inzerce, prodej, prodám, bazar

Moderní, designová, překvapivě prostorná sedačka

Kategorie: Sedací soupravy

Materiál: ekokůže / látka
Barva: bílá / černá
Rozměry/ Materiál: ekokůže / látka
Barva: bílá /černá
Rozměry (ŠxHxV): 233x142x80 cm - plocha na spaní
Výška sedu: 45 cm
S dekorativními polštáři: 4ks s rozměrem 50x40 cm a 2ks s rozměrem 55x55 cm
Výplň: pružina faliste
Moderní, designová, překvapivě prostorná sedačka
Podobné inzeráty
Čtyřmístná italská sedačka Milo Casa
Půl roku užívaná designová čtyřmístná sedačka s dvěmi dekoračními polštáři. Barva nejvíce odpovídá první fotce, sedačka je světle béžová/krémová. Rám z masivního borovicového dřeva, rozměry celkové sedací plochy: 200 × 45 × 57 cm. Rozměry bočních opěrek: 70 × 14 cm. Výška zadní opěrky 52 cm. Výplň sedáků a opěrek je vysoce odolná polyuretanová pěna 30 kg/m a vatování 200 g/m. Martindale 25000. K osobnímu odběru Praha Podolí - 5.patro bytového domu s výtahem, ale sedačka je v kuse, takže se do výtahu nevejde. Odmontovatelné nožičky a středová podpěra. Váha ca 50kg. NA ZPRÁVY TYPU ZORGANIZUJI SI KURÝRA ČI PODEZŘELÉ E-MAILOVÉ ADRESY NEREAGUJI.
Designová kožená sedací souprava Le Corbusier
Designová kožená sedačka s prvkami z pochromovanej ocele, vo veľmi dobrom stave (pravidelne čistená prostriedkom na kožu). Má drobné, takmer neviditeľné známky používania - väčšina je na spodnej kovovej časti. Všetky časti (matrace) sa dajú z kovovej konštrukcie vybrať - jednoduchá na údržbu. Cena je dohromady za kreslo + trojmiestnu sedačku. Rozmery kresla: Šírka: 75x67cm Výška: 67cm Sedacia časť: 50x52cm Rozmery sedačky: Šírka: 183x70cm Výška: 67cm Sedacia časť: 150x55cm Na vyžiadanie zašlem detailnejšie fotky. Možný iba osobný odber Praha - Palmovka.
Modulární veliká designová rohová sedačka Passolini, růžová
Rezervace do 15.2.2023. Pro velké prostory nabízím velikou rohovou sedací soupravu Passolini od designového studia Canora Grey. Měkoučký mikroplyš na pevných sedácích nabízí nebývalý komfort na velkém prostoru. Sestavená modulární sedačka totiž měří na šířku úctyhodných 428cm a sestává ze čtyř modulů, které lze v prostoru umístit i samostatně. Moduly jsou dvě lehátka, jedno sofa pro tři a jedno křeslo bez područek. Jednotlivé segmenty mají nožičky ve zlaté barvě. Celková šířka: 402 cm Výška sedáku: 41 cmhloubka sedáku: 53-71 cm Celková hloubka: 168 cm Sedačka je z výstavy, bez závad. Dovoz z Německa. K dodání ihned. Původní cena 1799 GBP (51 tisíc korun) Můžu zajistit dopravu v rámci celé ČR. V okruhu Praha, Most, Karlovy Vary, Plzeň dovezu vlastní dodávkou. Více informací nejlépe písemně nebo pošlete sms, zavolám zpátky.
Rohova MODERNI sedačka ZARA NOVINKA
Udělejte si radost a kupte si dárek Rohová sedací souprava rozkládací ZARA Rozměry: 255/105/193, *polohovatelné opěrky Moderní rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem ,velka spací plochou 195 x 130, ideální sedací souprava na příležitostné přespání Vaší návštěvy. Moderní design a precizní kvalita zpracování je největší devízou naší sedací soupravy rozkládací Vivien. Jako příjemný bonus je sedací souprava s úložným prostorem doplněná o praktické, polohovatelné hlavové opěrky. Rám sedačky rohové je z tvrdého dřeva. Na sedací části jsou použity vlnité pružiny FALISTE spolu s kvalitní Pur pěnou N30, což je spolu s kvalitními potahovými materiály zárukou toho, že vám rohové sedací soupravy Vivien řady budou spolehlivě sloužit po dlouhá léta. Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat! **SEDACKA JE Z OMYVATELNÉHO MATERIÁLU !!! Můžeme vidět gauč v obchode *Doprava po celé ČR a Slovensku ***Podívejte se na mé další nabídky a určitě vyberete
MODERNÍ SEDAČKA rohova Vivienns modrá
Udělejte si radost a kupte si dárek Rohová sedací souprava rozkládací VIVIENNN Rozměry: 255/105/193, *polohovatelné opěrky Moderní rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem ,velka spací plochou 195 x 130, ideální sedací souprava na příležitostné přespání Vaší návštěvy. Moderní design a precizní kvalita zpracování je největší devízou naší sedací soupravy rozkládací Vivien. Jako příjemný bonus je sedací souprava s úložným prostorem doplněná o praktické, polohovatelné hlavové opěrky. Rám sedačky rohové je z tvrdého dřeva. Na sedací části jsou použity vlnité pružiny FALISTE spolu s kvalitní Pur pěnou N30, což je spolu s kvalitními potahovými materiály zárukou toho, že vám rohové sedací soupravy Vivien řady budou spolehlivě sloužit po dlouhá léta. Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte nás kontaktovat! **SEDACKA JE Z OMYVATELNÉHO MATERIÁLU !!! Můžeme vidět gauč v obchode *Doprava po celé ČR a Slovensku ***Podívejte se na mé další nabídky a určitě vyberete.
Baječna moderní sedačka rohova Angells Novinka 2022
Baječna rohova sedačka Angells Moderní barevné provedení Tato sedačka je rozkládací a má úložný prostor. Po rozkladu vznikne plocha pro spaní o rozměrech 130 x 200 cm. Je čalouněna látkou ve šedé barvě, a to včetně zad sedačky, a proto ji můžete umístit také do prostoru. Pohodlí při sezení podpoří polohovatelné opěrky hlavy. Výška sedačky je podle sklopení opěrek hlavy 85 až 100 cm. Rozmery 270/190 Sedák je vyplněný studenou HR pěnou a vlnitou pružinou. Výška sedu je 42 cm a jeho hloubka je 56 cm.. *** Může to být pravý nebo levý roh. Můžete vybrat barvu z našeho vzorkovnika. NÁBYTEK VÁM DOVEZEME PO celé ČESKÉ REPUBLICE ***TKANINY je vodoodpudivá, velice příjemná na dotyk. ***** Můžeme vidět gauč v obchode Frydek Mistek Revolučni 533 U Koberce Breno