inzerce, prodej, prodám, bazar

MOGA XP5-X Plus

Kategorie: Herní konzole

Herní gamepad s ergonomickým černým designem
- Kompatibilní s počítači a Android telefonem s Bluetooth
- 16 tlačítek včetně dvojice mapovatelných tlačítek
- Odnímatelný USB kabel o délce 2 metry
- Integrovaná powerbanka s kapacitou 3 000 mAh
- Odpojitelný držák smartphonů o šířce až 79 mm
- Doprovodná tlačítka pro rychlé zobrazení baterie, kopírování a dalších funkcí

Obsah balení:
- Gamepad PowerA MOGA XP5-X Plus Bluetooth pro Android/PC
- Držák na mobil
- Micro USB / USB kabel o délce 2 m
- Micro USB / USB-C kabel o délce 30 cm
- USB/USB-C kabel o délce 30 cm
- Uživatelská dokumentace
MOGA XP5-X Plus
Podobné inzeráty
HORI ONYX Plus Wireless Controller - Ovladač pro PS4 a PC
Toužíte po něčem novém, protože se vám ohrálo ovládání na myši a klávesnici? Pak vám gratulujeme. Gamepad HORI ONYX Plus Wireless Controller - PS4 je výtečný způsob k přesnému ovládání her na PC a PS4. Herní ovladač navíc obsahuje i Vibrace a Analogové páčky. Analogové páčky slouží k dokonalému ovládání automobilů v závodních hrách. Černá barva ovladače a stylové provedení spolu s léta trvající výdrží a odolností přepínačů naprosto jistě nadchnou každého nadšeného fanouška videoher. Nejzásadnější vlastnosti herního ovladače HORI ONYX Plus Wireless Controller - PS4 Absence nadbytečných kabelů vás v žádném případě nebrání vzdáleností od konzole Zážitek ze hry dokresluje Vibrace a Analogové páčky Herní ovladač je zárukou pro pohodlný způsob, jak dosáhnout vítězství v každém souboji Platforma - PC, PS4 Připojení - 3,5mm Jack (na ovladači) Typ připojení - Bezdrátové Rozhraní - 2,4 GHz Barva - Černá
PS4 500GB plus 30 her
Prodám PS4 fat 500gb 2x dualshock plus 30 her PS4 nebylo moc využíváno kvůli práci. Plně funkční Veškerá kabeláž k tomu. Více info e-mail nebo telefon Call of duty modern warfare Uncharted 1,2,3,4 vše CZ UFC 4 Ride 2 NHL 16 Assassins creed Fallout 4 The witcher 3 Tom clancys ghost recon Tom clancys the division FIFA 20 Watch Dogs Mafia trilogie (1,2,3 vše v cz) CTR crash team racing Detroit become human CZ Xcom2 The last of us 1 CZ The last of us 2 CZ F1 15 Drive club Plus jsou nějaké v ps4.
PS4 PRO 1TB + účet s ps plus essential
Prodám herní konzoli Playstation 4 Pro 1TB s jedním ovladačem, s účtem s předplatným PS PLUS ESSENTIAL (do ledna 2024) a zakoupenými hrami. Zakoupené hry: Fifa 23 Uncharted 4 + Lost legacy Last of us Part II Assetto corsa Wolfenstein New order + Oldblood + new colossus + youngblood Red Dead redemption 2 Mafia DE GTA 5 Project cars Gran Turismo sport spec 2 Days gone detroit become human heavy rain Hry získané v rámci PS Plus Star wars Jedi fallen order NFS Heat God of war Fifa 22 Dirt 5 PGA tour 2k21 Mortal Kombat x Hunter´s arena legends Tennis World tour 2 CoD black ops 4 Virtua fighter 5 star wars squadrons Battlefield 5 Control Greed fall shadow of tomb raider Pak jsou v knihovně ještě nějáká dema atd... Kvůli účtu preferuji osobní předání
Playstation Plus, PS+ PS Plus
Prodám levné měsíční, 3 měsíc a roční přeplatné playstation plus, ps+. Cenová nabídka: Roční Essential - 800,- Extra - 1200,- Premium - 1400,- 3 Měsíc Essential - 420,- Extra - 660,- Premium - 750,- 1 Měsíc Essential - 160,- Extra - 260,- Premium - 320,- Předplatné budou dodány na novém PSN účtu!!! Rozdíl -60% proti Playstationu. Kdyby se Vám něco nezdálo tak kontaktujete buď na tel. číslo nebo email.
Atari 800XL v originál krabici
Nabízím starý počítač Atari 800 XL. Součásti nabídky originál krabice (sériové čísla na krabici a počítači souhlasí) plus zdroj. Před uložením do skříně bylo vše plně funkční. Nemám už analogovou TV, abych nyní otestoval (mám slíbeno půjčeni scart kabelu k TV na vyzkoušení). Prodávat budu pouze tehdy, když bude i nyní vše funkční (natočím a nafotím funkčnost až budu mít kabel k dispozici). Vzhledem ke stáří nebudu dávat žádnou záruku na funkčnost, takže si případnou koupi rozmyslete! Na prodej nijak nespěchám, takže pokud nerespektujete cenu, nepište. Buď osobní odběr nebo pouze přes Českou poštu. Na dobírku posílám jen v případě zaslání zálohy 300 Kč což bude i cena poštovného. V případě platby předem bude poštovné 150 Kč. Na jedné foto mám 3x krabice od Atari, nabízím ještě jedno 800 XL a 130 XL (to je po opravě tak asi nevhodné pro sběratele). Plus nějaké další 800 XL bez příslušenství. P.S. počítač vlastním plus mínus od roku 2005, ale nikdy jsem ho nepoužíval, jen jsem ho měl do sbírky (samozřejmě jsem ho měl vyzkoušený před uložením do skříně). Také jsem ho nikdy nerozebíral, nečisti, nebělil atd. Neručím za to, v jakém stavu je základní deska, netuším, zda ji někdy někdo nějak upravoval, opravoval, měnil atd.
Nintendo Wii Black Sports Resort Pack / Wiimote Plus v.2
Originální herní konzole Nintendo Wii Special Sports Edition Edition, plná sestava. Konzole je MULTIMEDIÁLNÍ. Multimediální úprava = konzole přehrává obrázky, muziku, videa, umí internet a v neposlední řadě si můžete své hry z disků nahrát na externí hard disk nebo flash disk, což má nespočet výhod - rychlejší načítání, neopotřebováváte si disky, v konzoli se nic netočí, tím pádem se méně zahřívá a její životnost se zásadně zvýší. Lze si zdarma stáhnout stovky her a aplikací, které vytvořili fanoušci a také hry od renomovaných vydavatelů. Nabídka NEOBSAHUJE ŽÁDNÝ NELEGÁLNÍ SOFTWARE ANI HRY!!! Koupeno v roce 2012, 2. majitel. Technicky ve výborném stavu, kosmeticky 95%, na povrchu konzole drobné škrábance od běžného čištění a manipulace, ovladače nevymačkané. Balení obsahuje včechny stojánky, nabíječku, kabely, papíry, originál hry Wii Sports a Wii Sports Resort. Původní starý model ovladače do kterého se musí nacvaknout Motion Plus nahrazen zánovním Wimote v.2 se zabudovaným Motion Plus (není na fotu). Původní ovladač po vypnutí ze sítě ztratil synchron, takže byl set upgradován. Ke konzoli lze zakoupit i další hry, výběr cca z 60 Wii titulů. V případě zájmu volejte mezi 10:00 - 20:00 hod. (i o víkendu) nebo pište na email (kdykoliv), na SMS, nabídky výměny nebo urážlivé maily NEREAGUJI. Preferuji osobní předání s ukázkou předmětu. Zaslání poštou, dle tarifu dopravce a to pouze po úhradě ceny na bankovní účet (na dobírku neposílám - vysoká cena poštovného, moc vypisování). Jedná se o soukromý prodej pouze 1 kusu z osobní sbírky. Pokud tento inzerát právě čtete, tak je platný.