inzerce, prodej, prodám, bazar

Monokular 8x42 Gator Discovery...nový

Kategorie: Ostatní

Prodám malý kompaktní osobní teleskop 8x42 Discovery Gator,od Levenhuk optic.Monokular HD rozlišení,obraz ostrý a kontrastní,lze i fotit s ním mobilem-fotosniper dalekohled!Cena je se slevou.PRAHA.
Monokular 8x42 Gator Discovery...nový
Podobné inzeráty
chytré GPS hodinky Gator 3
Prodám jak novy dětské chytré GPS hodinky s mobilem a lokátorem - Gator 3 minimálně používané s ochranna folie na displej. Původní cena byla: 3500,- Idealni pred Vanoce jenom: 650,- Mobilní telefon, SOS volání a GPS lokátor v jednom. Gator3 je telefon a lokátor v hodinkách pro Vaše děti. Rodičům dává klid, který chtějí a zároveň poskytuje dětem volnost, kterou potřebují, aby mohly zůstat dětmi.  Kdykoliv budete vědět, kde Vaše dítě právě je. Kdykoliv s ním budete v kontaktu a můžete mu zavolat.  Přístroj využívá signálu GSM/GPRS a GPS satelitů. Hodinky umožňují sledování a lokalizaci dětí s určením polohy pomocí AGPS, GPS, LBS a WiFi a následném zaslání informací a přesných souřadnic do mobilní aplikace v telefonu rodiče, díky které lze hodinky ovládat a sledovat. K dispozici jsou verze pro Android i iOS. K hodinkám si stáhnete aplikaci, ve které uvidíte, zda dítě došlo do školy, na kroužek, ke kamarádovi apod. Zároveň se Vám dítě dovolá a Vy se dovoláte jemu.  Hodinky Gator 3/2G využívají síť 2G a lze je tedy používat téměř všude, nezávisle na pokrytí 3G signálem.
Hodinky GATOR
Téměř nepoužívané hodinky GATOR pro dítě. GPS poloha, SIM karta lze jakéhokoliv operátora, přijímá příchozí SMS, možnost nastavení SOS volání (SOS tlačítko samo volá např. rodiče nebo jiné číslo, odchozí i příchozí hovory přímo na hodinky, SIM je v hodinkách, není třeba párovat s telefonem. Základní funkce volání a SMS a GPS polohy dítěte. Polohu může rodič sledovat na stažené aplikaci GATOR v mobilu.
Monokulár Bestguarder WG-50
Prodám Monokulár Bestguarder WG-50 nový nevhodný dárek. Předání Praha a platba v hotovosti
Starscope dalekohled monokulár
Zcela nový dalekohled monokulár značky Starscope. 10x přiblížení, antireflexní čočka, manuálně nastavitelné ostření, voděodolný, lehký.
KOUPÍM monokular.dalekohled, 10x50,12x40
NABIDNETE,viz.foto-monokular od 10x40,10x50,12x40,12x45 nebo 12x50...nejlépe ruský MP.i 7x50.hranoly porro.PRAHA 1-10.
Prodám výborný monokulár TURIST 5 , 20x30 , kvalitní ruské s
Prodám výborný monokulár TURIST 5 , 20x30 , kvalitní ruské sklo, vysouvací.