inzerce, prodej, prodám, bazar

MOTOROVY ČLUN ADVANCE G 500 WHITE CARBON / NOVY MOD 2023

Kategorie: Ostatní

Cena: OD 675 000 Kč s možností odpočtu DPH
Převodovka:
Palivo: BENZIN
Tachometr: 0 km
Barva: WHITE / TIRKISE
Vyrobeno: 2023
Délka: 5.65m
Motor: ccm
Výkon: 115 kW
Přívěs: BRENDERUP 1300
Popis:
Motorovy clun ADVANCE WHITE TIRKYS CARBON PREMIUM ! MOD 2023 ! cena samotnio clunu zacina od 21450 €ur bez DPH. MOTOR OD 115 KONI ! Clun bude na sklade od 25.10.2022. v bile barve. Material WHITE CARBON HYPALON ORCA ! VC TYRKYSOVE DEKORACE. MOTOR SUZUKY 115 KONI. VYBAVA : FLEXI TEAK, CARBON CONTROL PANEL. NAVI SIMRAD CRUISE 5 GPS/SONAR , MUSIC CLARION GR 10 BT. AMBIENT LIGHT INTERIER. ADVANCE SET POLSTARU. . Rebrik inox na zadni platforme. Prepravni plachta. sprcha vc vodni nadrze. Lednicka ! Cena vc vybavy motoru suzuky 115 ps a prepravnio voziku Brenderup 1300 : 44990 €ur bez dph.
MOTOROVY ČLUN ADVANCE G 500  WHITE CARBON / NOVY  MOD 2023
Podobné inzeráty
MOD Foot Controller
Prodám MOD Foot Controller For MOD Duo. Vezměte úplnou kontrolu. Nožní ovladač MOD Devices Pro MOD Duo je neuvěřitelně inteligentní nožním spínačem, který vám poskytne úplný povel nad multifunkčním pedálem MOD Duo, což vám umožní snadno uvolnit svůj kreativní potenciál. Díky dvěma LCD obrazovkám, které vám poskytnou vizuální informace, budete mít vždy plné povědomí o efektech a pedálových panelech, které používáte. Vylepšete a změňte, jak footswitch reaguje na MOD Duo připojením jednotky k počítači a propojením každého spínače s jinou kombinací efektu nebo pedálu. Snadno využijte svůj úžasný arsenal efektů na pódiu díky nožnímu spínači, díky kterému je skákání z jednoho zvuku do druhého bezbolestné a snadné. Nožní spínač MOD je základním doplňkem pro každého, kdo chce využít plný výkon pedálu MOD Duo Multi Effects pro live vystoupení.
Motorový člun Zodiac 480 40hp
Zodiac 480 Johnson 40 ho 2 stroke el trim el start přihlášený na SPS Přerov lod je používána ale plne funkční bez úniku vzduchu materiál Hypalon !!! Sloužila jako záchranný člun na sladké vodě je velmi prostorná a najde své využití jak na rodinnou rekreaci tak nadále muže sloužit jako záchranný člun ???? nebo jako hlídkový člun na jachtařských závodech ⛵️⛵️⛵️⛵️ Cena 129 000Kč Při rychlém jednání sleva…
CREST Bělicí pásky 3D White PROFESSIONAL Effects 40ks
BĚLÍCÍ PÁSKY CREST 3D WHITE PROFESIONÁL EFECT Pásky mají Advance Seal technologii (znamená že nesjíždějí) Nejúčinnější bělící pásky ze série Crest 3D White. Nejvyšší profesionální stupeň bělení zubů. Zuby vydrží bílé víc než jeden rok a při dobré péči o ně (například bělící zubní pastou pastou Crest 3D White Brilliance) i déle. Pastu mame v nabidce. Použití: - 1-krát denně na 45 minut po dobu aspoň 7 dnů - 1 balení obsahuje 2 pásky (1 na dolní zuby a 1 na horní zuby)
Prodám elektrický člun na DO
Prodám elektrický člun na DO se třemi motory a třemi vrtulemi. Člun jezdí velmi rychle a součástí jsou dvě baterie Nimh + ovladač. Rozměry 1100x400x250. Člun je jak nový a celkem byl dvakrát na vodě. PC 15.000,-Kč.
Vape Dicodes No.6, 26650, černo-zlatý
Prodávám high-end mod Dicodes No.6 na 1 baterii 26650, stav 8/10 , barva černo-zlatá, 2 majitel, koupeno od prodejce z Německa.Tato barevná varianta se v České republice neprodává. Mod je funkční a v dobrém stavu od běžného používání, od prvního majitele malý tukanec na spodní části módu, je vidět na posledním fotu, nemá vliv na funkčnost. Prodávám mod a originál hliníkový kufřík Cena 4000 Kč bez baterie, atomizeru. Možná domluva. Mod prodávám, neměnim ani neposílám na dobírku nebo do zahraničí!! Nejlépe převzetí osobně v Ostravě nebo mohu poslat poštou za cenu 100kč, platba předem na můj účet. JEN VÁŽNÍ ZAJEMCI!! VOLEJTE NEBO PIŠTE SMS. Specifikace: dicodes no 6 60 watt 0.05 – 5 ohm OLED display 26650 Spring-loaded center pin Temperature controlled vaping mode with various wire-types Optimized for dicodes resistance wire RESISTHERM Reverse battery protection Versatile menu structure Individual user preferences selection Available Water-Transfer-Print (WTP) paisley black-gold
Mars Hydro 900 LED grow light (nefunkční bloom mód)
Prodám LED světlo na pěstování rostlin s volitelným módem na růstovou či květovou fázi životního cyklu. Jde o tento produkt: Květová fáze nefunguje (postupně přestala svítit levá a později pravá půlka příslušných světel, šikovný kutil si to asi zvládne opravit), proto nízká cena. PC asi 9000, jsem druhý majitel. Grow mód funguje až na 3 krajní řady LEDek z 12, které přestaly svítit. Příkon pro grow mód cca 250W, pro bloom mód cca 350W.