inzerce, prodej, prodám, bazar

moto kalhoty Street Racer Spike II CE

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám moto kalhoty Street Racer Spike II CE, kupováno v Motozemi na jaře 2022 původní cena 4400,- 3x jetá, nový stav, v záruce. Velikost 32/34, pro info mám 88kg a 185cm

info:
Jeansy jsou vyrobeny z 98% bavlny a 2% spandexu.
Vnitřní bavlněná podšívka doplněná o panely z aramidových vláken DuPont™ Kevlar®.
Součástí jeansů jsou homologované chrániče kolen a boků CE EN 1621-1:2012 - level 2.
Chrániče kolen jsou vyjímatelné z vnější strany, takže v případě potřeby uděláte z riflí na motorku běžné jeansy.
Stretchové panely umístěné nad koleny a v oblasti beder zvyšují pohodlí a komfort.
Reflexní prvek na zadní kapse pro lepší viditelnost.
4 vnější kapsy.
Jeansy jsou certifikovány dle normy FprEN 17092-3:2018 třídy AA.

Preferuji osobní převzetí, případně zaslání přes zásilkovnu.
Prosím první kontakt pouze email nebo sms.
moto kalhoty Street Racer Spike II CE
Podobné inzeráty
Oblečení na motorku Ozone + Street Racer
Prodám rok staré oblečení na motorku - moje výška/váha 178 cm/98 kg, buď jako komplet za 9000 Kč nebo jednotlivě. Kalhoty mají boční + kolenní chrániče, bunda má loketní, ramenní a zádový chránič. K botám jsou náhradní černé tkaničky. Vše je ve velmi dobrém stavu, rukavice mají na pravé ukazováčku díru (půjde opravit). Rukavice Ozone RS 600 černo-fluo žluté M - 1000 Kč Boty Ozone town černo-fluo žluté vel 43 - 1500 Kč Bunda Ozone Delta IV černo-fluo žlutá 3XL - 3200 Kč Kalhoty Jeansy Street Racer Spike II CE černé W38/32 - 3800 Kč Důvod prodeje přechod z Yamaha FZ6 na Honda Africa Twin. Můžu zaslat poštou za cenu poštovného, případně k vidění a vyzkoušení Radošovice u Vlašimi. Vše koupeno v motozem můžu doložit fakturou.
MOTORKÁŘSKÉ KALHOTY STREET RACER GT6
Prodám NOVÉ,NENOŠENÉ moto kalhoty Street Racer GT6 černo-bílé. 100% hovězí kůže Velikost-58 NEVHODNÝ DÁREK Původní cena 9500Kč
Held moto oblečení
Dejte rozumnou nabídku a možná se dohodneme ;) Dobrý den, nabízím k prodeji moto Held bundu a k tomu Held kalhoty. Společně je lze propojit zipem. Do bundy do kapsy na zádech pro vložení CE chrániče páteře byl chránič extra dokoupen. Oblečení je jako nové cca 15 x na sobě. Teď už nevyužiji, leží mi to doma. Případné dotazy ráda zodpovím. Velikost M. Osobní předání a případné vyzkoušení je možné po domluvě všude poblíž Domažlice, Klatovy, Plzeň a nebo zašlu poštou s platbou předem na účet. Zde odkaz na vše, ať máte konkrétní popis a víte co přesně nabízím.
kožená moto bunda Street Racer (4XL) v záruce
Prodám prakticky novou bundu Street Racer vel. 4XL (odpovídá cca velikosti 58-60). Bunda je vyrobena ze 100% hovězí kůže nejvyšší jakosti. Polyesterová mesh podšívka s dokonalou prodyšností. Ventilaci bundy zajišťují 4 ventilační kanály zepředu a 3 kanály zezadu. CE chrániče ramen a loktů - level 2. Kapsa pro umístění páteřového chrániče (chránič je součástí). Dvojité a trojité švy zvyšující odolnost bundy. 4 vnější kapsy, 3 vnitřní kapsy, kapsička na mobilní telefon. Zip pro možnost sepnutí s kalhotami. Původní cena bundy 7990,- Kč Mám k dispozici i kožené kalhoty, které se k bundě hodí a dají se sepnout.
Street Racer Predátor-Dětská Pánská(Dámská)moto kombinéza
velikost 12(posledni foto rozměry)Dětská jednodílná kombinéza vyrobena ze 100% hovězí kůže té nejvyšší kvality.Perforační panely umístěné na kombinéze zajistí její prodyšnost především v parných, letních dnech.Podšití příjemnou síťovinou.Stretchové panely nad koleny, lokty, v oblasti ramen a beder zajistí volnost pohybu.Kombinéza je opatřeny YKK zipy, které jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších.Vyjímatelné CE chrániče umístěné na ramenou, loktech a kolenou zajistí maximální bezpečnost.K bezpečnosti významně přispěje také pěnový zádový chránič. Příjemné zakončení rukávů z neoprenu poskytuje příjemný komfort.Dvojitě a trojitě prošité švy speciální nití pro maximální pevnost kombinézy.Aerodynamický hrb zlepšuje aerodynamiku a výrazně zvyšuje bezpečnost.Kombinéza je vybavena kolenními slidery, které se uchycují pomocí suchého zipu.Chcete svému malému motorkáři dopřát tu nejlepší možnou ochranu a bezpečnost. Kombinéza Street Racer Predator je tou správnou volbou. Vel. 12 - hrudník 82 cm, pas 78 cm, boky 92 cm, ramena 58 cm, vnitřní šev od rozkroku 66 cm. Tato kombinéza je nová nikdy použita, záruka. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Moto Bunda Street Racer vel M
Prodám zánovní nenošenou motobundu Street racer, rok stará, včetně chráničů ramen, loktů zad, termovložka a nepromokavá vložka.