inzerce, prodej, prodám, bazar

Moderní vila s bazénem - Kringa, Tinjan, 319,40m2

Kategorie: Domy

Ev.č. 14932506
Městečko Tinjan se nachází v západní části Istrijského poloostrova, pouhých 20 kilometrů od Poreče. K významným tradicím tohoto kraje jistě patří kovářství, na jehož počest se tradičně koná jarmark.
Obyvatelé jsou také hrdí na svůj známý symbol - špičkovou gastronomickou tradici - tinjan prosciutto. Mýtické stezky, středověká města střední Istrie, nedotčená krajina a bohaté dědictví se zdají téměř neskutečné.

Přímo v jedné z nádherných vesnic poblíž Tinjanu je ve výstavbě tato moderní vila s bazénem. Plánované dokončení prací se předpokládá na konci léta 2023.

Má celkovou plochu 319,4 m2, která se rozprostírá v přízemí a prvním patře, a zahradu o výměře cca 250 m2.
V přízemí se přes vstupní verandu dostaneme do kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, ze kterého je výstup na krytou terasu a pláž vyhřívaného bazénu (39m2) s lehátkem (koncept open-space ), skladovací prostor a pomocné WC.

Vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde jsou tři ložnice s připojenými koupelnami a východem na terasu a další pokoj pro hosty, který lze přestavět na pracovnu. Vila se prodává nezařízená, ale je možné ji odkoupit i s nábytkem.

Počítá se s instalací podlahového vytápění na tepelné čerpadlo.

V klidné lokalitě najděte svou oázu klidu. Tato krásná vila je skvělou investicí, která zaručuje bezpečnou, stabilní a rychlou návratnost investice, pokud se chcete věnovat turistickému pronájmu.

Uvedená cena se týká právnických osob v systému DPH, u fyzických osob je cena navýšena o položku DPH.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Moderní vila s bazénem - Kringa, Tinjan, 319,40m2
Podobné inzeráty
Dům - Kringa, Tinjan, 276m2, ev.č. 14932398
Ev.č. 14932398 Městečko Tinjan se nachází v západní části Istrijského poloostrova, pouhých 20 kilometrů od Poreče. K významným tradicím tohoto kraje jistě patří kovářství, na jehož počest se tradičně koná jarmark. Obyvatelé jsou také hrdí na svůj známý symbol - špičkovou gastronomickou tradici - tinjan prosciutto. Mýtické stezky, středověká města střední Istrie, nedotčená krajina a bohaté dědictví se zdají téměř neskutečné. Přímo v jedné z nádherných vesnic poblíž Tinjanu je ve výstavbě tato moderní vila s bazénem. Plánované dokončení prací se předpokládá na konci léta 2023. Má celkovou plochu 276 m2, která se rozprostírá v přízemí a prvním patře, a zahradu o rozloze cca 250 m2. V přízemí se přes vstupní verandu dostaneme do kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, ze kterého je výstup na krytou terasu a pláž vyhřívaného bazénu (27,70 m2) se sluneční terasou (otevřená- prostorový koncept), prostor pro vybavení a venkovní bazén a pomocné WC, přízemí dále obsahuje jednu ložnici s koupelnou. Vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde jsou dvě ložnice s připojenými koupelnami a východem na terasu a další pokoj pro hosty, který lze přestavět na pracovnu. Vila se prodává nezařízená, ale je možné ji odkoupit i s nábytkem. Počítá se s instalací podlahového vytápění na tepelné čerpadlo. V klidné lokalitě najděte svou oázu klidu. Tato krásná vila je skvělou investicí, která zaručuje bezpečnou, stabilní a rychlou návratnost investice, pokud se chcete věnovat turistickému pronájmu. Uvedená cena se týká právnických osob v systému DPH, u fyzických osob je cena navýšena o položku DPH. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Moderní vila s bazénem - Zatoglav, Rogoznica, 160,75m2
Ev.č. 14932382 Moderní vila s bazénem a výhledem na zátoku Rogoznička! Nabízíme k prodeji moderní vilu ve výstavbě na skvělém místě s fantastickým výhledem na moře! Nemovitost se nachází nedaleko Rogoznice, v jedinečném rezidenčním prostředí, pouhých 70 m od pláže. Split je vzdálený 30 km a Šibenik 39 km. Za deset minut dorazíte do ACY marina Frapa. Vila se rozkládá na dvou podlažích - přízemí a první patro, které dohromady tvoří 160 m2. V přízemí vily se nachází prostorná vstupní hala, která vede do velkého otevřeného prostoru s obývacím pokojem, kuchyní a jídelnou. Krytá terasa 20 m2 komunikuje s venkovním bazénem. Prostoru dominuje obrovská 6m vysoká prosklená stěna, která nabízí působivý výhled a spojuje exteriér s interiérem. V patře jsou 4 ložnice a 3 koupelny. Schodiště s ochozem nabízí jedinečný výhled na celou zátoku Rogoznička. Díky své prvotřídní konstrukci, izolované a klidné lokalitě a nerušenému výhledu na moře je tato vila ideální jako druhý domov nebo investice se zárukou vrácení peněz. Nastěhování na konci roku 2023. Výběrem této nemovitosti máte zaručený požitek u Jaderského moře! Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej moderní vily v soukromé urbanizaci, Španělsko
Prodej moderní vily v soukromé urbanizaci v první linii s výhledem na moře, Costa Brava, Španělsko Nabízíme Vám zprostředkování prodeje moderní patrové vily nacházející se v první linii s krásným výhledem na moře a je situována v exkluzivní soukromé urbanizaci s bezpečnostní ostrahou a privátním přístupem na pláž u moře. Do této exkluzívní urbanizace je povolený vjezd jen vozidlům vlastníků nemovitostí, a tak je zde zajištěno max. privátní prostředí. Odkaz mapy zašleme na vyžádání. Vila se nachází se v části Katalánska u Středozemního moře na malebném pobřeží Costa Brava a je vzdálena pouhých 5 minut od města Tossa del Mar a 5 min. od centra Lloret del Mar - turistických letovisek, kde se nachází veškerá občanská vybavenost a spousta historických památek, restaurací, obchodů atd. Dům leží 80 km od Barcelony, tj. 100 km od mezinárodního letiště Barcelona-El Prat a 35 km od mezinárodního letiště Girona, což je ideální destinace pro koupi rezidence v jižní Evropě. Vila je obklopena krásnými plážemi Porto Pi a Cala Morisca, nedaleko se nacházejí přístavy Cala Canyelles (3,5 km) a Blanes (9 km), kde se provozují veškeré vodní atrakce a sporty. Zkolaudovaná vila z roku 2013 je zateplena dřevovláknitými deskami zn. Steico a v následujících letech byla vybavena dalším zařízením a vybudována okrasná zahrada s bazénem (25 m2), pergolou, grilem a wellness, fittness zónou (25 m2) s venkovní vířivkou. Vila dále disponuje garáží (45 m2) se 2 parkovacími místy. Parkování je dále možné ve vlastním krytém přístřešku vedle pláže. V přízemí nemovitosti s podlahovou plochou 164 m2 je k dispozici velká prostorná obývací hala s přímým vstupem na impozantní terasu s bazénem s výhledem na moře. Kuchyňská linka je kompletně vybavena vestavěnými spotřebiči zn. Gaggenau. Přízemí dále tvoří dva pokoje pro hosty, koupelna a technická místnost. V prvním patře s podlahovou plochou 82 m2 jsou dvě ložnice s prostornou šatnou a s koupelnou s přístupem na další slunnou terasu. Interiér domu byl navržen architektem a nadstandardní zařízení domu zahrnuje dřevěné francouzské dveře s posuvnými skleněnými výplněmi, okna zn. Novatec (eurohranoly stop sol), nejkvalitnější designové materiály vč. luxusních doplňků, na zakázku zhotovený nábytek na míru, vestavěné skříně, inteligentní domácí technologie včetně systému zvuku a obrazu Bang & Olufsen, bezpečnostní systém. Topení a chlazení interiéru zajišťuje úsporná klimatizace. Interiérové e exteriérové movité vybavení není součástí kupní ceny, avšak po dohodě s prodávajícími některé vybavení lze v domě ponechat. Vila je ihned k nastěhování, popř. dle vzájemné domluvy. Vážným zájemcům na vyžádání zašleme další fotografie nemovitosti vč. kompletní dokumentace a poplatků spojených jak s provozem nemovitosti, tak s prodejem domu (katastrální, daňové a notářské poplatky). Zájemcům zdarma zajistíme vyřízení hypotéky v českých nebo španělských bankách. Prohlídka této nemovitosti je možná osobně nebo virtuálně.
Moderní vila s výhledem na moře - Rogoznica, 185,71m2
Ev.č. 14932359 Moderní vila s bazénem a výhledem na zátoku Rogoznička Nabízíme k prodeji moderní vilu ve výstavbě na skvělém místě s fantastickým výhledem na moře! Nemovitost se nachází nedaleko Rogoznice, v jedinečném rezidenčním prostředí, pouhých 70 m od pláže. Split je vzdálený 30 km a Šibenik 39 km. Za deset minut dorazíte do ACY marina Frapa. Vila se rozkládá na dvou podlažích - přízemí a první patro, které dohromady tvoří 185,71 m2. V přízemí vily se nachází velký otevřený prostor s obývacím pokojem, kuchyní a jídelnou. Nachází se zde velká ložnice s koupelnou. Venkovní zastřešená terasa má 80 m2 a spojuje vilu s venkovním bazénem. Prostoru dominuje obrovská 6m vysoká prosklená stěna, která nabízí působivý výhled a spojuje exteriér s interiérem. V patře jsou 3 ložnice a 2 koupelny. Schodiště s galerií nabízí jedinečný výhled na celý venkovní záliv Rogoznička, ale také krásný interiér v přízemí této moderní vily. Díky své prvotřídní konstrukci, izolované a klidné lokalitě a nerušenému výhledu na moře je tato vila ideální jako druhý domov nebo investice se zárukou vrácení peněz. Výběrem této nemovitosti máte zaručený požitkářský pocit a požitek z Jaderského moře! Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Vila s výhledem na moře - Sveti Lovreč, Kringa, 306m2
Ev.č. 14932325 Špičková designová vila s výhledem na moře ve Sveti Lovreč na prodej. Vila o rozloze 306 m2 byla navržena slavným chorvatským designérem a nachází se v srdci Istrie, pouhých 10 minut od první pláže. Vila se rozkládá v přízemí a prvním patře. Přízemí se skládá z prostorného obývacího pokoje zdobeného krásnými detaily, jako jsou starožitné lustry a nábytek, ručně vyrobený kulečníkový stůl od Sienny a pohodlné pohovky Roche Bobois z Verony. V přízemí je třeba upozornit na velkou kuchyň, která vyráží dech i těm největším kritikům. Na stejném patře je kromě kuchyně i prádelna a toaleta, zatímco v obývacím pokoji si užijete výhled do přírody a oněměli byste po tom, co si všimnete ozdobných detailů z domu Barbary Streisand, který designér kdysi koupil v soukromé aukci. Tato vila je považována za jednu z nejkrásnějších vil na Istrijském poloostrově. První patro je vyhrazeno pro 3 ložnice, z nichž každá má vlastní koupelnu a šatnu, přičemž terasa je jednou z nejkrásnějších částí vily, kde si užijete romantické noci a západy slunce. Obývací pokoj má zvláštní detail, který se vám bude líbit ještě více poté, co si v zimních měsících zapálíte krb a pohodlně se usadíte, v létě se pak můžete osvěžit v oválném bazénu s hydromasážní funkcí. Po koupání dostanete chuť k jídlu a pec na pizzu nebo gril nabízí spoustu možností. Před domem je kryté parkoviště. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Luxusní Vila s 4 Apartmány Zadar – Diklo
Pro tuto Chorvatskou nemovitost vám garantujeme že v ČR i v Chorvatsku s vámi bude hovořit Český realitní agent. VILA S BAZÉNEM PANORAMATICKÝM VÝHLEDEM NA MOŘE, TOP POZICE, DIKLO Na prodej Vila s bazénem a krásným panoramatickým výhledem na moře, 400 m od pláže, Diklo POPIS NEMOVITOSTI: Vila se skládá ze 4 apartmánů, každý s vlastním samostatným vchodem, plně vybaven kvalitním nábytkem. AP1: 3 ložnice, obývací pokoj, kuchyň, jídelna, koupelna, terasa; AP2: 1 ložnice, obývací pokoj, kuchyň, jídelna, koupelna, terasa; AP3: 1 ložnice, obývací pokoj, kuchyň, jídelna, koupelna, terasa; AP4: garsoniéra – ložnice, kuchyň, koupelna. – Upravená zahrada s velkým dvorem a bazénem, dvěma garážemi a parkovacími místy za budovou; – gril a místo k posezení, konoba; – výhled na moře z každého apartmánu; – klidná a tichá pozice; – V blízkosti veškeré občanské vybavenosti pro příjemnou dovolenou a pobyt. Cena 1 050 000 € ( 26.808.092 Kč ) Pokud potřebujete další informace a chcete si dohodnout termín prohlídky, neváhejte nás kdykoli s důvěrou kontaktovat. Další Detaily Vzdálenost od moře: 400 m Vzdálenost od Centra: 2000 m