inzerce, prodej, prodám, bazar

Motomedy Viva2 (přivezu k Vám)

Kategorie: Ostatní

Motomedy na prodej v zánovním stavu .
Po kontrole odborným technikem s několikaletou praxí. ZÁNOVNÍ !!
Už jen 2ks Viva2 Nohy+ruce barevny displej 39.000,- ks +1000,- dovoz kamkoliv.
*Přivezu osobně k Vám domu a předvedu*
*Prosím jen volat !
tel: 689661
Motomedy Viva2 (přivezu k Vám)
Podobné inzeráty
motomed viva2 nohy+ruce
***PŘIVEZU PO ČR*** Prodám motomed Viva2 zachovalý málo užívaný stav jako NOVÝ. Jedná se o motomed na procvičování jak nohou tak rukou s barevným přehledným displejem a mnoho programy na uvolnění svalstva atp.. Držák rukavice na obě. ruce nebo mohu i sundat a dát klasický úchyl. Mám více kusů. ***PŘIVEZU KAMKOLIV PO ČR *** video :
Motomed Viva2 NOHY+RUCE (CELÁ ČR)
Profi Motomed Viva2 na procvičování nohou i rukou. Super stav. Jedná se novější verzi s barevným přehledným displejem. Lze cvičit jak aktivně tak pasivně. Přivezu a předvedu po celé ČR ! prosím jen volat ! cena 40.000,- tel: 689661
Motomed viva2 nohy+ruce
Prodám MOTOmed Reck Viva2 na nohy i ruce . Pěkný zánovní stav . Držáky lejtek. Suché zipy. Jedná se o profi motomed již už s přehledným barevným displejem. Záruka ! Předvedení ! Dovoz ZDARMA kamkoliv po ČR !
Schodolez LG ANTANO (PŘIVEZU)
!!! PŘIVEZU A ZAŠKOLÍM !!! Prodál schodolez pasový LG 2004 v perfektním stavu . Mohu dodat i s Vámi rozměrově potřebným invalidním vozíkem. Přivezu předvedu po celé ČR ! Technické specifikace: Nosnost: 130 kg Operativní dosah: až 60 poschodí Dosah po signalizaci vybití baterie: až 4 poschodí Minimální šířka schodiště: 75 cm Minimální rozměry podesty tvaru „L” schodiště: 98 x 98 cm Minimální rozměry podesty tvaru „U” schodiště: 98 x 170 cm Max. sklon schodiště: 70% = 35° Rychlost jízdy: 15 schodů / min. Celková hmotnost: 58 kg Napájení nabíječky: 220V (230V) Výkon motoru: 300 W Příkon nabíječky: 80 W Provozní a skladovací teplota: -20 C° – +50 C°
Privezu,odvezu Ostrava a okoli.tlf:
privezu,odvezu.Ostrava a okoli dodavka k dispozici,lozna plocha D 4500mm,V 1950,Š 1850mm. TLF:
elektrický invalidní vozík (Přivezu)
Prodám invalidní vozík s elektrickým pohonem VIAMOBIL V25. Pohon slouží pro doprovod kde na rukojetí je připevněno ovládání a pod vozíkem motor s kolečkem.. Vozík nemusíte tlačit zvládne kopec vyjet i sjet . Elektromagnetická brzda při sjezdu z kopce . K vozíku dám 2x baterii a nabíječku. Šířka sedu vozíku je 47cm. celková šířka přes obruče je 66cm. Pohon lze jednoduše od vozíku odcvaknout a klasicky složit třeba do auta. Přivezu kamkoliv po ČR.