inzerce, prodej, prodám, bazar

Mp3 přehrávač Creative Nomad MuVo2 5GB

Kategorie: Ostatní

Prodám Mp3 přehrávač jako nový ( dlouhodobě uskladněno )

Nomad MuVo2 je MP3 a WMA přehrávač od firmy Creative Labs. Jeho jádrem je miniaturní pevný disk - Cornice SE - podobný IBM Micro drive. Jeho kapacita je, na přehrávač této kategorie, pěkných 5GB. Ke komunikaci s počítačem slouží rychlé USB 2.0 rozhraní (zpětně kompatibilní s USB 1.1) a zařízení lze také používat jako USB disk pro snadné přenášení dat mezi počítači. Zvuková kvalita je výborná - stačí uvést, že odstup signál/šum je slušných 98dB.Nechybí podpora playlistů, podsvícený grafický LCD displej a také 4-pásmový nastavitelný ekvalizér s čtveřicí presetů. Creative Nomad MuVo2 váží pouhých 91g včetně dobíjitelné vyjímatelné Li-ion baterie, se kterou vydrží hrát až 10 hodin na jedno nabití. Jeho rozměry jsou 66.5 x 67.0 x 20.0mm a vejde se Vám téměř do každé kapsy. Přístroj se dá nabíjet jak z USB portu, tak i pomocí dodávaného adaptéru.
Mp3 přehrávač Creative Nomad MuVo2 5GB
Podobné inzeráty
Creative T4 Wireless
Dobrý den, prodám Reproduktory Creative T4 Wireless. Repro jsou v dobrém stavu a vše plně funkční. Prodám včetně všech kabelů k soustavě. Původní cena kolem 8 000kč. Nyní prodávám za 3 500kč. Piště/volejte 832 Osobní odběr Jihlava nebo poslání při platbě předem.
Repro k PC Creative Labs Inspire 4400 4.1 OEM
Reproduktorový systém Creative® Inspire™ 4.1 4400 je vynikající koupí pro každého, kdo vyžaduje výkonný prostorový zvuk a vynikající užitnou hodnotu. Reproduktorový systém, který se perfektně hodí ke kartám Creative® Sound Blaster® a který přináší výkonný pohlcující 4.1 audio zvukový projev, je snadno ovladatelný pomocí dálkového ovladače na kablíku. Celodřevěný subwoofer s výkonem 17 W efektivních, který je schopen zvládnout audio signály hluboké až 40 Hz, přináší pronikavé basy, které se perfektně hodí ke hrám podporujícím technologii EAX® a Microsoft® DirectSound® 3D. Tato kvalita na spodní cenové hranici je vyvážena 4 magneticky stíněnými satelitními reproduktory, každý o nominálním výkonu 6W efektivních, jež zajišťují ultrarealistický 3D poziční zvuk, kterému přidávají jas a dynamický obraz. Volejte nebo pište emaily na SMS nereaguji.
Sada pouzder na iPhone 13 Pro - PITAKA, NOMAD, čti
Prodám tuto sadu značkových pouzder pro iPhone 13 Pro. Všechna jsou v perfektním stavu, nošená velmi střídavě, takže žádné se nestihlo pořádně "opotřebovat" :-) A u těch aramidových (karbonových) od Pitaka to snad ani nejde. Seznam pouzder a cen - nebráním se dohodě ani zvýhodněné ceně v případě prodeje jako celku. Osboně v Brně Židenicích, jinak dle dohody. - Pitaka MagEZ Case 3 - modrý, aramidový (karbonový) case, netřeba představovat. Podpora MagSafe, včetně krabičky. Cena: 800 Kč, původně 1800 Kč - Pitaka MagEZ Case 3 - černý, aramidový (karbonový) case, netřeba představovat. Podpora MagSafe, bez krabičky. Cena: 800 Kč, původně 1800 Kč - Apple Leather Case - sekvojově zelený kožený kryt, originál Apple, podpora MagSafe. Cena: 700 Kč, původně 1600 Kč - NOMAD Sport Case with MagSafe - extrémně odolné pouzdro od Nomadu. Cena: 500 Kč, původně 800 Kč - SPECK Presidio ClearCase UV - průhledné pouzdro s UV ochranou proti žloutnutí. Je půl roku staré a skutečně nezežloutlo. Cena: 400 Kč, původně: 900 Kč Při koupi celého setu nechám za 2800 Kč. Původní cena byla přes 5000 Kč. Pokud není u pouzdra uvedeno PRODÁNO, je k dispozici.
Batoh na notebook YENKEE YBB 1501 NOMAD Anti-theft
Batoh na notebook YENKEE YBB 1501 NOMAD Anti-theft původní cena 1000 kč. Rok záruka, pár odřenin, ale nic hrozného. K batohu přidám 20 000 powerbanku (když už je tam kabel k nabíjení) osobní odběr nebo zaslání přes zásilkovnu +poštovné které se zasílá předem!) pro rychlejší jednání volejte a pište na číslo
NESPRESSO NOMAD TERMO HRNEK MALÝ - 300ML
Termo hrnek NOMAD ideální k cestování. Vhodný jak pro horkou, tak ledovou kávu. Otevírání je řešeno stisknutím. Barva: růžová Kapacita: 300 ml Rozměry: Š 81 mm x V 125 mm Omyvatelný v myčce nádobí. Neumisťujte do trouby ani mrazáku. K dispozici jsou 2 ks. Cena za kus 470 kč. Možnost osobního vyzvednutí anebo zasláním přes Zásilkovnu (+79kč)
Webkamera Creative
Creative Labs Live! CAM Sync HD VF0770. Možnost vyzvednutí osobně nebo zaslání prostřednictvím zásilkovny - platba předem. Pište prosím na e-mail