inzerce, prodej, prodám, bazar

motorové oleje

Kategorie: Příslušenství

prodam staré motorové oleje

15W40 1,7l
0W30 2x1l
0W40 0,45+2,5l
motorové oleje
Podobné inzeráty
Mobil Univis N 46 - 20L
ISO VG 46, oleje řady Univis N jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje s protioděrovou ochranou Mobil Univis N 46 - 20L ISO VG 46, oleje řady Univis N jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje s protioděrovou ochranou Oleje řady Univis N jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje s protioděrovou ochranou určené pro uspokojení širokého rozsahu pot řeb hydraulických soustav. Výrobky vykazují vysoký viskozitní index, který zlepšuje vlastnosti při nízkých a vysokých teplotách. Díky tomu se stávají vynikající volbou pro zařízení, která mají velké rozpětí mezi najížděcí a provozní teplotou. Oleje řady Univis N se vyznačují dobrou střihovou stabilitou, která umožňuje jejich dlouhodobé použití ve vysokoteplotních provozních prostředích. Prodlužují životnost filtrů a optimálně chrání zařízení, což vede kesnížení nákladů na údržbu a na likvidaci výrobku. Oleje řady Univis N jsou vyrobeny z vybraných vysoce kvalitních základových olejů v kombinaci s komplexem aditiv, které jim propůjčují velmi dobré protioděrové vlastnosti, ochranu proti rezivění a korozi, dobrou deemulgační schopnost, oxidační odolnost, dobré protipěnící vlastnosti a schopnost rychlého uvolňování vzduchu. Jsou určeny pro systémy pracující v mírných podmínkách, které vyžadují vysoký stupeň ochrany proti opotřebení.
Engine oil stop leak
ENGINE OIL STOP LEAK - 325 ml Utěsňovač olejové soustavy Brání ztrátám oleje a utěsňuje bez demontáže. Vlastnosti: Regeneruje gumová a neoprénová těsnění a O-kroužky klikové a vačkové hřídele a vodítek ventilů. Neovlivňuje kvalitu oleje ani jeho viskozitu. Použití: Doporučený pro všechny benzínové a naftové motory s nebo bez turbodmychadla, se ztrátami oleje. Dávkování: Přidat do motorového oleje. 325 ml stačí pro 3 až 6 litrů motorového oleje.
VIF SUPER DIESEL ADITIV - Aditivum do nafty
VIF SUPER DIESEL ADITIV - zimní 10L multifunkční přísada do motorové nafty VIF Super diesel aditiv s protikorozními účinky, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek, včetně otvorů. Vhodný pro všechny naftové motory, zvláště s vysokotlakým vstřikováním Common rail, PD, VP44, TDI, HDI, JTD, CDI, TDCi, CDTi, dCi. Současně chrání Váš motor před negativními účinky biosložky. Doporučené dávkování: Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním Vítěz testu dodatečných aditiv do motorové nafty provedeného prestižním čtvrtletníkem AUTODIESEL.
VIF Super Diesel Aditiv letní - 500 ml
Aditiv VIF Super Diesel do nafty letní 500 ml VIF Super diesel aditiv letní je přísada do motorové nafty, zajitující trvalou a dokonalou péči o palivový systém a ušetří až 5% paliva. - Udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Chrání palivový systém před korozí. Zvyšuje mazací schopnost paliva a tím prodlužuje životnost vstřikovacího čerpadla a trysek. Zvyšuje cetanové číslo až o 5 jednotek, čímž zlepšuje spalování, snížuje hlučnost motoru a šetří palivo. Zlepšuje studený start motoru. Potlačuje pěnění paliva v nádrži a celém palivovém systému. Stabilizuje naftu a prodlužuje její skladovací dobu. Snižuje spotřebu paliva až o 5% Doporučené dávkování a použití: Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním. Odměrka na uzávěru usnadňuje správné dávkování. Její obsah je 20 ml a vystačí k ošetření až 20 l motorové nafty. Předávkování přípravku není na závadu.
VIF SUPER DIESEL ADITIV - Aditivum do nafty
VIF SUPER DIESEL ADITIV - zimní 5L multifunkční přísada do motorové nafty VIF Super diesel aditiv s protikorozními účinky, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek, včetně otvorů. Vhodný pro všechny naftové motory, zvláště s vysokotlakým vstřikováním Common rail, PD, VP44, TDI, HDI, JTD, CDI, TDCi, CDTi, dCi. Současně chrání Váš motor před negativními účinky biosložky. Doporučené dávkování: Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním Vítěz testu dodatečných aditiv do motorové nafty provedeného prestižním čtvrtletníkem AUTODIESEL.
snížení spotřeby paliva, aditiva, modifikátor nafty
speciální modifikátor do motorové nafty, oproti aditivu působí přímo na molekulární strukturu motorové nafty. Hlavní vlastnosti modifikované nafty: - zvýšený výkon motoru - snižuje spotřebu (reálně dosahovaný průměr 10%) - při pravidelném používání prodlužuje životnost motoru - snižuje emise a zanášení filtru pevných částic - váže na sebe vodu, čistí palivový systém - zlepšuje studené starty, motor získá tiší a hladší chod Za investici 0,50,- Kč získáte ze standardní nafty vlastnosti Prémiového paliva aplikace rovnou do nádrže, není potřeba žádné míchání, modifikátor se samovolně mísí s naftou a k modifikaci dochází cca po 30 minutách Neobsahuje žádné kovy ani popílek. Certifikován v laboratoři SGS Czech Republic Praha Bližší informace na stránkách NTS Europe cena za TMD-200 pro až 200L nafty = 100,- Kč + 100,- kč poštovné, při odběru 10 ks poštovné zdarma