inzerce, prodej, prodám, bazar

Mosazné masivní kování

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, prodám masivní mosazné kování. Cena 400 kč.
Mosazné masivní kování
Podobné inzeráty
Kliky,mosazné kliky,staré kliky,kování,kování na dveře-2.
Prodám staré mosazné kliky a štítky co jsou na foto.Třeba se budou někomu hodit.Kliky jsou z dvojkřídlích dveří.Více info.po telefonu.Možno poslat pošta,zásilkovna.Koukni na mé další inzeráty. Cena-1000kč 1 sada.
Kliky,mosazné kliky,staré kliky,kování,kování na dveře 1.
Prodám staré mosazné kliky co jsou na foto.Třeba se budou někomu hodit.Více info.po telefonu.Možno poslat pošta,zásilkovna.Koukni na mé další inzeráty. Cena-800kč 1 sada.
Masivní stojan na šampaňské či víno - epoxid, oliva, kování
Masivní olivový stojan včetně epoxidové pryskyřice a kování, který je určený na vína, šampaňské, sekty, šumivá vína ad. Ošetřeno Rubio Monocoat pure olejem, který vyniká dlouhodobou odolností vůči otěru a vodě. Na spodní straně podstavce jsou nalepeny průhledné měkké dosedací čočky. Kované madlo udrží celý masivní stojan včetně plné lahve šampaňského. Celková váha stojanu bez láhve je 3,3 kg.
Masivní mosazné panty
Masivní mosazné(eloxované) panty. Jdou doleštit(viz obrázek). Při odběru všech cena 550Kč
Velke masivni starozitne mosazne lotove zavazi vahy
K prodeji nabizim velke,starozitne,masivni mosazne ,lotove zavazi.Realny stav viz.fotografie.Moznost osobniho predani v Praze 4-Michli nebo zaslani Zasilkovnou po predchozi dohode.
Dveřní kování SONET Rostex zlaté klíč
Dveřní kování SONET klíč r. 72 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Vzdálenost mezi šrouby 17,8cm, šířka štítku 34,5 mm. Máme 1 kus. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.