inzerce, prodej, prodám, bazar

Mrazak na panaky Jagermeister

Kategorie: Ostatní

Mrazak chladí panáky na -18
Mrazak na panaky  Jagermeister
Podobné inzeráty
Jägermeister SHOTS - kbelík na led pro láhev a panáky
Prodám pro fanoušky značky Jägermeister nový nepoužitý kbelík na led, láhev a panáky. Zabalený v originální krabici. Cena symbolická. Po Ostravě možno po předchozí domluvě dovézt. Jinak zásilkovna po zaplacení poštovného předem na účet. Platí do smazání. Jezdím často na trase Olomouc, Přerov, Prostějov, Brno, Zlín, po domluvě možno přiblížit, pokud pojedu kolem. Podívejte se i na moje ostatní inzeráty, prodávám více věcí v dobrém stavu. Stačí kliknout na mé iniciály pod nabídkou. Jägermeister, Jagermeister, kbelík na led, chlazení, jager
Hrníčky, skleničky, panáky
Hrníčky - Cena za 1 ks je 30 Kč (celkem 6 ks) a cukřenka s pokličkou také 30 Kč. 5 menších skleniček - 3x žlutá, 2x červená, cena 70 Kč. Panáky s puntíky - 2 panáky mají trochu smyté zlaté proužky, 5 ks - 50 Kč. Kontakt pouze přes email nebo SMS.
Tap machine Jagermeister
Chlazeni na Jagermeister na -18 stupňů
Hrníčky plus panáky na alkohol
Prodám hrníčky 2x s mysliveckým vzorem, plus 2x panáky na alkohol s mysliveckým vzorem. Vše nepoškozené.
Chlastací fotbálek / stolní fotbal s panáky
Prodám párty srandičku, kterou jsem dostal jako nevhodný dárek. Stolí přenosný fotbálek s panáky, zábavná hra na různé oslavy a párty. Kdo dostane gól, pije panáka:) Včetně orig. krabice.
Dárkový set - panáky v krabičce
Originální dárek pro myslivce!! Dřevěná krabička se šesti skleněnými panáky. Gravírování , vlastní výroba. Na přání možno vygravírovat na víko zevnitř věnování, věk, jméno, či cokoliv jiného. Možno i jiný motiv (kapela, profese, foto...podle přání). Vše na domluvě. Rozměr krabičky: 16,5 x 22,5 x 8 cm Na dobírku neposíláme! Dotazy ráda zodpovím.