inzerce, prodej, prodám, bazar

mobilní modulární dům s koupelnou a kuchyňkou...

Kategorie: Ostatní

Nabízíme k prodeji nové obytné kontejnery o rozměrech 5 800 x 2 450 x 2 800 mm. Skladba stěn: trapézový plech stěnový antracit/ sibiřský modřín ošetřen Osmo olejem. Stěny z 70mm polystyren fasádní, 80mm PUR panel, 18mm DTD deska bílá perlinka, Skladba střechy: plechová krytina, minerální vata 150mm, palubky smrkové.
Skladba podlahy: krycí plech, podlahový polystyren 100mm, cementovláknitá deska 20mm, Extrudovaný polystyren 60mm, OSB deska 15mm Na podlaze plovoucí podlaha. Dveře 900 x 2 000mm ocelové s izolací vč. kování a kliky.
Okno plastové francouzské 1700 x 2000mm,uvnitř bílá, venku antracit.
Vybavení koupelny:
sprchový box, WC, umyvadlo se spodní skříňkou, bojler 80L
Kuchyňka se dřezem a pracovní deskou 1200mm
El. přímotop 1500W,3xLED 36W svítidlo, elektroinstalace ( 6 zásuvky ), revize elektro. Moduly se dají na zakázku upravovat, nebo také spojovat ve větší prostory. Cena je bez DPH a nezahrnuje dopravu.
mobilní modulární dům s koupelnou a kuchyňkou...
Podobné inzeráty
mobilní dům 2+kk
Dobrý den, nabízíme k prodeji mobilní dům. Celková plocha domu činí 30m2 a jeho výška je 2,8 metrů. Pokoje mají šikmé stropy. Součástí domu je společný obývací pokoj spojený s kuchyní, ložnice a koupelna s WC. Dům je na kolečkách a lze jej tak snadno převážet. Rozměry ve smontovane poloze - š x d x v - 254cm x 540cm x 280cm. Hmotnost domu společně s plošinou, která je pod ním je 3,48 tuny. Díky tomu je dostatečně kompaktní s možností snadného přesunu pro každého, kdo vlastní řidičský průkay sk. B+E a vlastní automobil, který snadno utáhne náklad o hmotnosti do 3,5 t (například SUV nebo transporter). Po rozložení je dům perfektně izolovaný. Díky přírodním materiálům, ze kterého je vyroben, jsou jeho stěny prodyšné a dům je tak vhodný pro celoroční bydlení. Vytápění a chlazení je řešeno klimatizací. Na přání zákazníka je možné vybavit kuchyň lednicí, pečící troubou, varnou deskou, digestoří, myčkou, pračkou a bojlerem. Stěny domu jsou obloženy dřevěnými obklady s vnitřními a vnějšími rozměry 14 a 19 mm. Mezi ně jsme umístili konopnou izolační vlnu, která má mimořádné tepelně izolační a akumulační vlastnosti. Střecha a podlaha jsou kombinací vysoce kvalitního importovaného termopanelu, dřevěného obložení kvality A/B od rakouského výrobce, dřevěných palubek, konopné izolační vlny od českého výrobce a trapézového plechu, který má vynikající izolační vlastnosti a k tomu skvělý vzhled. Dům má 7 hliníkových oken vyrobených pomocí sytému ALTEST ESKIMOS, které disponují tepelným mostem zabraňujícím tvorbě kondenzace. Dvojté zasklení oken, tzv. 4 sezóny přispívá k zvýšení energetické účinnosti a zajišťuje dostatek světla v místnostech. Mobilní dům lze zakoupit i bez platformy. Zejména výhodné je to pro ty, kteří nemusí nebo neplánují dům často převážet. V případě montáže bez platformy není potřeba žádný betonový základ. Nabízíme službu montáže, demontáže a přepravy po celé Evropě. Dům je vhodný jako letní chata a může být umístěn i v kempu. Můžete jej také použít jako dům pro hosty na svém dvoře nebo kdekoliv budete chtít. Mobilní dům je ve fázi dokončování. V uvedené ceně není zahrnuto kuchyňské vybavení. Na přání lze dovzbavit dle vašeho vkusu a požadavků. Cena 890000czk bez DPH + platforma 92000czk bez DPH
Rodinný dům
Prodám rodinný dům ve střediskové obci Opařany u Tábora s příslušenstvím. Dům leží nedaleko centra obce. Obec nabízí veškerou občanskou vybavenost (devítiletá škola, školka, autobusové nádraží, 2 prodejny potravin, pekárnu, průmyslové zboží a drogerie, textil, 2 x stavebniny, květinářství, sportoviště pro kopanou, tenis, volejbal, tělocvična atd.). Opařany jsou obklopeny krásnou jihočeskou přírodou s lesy a rybníky a nedalekou řekou Lužnicí. Lokalita poskytuje možnosti zaměstnání přímo v místě nebo v nedalekém Táboře nebo Bechyni (viz poznámka*). Rodinný dům: Byt 3+1 Pokoj 1 - 21 m2, Pokoj 2 - 14 m2 , Pokoj 3 - 21 m2 (1.patro) Poměrně jednoduchou rekonstrukcí lze Pokoj 3 rozšířit na plochu 34 m2 Kuchyně – 12 m2 Koupelna – 6,5 m2 (+oddělená toaleta) Kotelna – 6,5 m2 Příslušenství: Přízemní budova s šikmou střechou z vlnitého eternitu. Sestává se ze 3 místností (garáž, dílna, dříve sklad paliva) s celkovou užitnou plochou 42 m2 Stavební informace - rodinný dům: Zděný dům z cihel, přístavby z tvárnic. Jehlanová střecha je z eternitových šablon, které byly obnoveny v roce 1999 (kroupy). V témže roce byla provedena oprava fasády domu. Přístavby mají střechu z pozinkovaného plechu. Podlahy v pokojích jsou prkna pokrytá kobercem. V koupelně a kuchyni jsou podlahy betonové kryté dlažbou a linem. V rodinný dům je trvale vytápěn. Dům byl před cca 8 lety vybaven novými moderními plastovými okny. Stavební informace - příslušenství: Příslušenství je zděno z tvárnic. Střecha je z vlnitého eternitu. Umístění: Rodinný dům stojí nedaleko od procházející silnice a je plně přístupný pro dopravní techniku. Součástí příslušenství je garáž na jedno osobní vozidlo. Topení: Domek má ústřední topení s boilerem a plynovým kotlem (po rekonstrukci před cca 10 lety), dům je připojen na rozvod plynu. Dílna a garáž v příslušenství má zateplený strop. Příslušenství je vybaveno komínem s možností vytápění lokálním zdrojem (kamna). Odpady: dům je připojen na obecní odpady Vodovod: dům používá jako zdroj vody vlastní studnu s domácí vodárnou umístěnou ve sklepě (téměř nová). Kolem domu vede vodovodní potrubí, na které je možno se připojit. Elektřina: přípojka 3x230V je zavedena jak do rodinného domu, tak do příslušenství. Rozvod elektřiny byl částečně rekonstruován v letech 1960-1965 a je proveden vodiči z hliníku. Pozemky: Zastavěná plocha (dům): 176 m2 Zastavěná plocha příslušenství: 43 m2 Zahrada: 250 m2 Celkem: 469 m2 Cena: Prodejní cena: 3 100 000,- Kč Ocenění znaleckým posudkem (listopad 2022): 3 650 000,- Kč. Posudek je možno obdržet na požádání. *Poznámka – zaměstnavatelé v místě a okolí: ZD Opařany, EFAFLEX Opařany-Olší DPN (dětská psychiatrická nemocnice) Opařany Mnoho podnikatelských subjektů v Táboře a Bechyni (10-20km)
Rodinný Dům + zahrada
Dům se nachází v obci Mlýnská, 5 km od Kraslic. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům částečně podsklepený, 1.NP, půda a půdní prostor. Střecha domu je sedlová s eternitovými šablonami. Dům byl uveden do užívání v roce 1928. Dům je zděný s kamennými základy. Dům má zděnou verandu a přístavbu s koupelnou a WC. Přístavba a veranda mají pultovou střechu s plechovou krytinou. Dům je bez fasády. Vnitřní omítky jsou vápenné, v koupelně a kuchyni je keramická dlažba. Dům je napojen na elektřinu 230V. Voda do nemovitosti je odebírána čerpadlem z vodoteče (Libocký potok) do akumulační nádrže, která je umístěna v horní části přístavby a napájí kotel, který je umístěn na chodbě domu, svodem. . I. NP je vytápěn kameny v kuchyni. V koupelně je závěsný elektrokotel. V kuchyni je plynový sporák. Plyn není připojen k nemovitosti, ale plyn je získáván z plynové láhve. Okna jsou dřevěná, špaletová. Dům je odkanalizovaný do septiku. Jsem pouze zprostředkovatel pro více info si pište o kontakt.
Mobilní dům s terasou
Prodám mobilní dům s terasou. 11x3,1m se dvěma vchody, sedlovou střechou, zvýšeným stropem v celém mobilheimu. Obývací pokoj (rozkládací sedačka), kuchyň, ložnice (dvoulůžko), pokoj (lůžko), pokoj (patrová postel - 1 lůžko), koupelna se sprchovým koutem s pevnou zástěnou, wc. Plynový krb + el. přímotopy, plynová karma na ohřev vody. Velikost terasy 255xx150cm. Celkově v pěkném stavu. Mobilní dům má kola (možnost odvézt po ose, případně jeřáb) Zatepleno polystyrenem + omítka (místy se loupe). Nad terasou markýza. V případě zájmu mohu zaslat více fotek + video. Prohlídka samozřejmostí. Mobilní dům se nachází v blízkosti Police nad Metují.
Nerozbalený ATX zdroj Corsair RM550x - 550W, modulár, tichý
Prodám PC ATX zdroj Corsair RM550x, 550W ATX zdroj, 80+ Gold, 140mm fan, modulární. K dispozici jsou 2 kusy. Nevybalený z krabice, měl jsem ho tu jako záložní kus. Aktuálně se tyto zdroje dají sehnat za 2500, já jej nabízím za 2000 Kč. Corsair dává na zdroj záruku 10 let. Detailní popis z internetu: DETAILNÍ INFORMACE: RM550x Corsair je plně modulární a optimalizovaný tichý zdroj s vysokou účinností. Je postaven na kondenzátorech a transformátorech s nízkým hlukem a ventilátorem s možností nulových otáček. Tento režim zajišťuje, že se ventilátor netočí, dokud není dosaženo vysokého zatížení. Navíc je ventilátor navržen na míru pro nízkou hlučnost provozu, i když se točí. 80 PLUS Gold účinnost ušetří peníze za energie a nízkoprofilové černé kabely jsou plně modulární, takže si můžete vychutnat rychlé a pěkné provedení kabeláže uvnitř case. A stejně jako všechny zdroje Corsair je RM550x postaven na kvalitních komponent a zaručeně dodává čistý, stabilní a trvalý výkon. Zero RPM Režim ventilátoru Efektivní design RM550x znamená minimální přebytek tepla, takže při nízkém až středním zatížení se ventilátor ani nemusí točit . A když jede zdroj na vysoký výkon, teplotní čidlo reguluje otáčky ventilátoru tak, aby zajistily, že se dostane na úroveň chlazení, kterou zdroj potřebuje, bez dalšího zbytečného hluku. Splňuje standardy ATX12V v2.4 a EPS 2.92 a je kompatibilní i s předchozími systémy ATX12V 2.2, 2.31 a ATX12V 2.01. Kabeláž a konektory: 1x výstup MB 20+4 pin, 1x kabel 610 mm (1 konektor) 1x výstup CPU 4+4 pin, 1x kabel 650 mm (1 konektor) 1x výstup PCIe 6+2 pin, 1x kabel 750 mm (2 konektory) 1x výstup MOLEX, 1x kabel 750 mm (4 konektory) 2x výstup SATA, 2x kabel 700 mm (každý 3 konektory) 1x výstup FLOPPY, 1x kabel 101 mm (1 konektor) Předání ideálně osobně na Praze 2/3, nebo pošlu přes zásilkovnu po platbě na účet předem.
LED MODULÁRNÍ  OSVĚTLENÍ NANOLED-HEXA-IR
HERNÍ MODULÁRNÍ LED OSVĚTLENÍ NANOLED-HEXA-IR (DÁLKOVÝ OVLADAČ) Led modulární osvětlení ve tvaru šestiúhelníku - můžete libovolně poskládat do požadovaného tvaru. Součástí balení je 6 ks - v případě potřeby lze dokoupit a připojit další pro vytvoření velkého obrazce. Díky jednoduchému napájení přes USB kabel, lze připojit k jakémukoli zdroji - powerbanka, počítač, notebook, adaptér od mobilního telefonu, apod. Součástí balení je také dálkový ovladač. Osvětlení lze umístit na stůl, nebo nalepit na stěnu. DÁLKOVÝ OVLADAČ: ANO POČET DÍLŮ: 6 NAPÁJENÍ: USB - LZE VYUŽÍT JAKÝKOLI ADAPTÉR, NOTEBOOK, APOD. ADAPTÉR NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ V BALENÍ: 6X SADA (SVĚTLO+PROPOJKY+ÚCHYTY+NÁLEPKY) 1X STOJÁNEK 1X DÁLKOVÝ OVLADAČ(BATERIE SOUČÁSTÍ) 1X USB KABEL A-A PRO FAKTURU ZAŠLETE FAKTURAČNÍ ÚDAJE info@ ODESLÁNÍ: ZÁSILKOVNOU 79,- KČ PLATBA PŘEVODEM ZÁSILKOVNOU 119,- KČ PLATBA DOBÍRKOU