inzerce, prodej, prodám, bazar

Moto obuv diadora vel.43

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám moto obuv diadora vel.43
Možnost osobní převzetí nebo zaslání zasilkovna,balikovna...
Moto obuv diadora vel.43
Podobné inzeráty
Moto boty Diadora vel. 41 - 41,5
Nabízím zachovalé motocyklové boty Diadora Eagle FX. Na štítku velikost 42, nicméně jsou spíš na nohu velikosti 41 - 41,5.
Boty Diadora Xtreme vel. 40
Prodám boty na moto Diadora Xtreme velikost 40. Nikdy nepoužité, nevyužité.
Held moto oblečení
Dejte rozumnou nabídku a možná se dohodneme ;) Dobrý den, nabízím k prodeji moto Held bundu a k tomu Held kalhoty. Společně je lze propojit zipem. Do bundy do kapsy na zádech pro vložení CE chrániče páteře byl chránič extra dokoupen. Oblečení je jako nové cca 15 x na sobě. Teď už nevyužiji, leží mi to doma. Případné dotazy ráda zodpovím. Velikost M. Osobní předání a případné vyzkoušení je možné po domluvě všude poblíž Domažlice, Klatovy, Plzeň a nebo zašlu poštou s platbou předem na účet. Zde odkaz na vše, ať máte konkrétní popis a víte co přesně nabízím.
Motoboty zn. Diadora vel. EUR47
Nabízím k prodeji hnědé motoboty Diadora vel. EUR47 Nošené, ovšem nerozbité, podrážka ve špičce nově přilepená. Boty čisté, nepropocené. Někomu ještě poslouží. Všechny přezky funkční. Nekuřácká domácnost, nekuřák. V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte. Zboží je možno vyzkoušet v Havířově, nebo zaslat po platbě předem prostřednictvím služeb České pošty jako balík na poštu nebo do ruky.
Boty na motorku Diadora Waterproof dámské vel. 39
Prodám boty na motorku Diadora Waterproof dámské vel. 39. Velmi krásný stav, na motorce pouze vyzkoušené, bez vad, boty jsou stále jako nové. Na dobírku pouze platba předem na účet. Poštovné 100Kč.
Siniční boty Diadora vel.44
Prodám silniční boty DIADORA vel.44 v pěkném nepoškozeném stavu.Zašlu dobírkou.Platí do smazání.