inzerce, prodej, prodám, bazar

měření předstihu

Kategorie: Příslušenství

Prodám měřák předstihu pro starší auta-viz.foto
měření předstihu
Podobné inzeráty
Ultrazvukový měřič tloušťky laku WT100A
Ultrazvukový měřič tloušťky laku WT100A - Kontaktní gel na ultrazvuk, 250 ml - Manuál v Pdf souboru v Angličtině a v Češtině přeložen na USB Flash disku Inteligentní a ruční ultrazvukový tloušťkoměr je řízen mikroprocesorem, který dokáže měřit tloušťku a rychlost zvuku různých materiálů rychle, přesně a bez poškození ultrazvukovým měřením. Tento přístroj je schopen přesného měření různých materiálů nebo dílů v průmyslové výrobě, stejně jako monitorování potrubí a tlakových nádob výrobního zařízení a míry koroze různých používaných součástí. Může být také široce používán ve výrobě, zpracování kovů, kontrole komodit a dalších testovacích oblastech. Na tento nástroj je použitelný jakýkoli materiál, který umožňuje ultrazvuku vysílat konstantní rychlostí a který je odlišitelný od vln odražených od zadní strany. Rozsah měření 1,00 ~ 225,0 mm Datové úložiště 500 Úkon frekvence 5 MHz Chyba měření ± (0,5%H+0,05) mm Řešení 0,01 mm (1,00 až 99,99 mm) 0,1 mm (100 až 225 mm) Dolní mez potrubí měření Φ20x3mm (ocel) Rozsah nastavení rychlosti zvuku 1 000 ~ 9 999 m/s Teplotní rozsah provozu 0 ~ 40 ℃ baterie 3 Ni-MH dobíjecí baterie 1,2 V. USB nabíjení 5V 1A Rozměry Rozměry 65 x 146 x 30 mm Hmotnost 130 g Sonda Měření parametry 5Md10 1,0 ~ 225,0 mm
Měřič tloušťky laku 0-1250 mikrometrů Extech CG 202
Prodám profesionální měřič pro stanovení tloušťky laku na kovových površích. Měřič automaticky detekuje, který základní materiál je podkladem a zvolí příslušnou metodu měření. Tloušťka měření se zobrazuje na displeji. Ideální pro měření v oblasti automobilů. Charakteristika: - automatická detekce kovů pro feromagnetické a neferomagnetické kovy - měření vířivých proudů pro neželezné kovové vrstvy - jednotlivé nebo kontinuální měření - 2 způsoby provozu (přímé a skupinové) - nastavitelné Hi/Lo alarm - 1 bodová nebo 2 bodová kalibrace - USB rozhraní - podsvícený displej Měřič obsahuje: - baterie - USB kabel - CD softwarem - 2 kalibrační elementy (železo, hliník) - kalibrační fólie - brašna Stav nového, pouze vyzkoušený. Pořízen pro podnikatelskou činnost, která nebyla realizována. Původní cena 7500,-Kč. Nabízím za 3500,-Kč. SMS neposílejte. Prosím volejte nebo pište email.
Měřič tloušťky laku
Ideální jak pro autobazary tak i pro individuální nákup vozidla, dále pro soudní znalce, odhadce, expertní firmy, likvidátory, servisy apod. Zařízení se vyplatí a i jedním měřením zaplatí ! Ideální zařízení pro velmi rychlé a přesné měření tloušťky laku karoserie na ocelových, pozinkovaných popř. i hliníkových dílech (jiné typy z nabídky). Velmi přesně změří tloušťku laku a tím odhalí neoriginálně lakované místo karoserie, provedený zástřik nebo tmelený díl karoserie popř. vevařované díly, VIN apod. Tloušťka laku u továrně lakovaných dílů se pohybuje v rozmezí 90-150 um a to dle modelu vozidla a jeho výrobce. V případě lakování druhou vrstvou je tloušťka laku cca. 300 - 400 um. Byl-li měřený díl karoserie tmelen a následně lakován, pohybuje se naměřený údaj od 500 um výše. Parametry : - měří vrstvu laku / tmelu na ocelových nebo pozinkovaných dílech - přesnost měření +/-10 um (0,01 mm) - rozsah měření od 0 mm do 999 um - odběr proudu 20 mA - měří kontinuálně, tj. pro měření není třeba držet žádné tlačítko a přístroj je např. možno posouvat po karoserii a sledovat plynule tloušťku laku - automatické vypnutí při slabé baterii - napájení - baterie 9V 6RL61 alkalická nebo akumulátor 9V ; nepoužívejte obyčejné baterie ! - certifikát CE - český návod - kalibrační destička - balení - volně -------------------------------------------------------------------------- Měřič nepoškozuje lak ! Celé vozidlo jste schopni přesně otestovat během pěti minut ! Velmi přesný, snadná obsluha a vysoká efektivita. Záruka : Na přístroj je poskytována záruka 24 měsíců. Vyměňujeme v rámci záruky kus za kus. Zajištěn i pozáruční servis. více na :
skener na měření tloušťky barev a laků
Prodám skener na měření tloušťky barev a laků Chcete si koupit auto a mít jistotu, že nemělo nehodu? Pak je tento produkt právě pro vás. Měření až do 2000 mikronů na oceli a hliníku, podsvícení obrazovky, kalibrace a testovací sada
Antiradar Genevo One S NEPOUŽITÝ, KOMPLET
Nepoužitý, komplet balení Antiradar Genevo One S je nejvýkonnějším modelem z rodiny přenosných detektorů Genevo. Novinka Genevo One S oproti většině konkurenčních modelů obsahuje také GPS modul s databází pro detekci úsekových měření, kamer na červenou, jinak nedetekovatelných stacionárních radarů a ostatních stacionárních hrozeb. Při skenování radarových pásem se pak vyznačuje minimem falešných poplachů a vynikající citlivostí, srovnatelnou s nejvýkonnějšími modely značek Beltronics nebo Escort Radar. Při vývoji byl kladen enormní důraz na optimalizaci radarového přijímače pro nejlepší detekci Ka narrow pásma, které je používáno k měření rychlosti v ČR. Následná ladění v reálném provozu ve specifických podmínkách ČR tak dala vzniknout antiradaru, který je na nejvyšší úrovni a v kombinaci radarové detekce s GPS modulem a nejpřesnější GPS databází je tak nejlepším přenosným antiradarem pro ČR. Klady Komunikuje v českém jazyce Výborná detekce Minimum falešných poplachů Přesná GPS databáze Nejmenší detektor na trhu Jednoduchá obsluha Vertikální držák zdarma Detektor Genevo One S je jedním z nejlepších přenosných detektorů a v poměru cena/výkon dokonce tím nejlepším na trhu. Vždy Vám zajistí dostatečnou časovou rezervu pro bezpečné a pohodlné zpomalení před kontaktem s policejním radarem či jiným stacionárním typem měření. Detektor Genevo One S dodáváme s databází všech zemí EU. Rada před nákupem Ověřte si, zda Vaše vozidlo není vybaveno determálním (atermálním, pokoveným, antireflexním nebo solárním) sklem. Tato skla účinně zabraňují proniknutí radarových paprsků k detektoru a ten je pak nepoužitelný.
Měříč tlouštky laku auta
Prodám zcelá nový měříč tlouštky laku na autě s kalibrovacími štítky viz foto. Specifikace a přesnost: S přesností ..0,01mm Rozsah měření 0--1.92mm Měření laku na autě ,zda-li není bourané a další Jednuchá obsluha. Návod v češtině přiložen.