inzerce, prodej, prodám, bazar

motorka «УРАЛ»

Kategorie: Veteráni

motorka před renovaci URAL r.v.1991 cena 1500€
motorka   «УРАЛ»
Podobné inzeráty
Jawa 250 kývačka
Prodám tuto kývačku. Motor sedí s rámem ale štítek jsem sundal.( někde ho najdu) motorka byla nastříkaná origo komunistickou barvou :). Motorka není po renovaci! Je pouze dána do hezčího stavu. Motorka není ještě dodělaná. Chybí nastříkat nádrž a přední blatník. Tlumiče výfuků jsem ani nenasazoval, protože jsou ve špatném stavu.tachometr chybí Baterka je k tomu .Motorka mi stojí v baráku, a aby byla provozu schopná tak stačí udělat elektriku, nalét olej a nasadit nádrž. Válec byl opískován a nastříkán barvou na výfuky. Motor je mírně vyleštěný( šlo by to ještě víc, ale nechtěl jsem aby moc vyčníval) Na moto je spousta novych dílů, které doložím fakturami. Např: nové ložiska v kolech, duše, páčky, spojka, spínač brzdových světel, repas předních tlumičů, válečky v páčkách,Kuličky v krku řízení,pružina na stojan, stojan,pásek na špice v ráfku, aby se nepíchla duše, gumičky v kohoutku na benzin atd atd. Rychle jednání- nějaká sleva na místě
K750 r.v. 1964 + Eu doklady na prihlaseni
K750, rok vyroby 1964, motorka so spiatockou, Motorka bude ku predaju nastartovana a predvedana funkcionalita. Motorka bude prihlasena na polske TP, cize je mozne prihlasit v ČR ako dovoz na biele znacky. Motorka sa nachadza v Polsku 220km od Liberca, mozne doviezt do Brna, Prahy, pripadne po dohode priamo k Vam. Cena dopravy v rozmedzi od 2-5tis, v zavislosti od vzdialenosti. Viac info a foto po telefone. Pre viac zaujimavych motocyklov pozri vsetky moje inzeraty.
Dněpr MT8 - MT9
Prodám rozdělaný projekt Dněpr MT 08 nebo 09 (nejsem specialista na Dněpry) Motorka je rozbraná, až na lodičku je kompletní (rám sajdy, kolo a blatník je). Motorka má nalakovaný rám, blatníky, nádrž. takové šedomodrá barva --- nedá se to vyfotit Součástí nabídky je i nová sada těsnění a gufer do motoru, a elektronické bezkontaktní zapalování včetně zapalovací cívky. Prodávám z důvodu změny priorit Poslední foto je motorka jako vzor. Takhle to vypadá udělané, ne tak jak je to teď. Opakuji, motorka je rozebraná tedy nepojízdná. Bez dokladů.
M72 rok vyroby 1956 + EU doklady na prihlasenie
M72, r.v. 1956 Motorka bude ku predaju nastartovana a predvedana funkcionalita. Motorka bude prihlasena na polske TP, cize je mozne prihlasit v ČR ako dovoz na biele znacky. Motorka sa nachadza v Polsku 220km od Liberca, mozne doviezt do Brna, Prahy, pripadne po dohode priamo k Vam. Cena dopravy v rozmedzi od 2-5tis, v zavislosti od vzdialenosti. Viac info a foto po telefone. Pre viac zaujimavych motocyklov pozri vsetky moje inzeraty.
ČZ 175 450.02 r.v.1962
Motorka je 61 let stará a posledních 20 let stála ve stodole na německém venkově. K motorce je původní německý technický průkaz. Motorka lze přihlásit na bílé značky do běžného provozu v ČR. Motorka potřebuje celkovou renovací. Motocykl má zaručený a dohledatelný původ od nové motorky. Všichni předchozí majitele jsou ve velkém technickém průkazu uvedeni. Poslední majitel vlastnil motorku 50 let.
SUZUKI GS550E
Prodám Suzuki Gs550e z roku 1980. Motorka byla pořízena se záměrem stavby cafe racera. Za dva roky jsem se k tomu nedostal tudíž posílám dál. Motorka je na bílých značkách a má ještě na 1,5 roku technickou. Motorka je vhodná na nenáročnou renovaci nebo na stavbu cafe racer. K motorce přidám druhou sadu disků. Cena dohodou