inzerce, prodej, prodám, bazar

Město v ohrožení

Kategorie: Detektivky

Město v ohrožení - Stefanie Pintoffová

Nová, nečtená
Při koupi VÍCE KNIH pouze JEDNO POŠTOVNÉ
Zásilkovna
Koukněte na další inzeráty na mém profilu (Johana). V případě zájmu opět pište. I při koupi více knih, platí pouze JEDNO poštovné.
Město v ohrožení
Podobné inzeráty
Žena v ohrožení
Nabízím za poštovné nebo k osobnímu odběru ZDARMA šest časopisů/sešitů Ženy v ohrožení. Zlín, Uherský Brod, Olomouc.
Ohrožení - Felix Francis
Prodám novou knihu Ohrožení - Felix Francis. Kniha je nepoškozená, zcela nová. Cena 200 Kč Možnost zaslat přes zásilkovnu či balíkovnu.
Saul Lelchuk - Chraň mě před zlými muži
Prodám zcela novou, nečtenou knihu. Nikki Griffinová není typické soukromé očko. V kanceláři nad svým knihkupectvím, kde se opájí knihami i útěchou, kterou jí poskytují, se věnuje pátrání po jistých mužích. Po nebezpečných mužích. Po mužích, kteří ubližují ženám, jež – jak se oni muži dušují – hluboce milují… Nikki jim s potěšením uštědřuje lekce, aby je také nechala pocítit násilí a bezmoc a aby se ujistila, že jejich oběti už před nimi navždy budou v bezpečí. Když Nikki začne sledovat Karen, zaměstnankyni velké technologické společnosti, která se údajně podílí na podnikové špionáži, situace se nečekaně vyhrotí a život její klientky je v ohrožení. Karen jí sdělí, že ji někdo pronásleduje. Nebezpeční muži. K ceně knihy bude připočteno poštovné dle platného ceníku ČP. Na dobírku nezasílám.
Děti ohně - Victoria Jenkins
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Detektivka/thriller Počet stran: 296, pevná vazba PC: 399,-Kč Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč Neuvěřitelně strhující thriller plný zvratů, které vás nenechají spát. Tato kniha vás upoutá hned na první stránce a neodložíte ji ještě pozdě do noci. | Jednoho deštivého říjnového dne je v opuštěné nemocnici nalezeno tělo. Je tak spálené, že ho nelze identifikovat. Vyšetřovatelka Alex Kingová však ví, že každá oběť je něčí dcera nebo syn. Alex musí svoje vlastní problémy odložit stranou a všechno dát do hledání vraha. Když je však nalezena další oběť, začne tušit, že vražda v nemocnici byla jenom první z mnoha. Zrovna, když Alex objeví tragickou spojitost mezi oběťmi, ocitá se sama v ohrožení. Stojí za tím osoba z její minulosti, nebo je vrah blíž, než si myslela? Alex nezbývá mnoho času. Dokáže dopadnout pachatele, než přijde o život někdo další, nebo se k ní pachatel dostane dřív, než ona k němu?
Padající detektiv, Christoffer Carlsson
Dechberoucí, sugestivní a výbušný thriller od jednoho z nejlepších švédských autorů thrillerů.Vysoké napětí zaručeno: nový případ Lea Junkera. Zavražděný sociolog, vyděšený šestiletý svědek a ohrožení násilnickými gangy: nový případ Lea Junkera mu návrat k policii nijak neusnadňuje. Všem musí dokazovat, o čem se dennodenně snaží přesvědčit sám sebe – že je fyzicky i psychicky zase fit a plně práceschopný. Když Leo s kolegou Birckem konečně objevují horkou stopu, je jim případ odebrán a předán švédské tajné službě. Ale to tím víc probouzí Leovu ctižádost a posiluje jeho pocit, že některé důležité detaily tohoto případu by měly být ututlány…
DOKTORKA VIKTORIE- MARKÉTA HARASIMOVÁ-2020
Viktorie obětovala soukromý život poslání lékařky, které pro ni znamená víc než rodina. Kvůli práci se dokonce vzdala i vlastního syna a po krachu manželství věnuje čas výhradně kariéře. Když je však za záhadných okolností brutálně zavražděna její kolegyně, otřese se Viktoriin svět v základech. Policie totiž přichází s hypotézou, že pachatel zaměnil oběti a mrtvá měla být právě ona. Motiv? Neznámý. Situaci přiostří bomba instalovaná v autě dalšího lékaře z nemocnice, ve které je Viktorie zaměstnaná. Dvě zdánlivě nesouvisející vraždy způsobí mezi personálem kliniky poplach a mladá lékařka začíná navzdory své tvrdé povaze propadat panice. Tragické události ale nekončí. Umírá další mladá žena a následně se obětí útoku stává také hlavní hrdinka. V přímém ohrožení života Viktorie pochopí, že honba za kariérou a věhlasem ji připravila o to nejcennější – lásku a dítě. Bohužel jí však zbývají pouhé minuty a ona už své chyby možná nikdy nenapraví. Žánr: Detektivky, krimi, Thrillery, Literatura česká Vydáno: 2020, MaHa Počet stran: 320 Jazyk vydání: český Vazba knihy: pevná / vázaná ISBN: 978–80-907508-7-6 Stav nové knihy