inzerce, prodej, prodám, bazar

Mosazny program

Kategorie: Stavební materiál

Prodám mosazne zbytky z rekonstrukce bytu. Mosazne dveřni kování, olivy a půlolivy k oknům.
Mosaz stačí vylestit a bude se lesknout jak psí kulky.
Mosazny program
Podobné inzeráty
Mosazný kulový trojcestny ventil 2"
Prodam kulovy trojcestny ventil mosazny 2", na přívodni potrubí ;krátce pouzity /na studenou vodu/ s vrtanim koule do T; vnitŕni zavity; nepoškozený; viz foto; puvodni cena 6.800,-Kč za 1.500,-Kč
Retro mosazný zahradní kohout
Prodám retro mosazný zahradní kohout.Nová kuželka, plně funkční.Cena 45kč.
Hořáky na propan butan
Nové věci nepoužité, pouze na posledním je piezo zapalovač nefunkční s použitého hořáku. Mosazný 1300,- druhý v pořadí 880,- Třetí s hadicí (velmi výkonný) 1200,- Mám také bomby 30kg za 800,- 10kg za 400,-
VENTIL UZAVÍRACÍ VODOVODNÍ MOSAZNÝ
K dispozici: . 1/2" - závit vnitřní - cena 80 Kč/kus. . 3/4" - závit vnitřní - cena 90 Kč/kus. . . NEZASÍLÁME !! Předání je možné POUZE NA ADRESE PRAHA 5, GRAFICKÁ ULICE a to vždy po předchozí domluvě, dostatečně předem, kdy je třeba mít domluvený den a konkrétní čas převzetí. . pište SMS,... popř. mail na jaku5874@ ..
KOHOUT VODOVODNÍ MOSAZNÝ 5/4"
NEZASÍLÁME !! Předání je možné POUZE NA ADRESE PRAHA 5, GRAFICKÁ ULICE a to vždy po předchozí domluvě, dostatečně předem, kdy je třeba mít domluvený den a konkrétní čas převzetí. . pište SMS,... popř. mail na jaku5874@ ..
Pumpa
Prodám litinovou pumpu na zahradní studnu, ruční čerpadlo, zrenovovaná, plně funkční, nový pracovní válec, mosazný sací koš.