inzerce, prodej, prodám, bazar

Motokufr givi

Kategorie: Ostatní

Prodám velmi málo použitý motokufr, jako nový. Imitace karbonu, včetně plotny + 2 klíče.
Motokufr givi
Podobné inzeráty
Yamaha XSR 700 sada nosičů a brašen GIVI
Prodám sadu nosičů a brašen pro Yamaha XSR 700. Jednou použité držáky / podpěry bočních brašen GIVI TMT 2126, držák tankvaku GIVI BF 24 zadní nosič GIVI SR 2126, brašny GIVI MT 501 zamykací k bočním držákům. Vše včetně montážního materiálu. Držák brašen i nosič lze montovat samostatně i společně. Mohu zaslat i na dobírku, osobní odběr možný v Olomouci. Cena je za komplet držáků i s brašnami.
Kufr Givi
Prodám málo použitý Motokufr GIVI o velikosti 39 l na 1 přilbu s vlastní montážní plotnou typu MONOLOCK (stejné jako Givi, Kappa, Shad), velmi kvalitní provedení, uzamykatelný, 2x klíček, rozměry na foto. Navic opěrka pro spolujezdce.
KRAUSER a GIVI motokufry 70-80 léta celý set
Použité 2 boční motokufry Krauser (Německo) a jeden Top Case GIVI. Velikost bočních kufrů: ca 45x20x35 cm (D x Š x V), tedy objem ca 30 l/kufr. Velikost GIVI 40x27x30. Plně funkční a myslím opravdu velmi zachovalé. Minimální oděrky používáním jsou přítomné. POZOR: k dispozici nejsou klíče, které se bohužel nedochovaly. Tzn, že otvírání kufrů samotných a jejich připojení k držáku funguje, ale nejde je zamknout (víka je možné pro jistotu fixovat pavoukem). Nicméně dle kódu na zámku S327 by měl jít klíček někde sehnat. POZOR: kufr GIVI je otevřený, ale v zamčeném stavu a je také bez klíče. Po domluvě při velkém zájmu pošlu i poštou, ale min poštovné prosím předem. K prodeji tedy celkem 3 kufry a držák původně z Kawasaki Z650, ale 100% se dají nastavit i na Honda, Yamaha, Suzuki a i jiné značky
Objímka Givi BF10(Suzuki) systém TANKLOCK GIVI
Prodám objímku Givi BF10(Suzuki) pro upevnění tanklocku GIVI k nádrži motocyklu. Pro: Suzuki - DL 650 V-Strom (04-11) Suzuki - DL 1000 V-Strom (02-11)
Hlavní moto kufr (BOX) XXL 58L DeLuxe TOP
Prodám kufr na motorku - špičkové provedení a zpracování. (nikdy nebyly ani nasazeny = s dokladem a 2 roky zárukou). Objem 58L v provedení DeLuxe (bytelný formovaný plast, těsnící guma). Kufr je s plotnou systém monoLOCK, upínacím materiálem i s krabicí. 2x klíček. Pošlu i na dobírku. Rozměry kufru jsou cca 57 x 43 x 32 cm a vejdou se do něj 2 integrální přilby. Předání v HK či PCE, popřípadě lze zaslat na dobírku po cele ČR i SK. Email nebo volat. Platí do smazání. Motokufr / motobox / top case / topcase / monolock / Kappa / Givi / Podobne GIVI B 47 NML
Kufr Givi
Prodám velmi pěkný motokufr Givi Flow + deska na připevnění viz foto. Objem kufru je ca. 40l. Velmi jednoduché otvírání a zavírání, možnost uzamčení Kufr má i opěrku pro spolujezdce. Cena 1000kč, možnost zaslání dohoda jistá.