inzerce, prodej, prodám, bazar

Montérková kombinéza vel. XL

Kategorie: Ostatní

Pánská montérková kombinéza, nová nenošená, jen trochu světlejší místa jak byla složená. Na postavu 176-182. K dispozici 2ks, cena za ks
Montérková kombinéza vel. XL
Podobné inzeráty
Montérkova kombinéza 58, NOVÁ
Úplně nová montérkova kombinéza, reflexní
Oblečení pro svářeče, montérky
Vše nenošené. Ceny uvedeny za kus =Kalhoty svářečské MOFOS 1010-KA, cena za kus 500Kč 1x vel. 46 3x vel. 60 3x vel. 62 =Blůza svářecí MOFOS 1010-BLVV s nápisem Vítkovice, cena 500Kč 1x vel. 46 3x vel. 60 3x vel. 62 =Sada souprava svářečská: kalhoty + blůza MOFOS 1010 (velikosti uvedeny výše), cena za sadu 800Kč =Ochranný oděv proti teplu WELDER, souprava vel. 56, cena 800Kč =Pánská montérková souprava JARDA 1001, cena 360Kč 1x vel. 46 1x vel. 58 1x vel. 62 =Pánská montérková souprava CXS, minimálně použitá, vel.46, cena 300Kč Doklad.
LETNÍ černá policejní pracovní kombinéza
Letní černá pracovní policejní kombinéza, na postavu cca 182 cm, hrudník cca 96 cm, pas cca 90 cm. Jiná velikost na DOTAZ. Jedná se o klasickou zásahovou kombinézu, kterou používají hlídací agentury, policie a jiné složky, kombinéza je vhodná do lesa, na ryby, na práci venku, pro sběratele atd., dále jako zásahová kombinéza pro bezpečnostní služby a soukromé zásahové jednotky, kombinéza má pro velké pohodlí 2 zipy, od krku až k nohavici, což je velmi výhodné při rychlém oblékání a svlékání. V pase je po celém obvodu stahovací pásek, tudíž se kombinéza přizpůsobí Vaší postavě, v pase jsou našity odepínací průvlaky (poutka) na široký taktický opasek, 2 x náprsní kapsa, 2 x kapsa na nohavici, 2x kapsa u pasu, na levém rukávu je kapsička na tužky. Barva černá. - je možné dodat různé velikosti – ke zjištění velikosti je třeba uvést výšku postavy, obvod pasu, hrudníku, případně Vaši váhu. - je možné dodat i dvojdílnou pracovní kombinézu. Inzerát platí do smazání.
Letní černá policejní pracovní kombinéza
Letní černá pracovní policejní kombinéza, na postavu cca 170 cm, hrudník cca 96 cm, pas cca 90 cm. Jiná velikost na DOTAZ. Jedná se o klasickou zásahovou kombinézu, kterou používají hlídací agentury, policie a jiné složky, kombinéza je vhodná do lesa, na ryby, na práci venku, pro sběratele atd., dále jako zásahová kombinéza pro bezpečnostní služby a soukromé zásahové jednotky, kombinéza má pro velké pohodlí 2 zipy, od krku až k nohavici, což je velmi výhodné při rychlém oblékání a svlékání. V pase je po celém obvodu stahovací pásek, tudíž se kombinéza přizpůsobí Vaší postavě, v pase jsou našity odepínací průvlaky (poutka) na široký taktický opasek, 2 x náprsní kapsa, 2 x kapsa na nohavici, 2x kapsa u pasu, na levém rukávu je kapsička na tužky. Barva černá. - je možné dodat různé velikosti – ke zjištění velikosti je třeba uvést výšku postavy, obvod pasu, hrudníku, případně Vaši váhu. - je možné dodat i dvojdílnou pracovní kombinézu. - Cena dohodou, děkuji za nabídky. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ.
Montérková bunda vel. 56
Montérková bunda, nová, zn. Lotus, vel. 56
Monterková souprava
Monterková souprava Tradetex vel. 182/64. Nová, nepoužitá. Osobní odběr Praha Barrandov