inzerce, prodej, prodám, bazar

Mobilní / pojizdna kolebka

Kategorie: Ostatní

Mobilní kolebka s nebesy a matraci. Kolecka se daji zabrzdit.Pořizovací cena byla kolem 3800 Kč.
Mobilní / pojizdna kolebka
Podobné inzeráty
Mobilní reklama 2x Billboard
Nabízíme mobilní reklamu – všechny formy spolupráce - pojízdný billboard s TP, SPZ a platnou STK, který splňuje všechny podmínky silničního provozu. Vlek je legálně homologován včetně dvou europloch. Reklamní plocha je velikosti klasického velkého billboardu EUROFORMÁT 5,1 x 2,4m z obou stran vleku. Vlek má také přípravu pro případné osvětlení či repro. Billboard lze postavit i na místa, kde není možnost klasického billboardu či reklamy. Není nutno stavební povolení, jelikož jde o přívěsný vozík. Lze se také dohodnout na jízdy s billboardem ve vybrané časy po různých lokalitách. Tím lze docílit nejúčinnějšího oslovení potencionálních zákazníků či klientů. Grafiku a tisk můžete dodat vlastní, nebo po dohodě lze kompletně zajistit. V případě dlouhodobějšího pronájmu sleva. Konkrétní ceny dle vybrané varianty dohodou. Vyhledávání – billboard pojízdná reklama promotion promo pojízdný vlek pojízdná uvítací reklama billboard reklamní plocha otevření nové prodejny nová pobočka prodejna promoakce v ulicích promotion akce, roadshow, event marketing, sales promo, pronájem reklamní přívěs, billboard přívěs, reklamní auto, reklamní vůz, konkávní vůz, konkávní auta, auto billboard, mobilní reklama, roadshow, pronájem billboardu, pronájem přívěsu s billboardem, street marketing, mobilní reklama plocha pro reklamu, podpora prodeje, slevové akce, roadshow, politické kampaně, roadshow, mobilní reklama, krátkodobý či dlouhodobý pronájem pro umístění na plochy, kam není možné umístit klasický billboard, pojízdný euroformát reklamní vozík reklamní auto každou chvíli na jiném místě. Lze použít pro mobilní nebo statickou reklamu.
Postýlka / kolébka pro miminko s kolotočem
Kolébka je v dobrém stavu, vše funkční. Vše čisté vyprane, z nekuřácké domácnosti. Lze polohovat výšku kolébky. Jezdící kolečka s brzdou, která lze zacvaknou dovnitř a kolébka se normálně houpe. Matrace s pratelným potahem. Vibrace Melodie - dá se nastavit hlasitost Světýlko. Mohu dovést do Pelhřimova.
Závěsná kolébka
Krásná bílá závěsná kolébka. Dávala jsem do ní dcerku od miminka - úžasná na usínání. Kolébka je včetně molitanové "matrace", která se dá vytáhnout ???? Vpředu jsou dvě tkanice na zavazování tak, aby bylo miminko v bezpečí. Později poslouží jako houpačka pro děťátko????
Kolébka malovaná
Krásná malovaná kolébka vhodná a používaná jako dekorace. Původní malba je na některých místech popraskaná. Celá kolébka je přelakovaná bezbarvým lakem a tak se neloupe. Všechny díly komplet pevně drží, není nijak spravovaná.
Gastro přívěs, vozík, Food truck, pojízdná kavárna,
Pojízdná kavárna, zcela nová, nepoužitá. Rozměry prodejní plochy jsou 3,5x2m na zemi položeno průmyslové linoleum . Kupní smlouva + faktura Zesílená konstrukce podlahy pro zvýšenou zátěž . Kavárna je zateplená včetně stropu 5cm minerální vatou Kavárna je nebržděná, spadá do kategorie do 750kg a není potřeba rozšířené řidičské oprávnění a stačí ŘP sk B. Pojízdná kavárna je včetně elektroinstalace, teplé a studené tekoucí vody, kávovaru, lednic, vybavení, lehátek pro zákazníky - "business na klíč". Možno dodat zmrzlinový stroj. Pojízdná Prodejna Občerstvení Food truck Gastro přivěs Pojízdné občerstvení
Nerezové vodní lázně RŮZNÉ
Vodní lázeň jednokomorová 3xGN1/1 108,5x60x85 cm - 18 016 Kč Vodní lázeň dvoukomorová 2xGN 1/1 76x60x85 cm - 18 817 Kč Vodní lázeň tříkomorová 3xGN 1/1 108,5x60x85 cm - 24 288 Kč Vodní lázeň čtyřkomorová 4xGN 1/1 141x60x80 cm - 30 445 Kč Vodní lázeň jednokomorová pojízdná 2xGN1/1 88x60x85 cm - 16 991 Kč Vodní lázeň dvoukomorová pojízdná 2xGN1/1 88x60x85 cm - 20 867 Kč Vodní lázeň tříkomorová pojízdná 3xGN1/1 120,5x60x85 cm - 26 569 Kč Vodní lázeň čtyřkomorová pojízdná 4xGN1/1 153x60x85 cm - 34 090 Kč