inzerce, prodej, prodám, bazar

Motocyklová navigace TomTom Rider 500

Kategorie: Ostatní

Prodám plně funkční motorkářskou navigaci TomTom Rider 500. Navigace lze propojit přes aplikaci s telefonem a na telefonu vytvářet trasy, které se pak přenesou automaticky do navigace. K navigaci mám držák na motorku, kabel na nabíjení a příručku.
Motocyklová navigace TomTom Rider 500
Podobné inzeráty
Navigace TOM TOM GO PROFESIONAL 6250
Prodam GPS navigace TomTom GO PROFESSIONAL 6250 v černé barvě disponuje 6.0'' dotykovým displejem a předinstalovanými mapami Evropy -Evropa Lifetime (plus jejich doživotní aktualizace přes Wi-Fi). Funkce asistenta jízdních pruhů, 3D zobrazení budov nebo přepočet trasy. V zařízení je k dispozici Bluetooth, Wi-Fi, Hands-free. 16 GB interní paměť s možnost vložení karty MicroSD až do 32 GB. Mezi výhody patří i hlasové ovládání celé navigace. Vestavěná SIM karta pro využití služby TomTom. Jedno nabití udrží baterii v provozu až hodinu. Jednoduchá montáž díky magnetickému držáku. TomTom GO PROFESSIONAL 6250 se stane skvělým pomocníkem na cestách. TomTom Go Professional 6250 disponuje doživotním přístupem ke službám TomTom Traffic a rychlostním radarům.
✅Držák navigácie na motorku ✅
Dobrý deň, Ponúkam na predaj držiak na navigáciu ktorý sa montuje na hrazdu. Ponúkam na predaj na 22mm,20mm,16mm,13mm a 12mm hrazdu. Poprípade je viem vyrobiť priamo na vašu hrazdu. Cena za kus 10€+poštovné. Vhodné na montáž navigácii Garmin Zumo, Tomtom Rider atd. Viac produktov nájdeš tu: Garmin zumo, Zumo 396, Zumo 595, TomTom rider 550, Garmin zumo 395, Garmin zumo XT, TomTom rider 500, Navitel
Motocyklová navigace Tomtom Rider 500
Prodám motocyklovou navigaci Tomtom Rider 500 , 1x použitá při cestě do Rakouska , s veškerým příslušenstvím , včetně zamykacího držáku , stav nové , osobní převzetí : Karlštejn nebo Praha 5 Radotín. Cena je pevná. V případě zaslání poštou + 170kč a záloha předem na účet.
Motocyklová navigácia/ TOMTOM - SET
Ponukám na predaj novú ešte zabalenú moto navigáciu značky TOMTOM /SET, model: TomTom RIDER 550 . SET obsahuje : navigáciu, držiak do auta s nabíjaným ,uzamykateľný držiak na riadidlá. Obsahuje 100 predinštalovaných motorkárskych trás v Európe . Navigáciu zašlem spoločnosťou ZASIELKOVNA , aj s dokladom o zakúpený. Pre viac info prosím len volať !! Pôvodná cena : 559,00€ Cena v euro : 430,00 €
Tomtom řešení proti krádeži Tomtom Rider 550
Prodám zamykání pro moto navigaci Tomtom Rider 550. Důvod prodeje je přechod na jinou navigaci. Zařízení je plně funkční.
Auto navigace funkční zn. Tomtom
Auto navigace zn. TOMTOM Funkcni. Karlovy Vary. Spěchá. Mohu zaslat přes zasilkovnu za 79,-