inzerce, prodej, prodám, bazar

Motocyklová navigácia/ TOMTOM - SET

Kategorie: Ostatní

Ponukám na predaj novú ešte zabalenú moto navigáciu značky TOMTOM /SET, model: TomTom RIDER 550 .
SET obsahuje : navigáciu, držiak do auta
s nabíjaným ,uzamykateľný držiak na riadidlá.
Obsahuje 100 predinštalovaných motorkárskych trás v Európe .
Navigáciu zašlem spoločnosťou ZASIELKOVNA , aj s dokladom o zakúpený.

Pre viac info prosím len volať !!

Pôvodná cena : 559,00€
Cena v euro : 430,00 €
Motocyklová navigácia/ TOMTOM - SET
Podobné inzeráty
Navigace TOM TOM GO PROFESIONAL 6250
Prodam GPS navigace TomTom GO PROFESSIONAL 6250 v černé barvě disponuje 6.0'' dotykovým displejem a předinstalovanými mapami Evropy -Evropa Lifetime (plus jejich doživotní aktualizace přes Wi-Fi). Funkce asistenta jízdních pruhů, 3D zobrazení budov nebo přepočet trasy. V zařízení je k dispozici Bluetooth, Wi-Fi, Hands-free. 16 GB interní paměť s možnost vložení karty MicroSD až do 32 GB. Mezi výhody patří i hlasové ovládání celé navigace. Vestavěná SIM karta pro využití služby TomTom. Jedno nabití udrží baterii v provozu až hodinu. Jednoduchá montáž díky magnetickému držáku. TomTom GO PROFESSIONAL 6250 se stane skvělým pomocníkem na cestách. TomTom Go Professional 6250 disponuje doživotním přístupem ke službám TomTom Traffic a rychlostním radarům.
Motocyklová navigace TomTom Rider 500
Prodám plně funkční motorkářskou navigaci TomTom Rider 500. Navigace lze propojit přes aplikaci s telefonem a na telefonu vytvářet trasy, které se pak přenesou automaticky do navigace. K navigaci mám držák na motorku, kabel na nabíjení a příručku.
Motocyklová navigace Tomtom Rider 500
Prodám motocyklovou navigaci Tomtom Rider 500 , 1x použitá při cestě do Rakouska , s veškerým příslušenstvím , včetně zamykacího držáku , stav nové , osobní převzetí : Karlštejn nebo Praha 5 Radotín. Cena je pevná. V případě zaslání poštou + 170kč a záloha předem na účet.
Tomtom řešení proti krádeži Tomtom Rider 550
Prodám zamykání pro moto navigaci Tomtom Rider 550. Důvod prodeje je přechod na jinou navigaci. Zařízení je plně funkční.
✅Držák navigácie na motorku ✅
Dobrý deň, Ponúkam na predaj držiak na navigáciu ktorý sa montuje na hrazdu. Ponúkam na predaj na 22mm,20mm,16mm,13mm a 12mm hrazdu. Poprípade je viem vyrobiť priamo na vašu hrazdu. Cena za kus 10€+poštovné. Vhodné na montáž navigácii Garmin Zumo, Tomtom Rider atd. Viac produktov nájdeš tu: Garmin zumo, Zumo 396, Zumo 595, TomTom rider 550, Garmin zumo 395, Garmin zumo XT, TomTom rider 500, Navitel
TomTom 4GD00
Prodám navigaci TOMTOM i s držákem na motorku. Možnost volání, uložení telefoních kontaktů, hudby. Spolehlivá. Jednoduchá montáž. Cena 3200kč.