inzerce, prodej, prodám, bazar

Měřič vodivosti Hanna DiST3

Kategorie: Vybavení dílen

Prodám nový nepoužitý měrič vodivosti Hanna DiST3 - starší model
Měřič vodivosti Hanna DiST3
Podobné inzeráty
DeWALT Laserový měřič 200m DW03201 Top stav
Nabízím na prodej laserový měřič od značky Dewalt ve velmi dobrém stavu zánovní. Popis: Laserový měřič vzdálenosti je vyroben tak, aby odolal nevyhnutelným nárazům a pádům na staveništi Venkovní Capable - funkce kamera přiblíží k cíli na velké vzdálenosti vidět Premium Performance: 20 funkce řídit univerzálnost použití Přizpůsobitelné uživatelské rozhraní: přidat nejčastěji používané funkce "Oblíbené" pro rychlý přístup, barevný grafický displej Bezdrátové připojení a App: real-time přenos dat k bezdrátovému zařízení, aplikace Měření integruje funkci fotografií s LDM Technické parametry: Počet paprsků: 1 Viditelnost laseru při použití v místnosti: 200 m Napájení: 2 x AA (1,5 V) Připojení na stativ: Ano Hmotnost (vč. Baterie): 200 g Možnost osobního vyzvednutí a odzkoušení. Poslání je možné po platbě předem poštovného, za zboží pak můžete zaplatit až dobírkou. Na inzerát prosím volejte kdykoliv v týdnu od 10 do 19 hod., o víkendu reaguji pouze na sms! Děkuji R.
Digitální měřič chvění Mchv02
Nabízím 2x měřič.chvění ,neodzkoušeno
OMEGA I , měřič odporu .
Prodám měřicí přístroj OMEGA I , pro měření odporu . Cena300 Kč . Dále univerzální měřič PU 500 , cena dohodou .
MĚŘIČ ÚNIKU PLYNU NA BATERKY
NABÍZÍM MĚŘIČ ÚNIKU PLYNU RUČNÍ NA BATERKY. HONEYWELL. JE NOVÝ, POUŽITÝ JEDNOU, ZAŠLU NA DOBÍRKU. ZAVOLEJTE, POŠLU ..
Krabička na automatický tester měřič RLC , ESR.
Prodám novou krabičku na automatický tester měřič RLC , ESR. Prodej bez měřiče (na fotkách jen pro ilustraci)! Možno vyzvednout osobně v Přešticích (nebo po dohodě předat v Plzni a okolí). Při platbě na účet mohu zaslat poštou nebo výhodněji přes Balíkovnu (65 Kč) nebo Zásilkovnu (79 Kč). Na dobírku alespoň poštovné předem.
Měřič Voltcraft LCR-9063
K měření odporů, induktivity a kapacity. Ideální pro amatéry a kutily v elektrotechnice a vývojové pracovníky. Původní cena 1800,- Kč, stav nového zboží, nepoužívané. Rozsah měření odporu 0,1 Ω - 20 MΩ Rozsah měření kapacity 1 pF - 200 µF Rozsah měření indukce 0,001 mH - 20 H Napájení Baterie 9 V Hmotnost 180 g Kalibrace možná podle ISO / DAkkS Displej (counts) 2000 Základní přesnost (±) 2 % Šířka 72 mm Typy multimetrů (kategorie) Zkoušečka komponentů Frekvence měření 250 Hz Typ (výrobce) LCR-9063 Kategorie měření CAT I Displej (digitální / mechanický) Digitální výška 120 mm Zaslání přes BALIKOVNU za 75,- Kč.