inzerce, prodej, prodám, bazar

Mobilní tribuna

Kategorie: Ostatní

Prodám mobilní tribunu. Vhodné pro divadla, kina, sportovní a kulturní akce.
Mobilní systém je minimálně používaný pro celkem 90 sedících lidí v pěti patrech tribuny.
Nenáročné sestavení, 5 jednoduchých kroků, dva lidé tribunu sestaví během 10minut sestavit.
Rozměry sestavené tribuny: 3,8m x 10m, výška opěradla 47cm, hloubka sedáku 30cm, na nohy místo 40cm.
Výška zádi od podlahy 1,75m.
Ve složeném stavu má každá jednotka 1,3 x 4,9m. Jednotky jsou dvě, je možno používat samostatně.
Cena uvedena bez DPH.
V případě rychlého jednání je sleva možná.
Mobilní tribuna
Podobné inzeráty
Mobilní reklama 2x Billboard
Nabízíme mobilní reklamu – všechny formy spolupráce - pojízdný billboard s TP, SPZ a platnou STK, který splňuje všechny podmínky silničního provozu. Vlek je legálně homologován včetně dvou europloch. Reklamní plocha je velikosti klasického velkého billboardu EUROFORMÁT 5,1 x 2,4m z obou stran vleku. Vlek má také přípravu pro případné osvětlení či repro. Billboard lze postavit i na místa, kde není možnost klasického billboardu či reklamy. Není nutno stavební povolení, jelikož jde o přívěsný vozík. Lze se také dohodnout na jízdy s billboardem ve vybrané časy po různých lokalitách. Tím lze docílit nejúčinnějšího oslovení potencionálních zákazníků či klientů. Grafiku a tisk můžete dodat vlastní, nebo po dohodě lze kompletně zajistit. V případě dlouhodobějšího pronájmu sleva. Konkrétní ceny dle vybrané varianty dohodou. Vyhledávání – billboard pojízdná reklama promotion promo pojízdný vlek pojízdná uvítací reklama billboard reklamní plocha otevření nové prodejny nová pobočka prodejna promoakce v ulicích promotion akce, roadshow, event marketing, sales promo, pronájem reklamní přívěs, billboard přívěs, reklamní auto, reklamní vůz, konkávní vůz, konkávní auta, auto billboard, mobilní reklama, roadshow, pronájem billboardu, pronájem přívěsu s billboardem, street marketing, mobilní reklama plocha pro reklamu, podpora prodeje, slevové akce, roadshow, politické kampaně, roadshow, mobilní reklama, krátkodobý či dlouhodobý pronájem pro umístění na plochy, kam není možné umístit klasický billboard, pojízdný euroformát reklamní vozík reklamní auto každou chvíli na jiném místě. Lze použít pro mobilní nebo statickou reklamu.
Mobilní piskování,mobilní metalizace,mobilní nástřik
Nabízíme mobilní piskovaní, tryskání. Mobilní lakování, nátěr. Mobilní zinkování - metalizaci. Ocelové konstrukce, mostní konstrukce, vjezdy, schodiště atd. Cenova kalkulace zdarma. Doprava po celé ČR zdarma. Web. Facebook Pískování Krnov.
mobilní terminál Chainway C3000 / 2D imager
Prodám 3ks mobilní terminál Chainway C3000 / 2D imager včetně nabíjecího stojánku a Pistolového držáku s baterií. Vše je v záruce! Cena za 1kus 9777,- + DPH Jedná se o mobilní počítač s operačním systémem Windows CE 6.0, který má vysokou stabilitou a bezpečnost. Připojení k internetu je zajištěno 3G či Wi-Fi sítí. Pracujete na číselné klávesnici a vše se přehledně zobrazuje na podsvíceném displeji. Ochrana před prachem a vodou, terminál byl také testován i na pád z výšky 1,5 metru s dopadem na beton. Mobilní terminál Chainway C3000 / 2D imager je vhodný do maloobchodu, správy skladů, logistiky, sledování majetku, správy vozového parku apod •Vysoce odolný mobilní terminál značky Chainway C3000 s 2D skenerem •Mobilní počítač s operačním systémem Windows CE 6.0 pro vysokou stabilitu a bezpečnost •Podsvícený displej a pohodlná číselná klávesnice •Připojení 3G a Wi-Fi •Pokročilé funkce sběru dat •Disponuje 5MP kamerou •Výkonný procesor 800 MHz, 256 MB RAM •Dlouhá výdrž 3200mAh vyjímatelné baterie •Vnitřním úložiště 4 GB a slot na SD karty (až 32 GB) •Stupeň krytí IP65 proti prachu a vodě •Reproduktor 0,5 W •pistolová rukojeť, ve které je ukryta baterie s dalšími 5200 mAh •Možnost GPS Důvod prodeje přechod na jiný systém, v případě rychlého jednání zaškolíme na používání.
UV sterilizátor FIXED pro mobilní telefony
Prodám málo použity UV sterilizátor FIXED (ideální stav) pro mobilní telefony, bezdrátové nabíjení, bílá Vědecké studie potvrdily, že mobilní telefony jsou rájem pro bakterie a viry – dokonce je na nich podle výzkumů až 7krát více nežádoucích mikroorganismů než na záchodovém prkénku… Společnost FIXED proto přichází s řešením – tím je UV sterilizátor přímo navržený pro mobilní telefony všech značek. Účinně odstraní 99,99 % mikroorganismů, jako jsou viry a bakterie, a to po celé konstrukci vzhledem ke sterilizaci ve 360°. A není to vše – kromě toho, že jeho zásluhou bude váš mobil hygienicky čistý, dokáže mu také dobít energii. Bezdrátově výkonem až 5 W, a to pomocí nejrozšířenějšího standardu Qi. Pojme i skutečně velké telefony s úhlopříčkou displeje až 7 palců (max. rozměry 180 × 100 × 22 mm) a celý proces čištění nezabere více než pár minut. A k dispozici je dokonce i funkce aroma difuzéru, která po přidání esenciálního oleje dokáže telefon i krásně provonět. Klíčové vlastnosti: UV světlo zaručeně odstraní 99,99 % mikroorganismů Kompaktní zpracování – vhodné i když často cestujete Současně bezdrátově doplní telefonu energii Sterilizuje celý telefon ve 360° Naprosto bezpečné použití Zakoupeny v za 1490 kč, účtenku mám.
Mobilní dům s terasou
Prodám mobilní dům s terasou. 11x3,1m se dvěma vchody, sedlovou střechou, zvýšeným stropem v celém mobilheimu. Obývací pokoj (rozkládací sedačka), kuchyň, ložnice (dvoulůžko), pokoj (lůžko), pokoj (patrová postel - 1 lůžko), koupelna se sprchovým koutem s pevnou zástěnou, wc. Plynový krb + el. přímotopy, plynová karma na ohřev vody. Velikost terasy 255xx150cm. Celkově v pěkném stavu. Mobilní dům má kola (možnost odvézt po ose, případně jeřáb) Zatepleno polystyrenem + omítka (místy se loupe). Nad terasou markýza. V případě zájmu mohu zaslat více fotek + video. Prohlídka samozřejmostí. Mobilní dům se nachází v blízkosti Police nad Metují.
Prodám zateplenou mobilní buňku -CENA DOHODOU-
Prodám zateplenou stavbu masivní mobilní dřevostavby 3x5m, Aktuálně využívané jako sklad, možnost přestavby na chatu nebo mobilní dům pro celoroční bydlení. Rozvedena elektřina (světlo a zásuvky, stačí zapojit do rozvodny) Stavba z KVH a penetrovaných OSB desek, podlaha zateplena polystyrenem, stěny skelnou vatou isover a strop čedičovou vatou isover. Konstrukce přizpůsobena na převoz (vyzkoušeno). Dopravu můžu zajistit. Pro více info volejte/pište Dohoda na ceně vítána, možnost výměny za něco zajímavého. Prosím pouze rozumné nabídky. mobilní dům, chata, kancelář, buňka, kontejner, dřevostavba, sklad, dílna, garáž, mobilheim