inzerce, prodej, prodám, bazar

Mobilheim Cosalt - mobilní dům

Kategorie: Ostatní

Prodám obytný mobilheim. Možné ihned k nastěhování
Základní info:

Stav: použitý, velmi dobrý stav
Dostupnost: ihned, nutné odvést
Rozměry: 11,1m x 3,7m
Dispozice: 4+1
Počet ložnic: 3
Na zimní bydlení je třeba zateplit, následně se dá využívat jako celoroční

Tento mobilheim vám poskytne útulné bydlení o podlahové ploše přes 43 m2. V domě je plynový průtokový ohřívač.Hlavní část mobilního domu, obývací pokoj s kuchyňským koutem vytápí nenápadný plynový krb. Díky rozměrům domu, izolaci obvodových stěn a kvalitním izolačním oknům je bydlení v mobilheimu velmi komfortní.

Dům má dva vchody. • Hlavní část domu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem. Díky vestavěné sedačce je tu dostatek prostoru, stejně jako kolem jídelního stolu. • Plnohodnotná kuchyňská linka s lednicí, dřezem a sporákem. •Každá z ložnic má svůj úložný prostor. • Koupelna se sprchovým koutem , umyvadlem a Wc . 1x WC odděleně. V ceně domu je veškeré vybavení obytné části, sociální zařízení i technické vybavení.

Výhody mobilních domů: Cenově dostupné, rychlé a pohodlné bydlení. • Má praktický vyvýšený strop. • Lze je snadno napojit na inženýrské sítě, ale mohou být i zcela soběstačné. • Nenáročné na údržbu.
Mobilheim Cosalt - mobilní dům
Podobné inzeráty
Obytný celoroční mobilheim - Cosalt Resort 9,8 x 3,7 m, 4+kk
Obytný celoroční mobilheim - Cosalt Resort 9,8 x 3,7 m, 4+kk Prodám obytný celoroční mobilheim/mobilní dům, velice zachovalý, prostorný obývací pokoj, kuchyňka, el.sporák, lednice s mrazáčkem, přímotopové el.topení, sprchový kout , nový bojler, WC, ložnice (2x 2lůžková, 1x 1lůžková). Při rychlém jednání možná sleva. Možnost vidět po domluvě kdykoliv. Odvoz hradí kupující. Odběr možný ihned. V nabídce ještě dále nabízím k prodeji 1 ks mobilheim ve velikosti 11 x 3,7 m, 3+kk - BK Charisma za 300 000 Kč. Více info osobně nebo po telefonu.
Obytný celoroční mobilheim - Cosalt Resort 9,8 x 3,7 m, 4+kk
Prodám obytný celoroční mobilheim/mobilní dům, velice zachovalý, prostorný obývací pokoj, kuchyňka, el.sporák, lednice s mrazáčkem, přímotopové el.topení, sprchový kout , nový bojler, WC, ložnice (2x 2lůžková, 1x 1lůžková). Při rychlém jednání možná sleva. Možnost vidět po domluvě kdykoliv. Odvoz hradí kupující. Odběr možný ihned. V nabídce ještě podobný mobilheim v téže velikosti a za stejnou cenu, dále nabízím k prodeji 1 ks mobilheim ve velikosti 11 x 3,7 m, 3+kk - BK Charisma za 300 000 Kč. Více info osobně nebo po telefonu.
Mobilheim Cosalt Eclipse
Prodám anglický mobilheim Cosalt Eclipse o rozměrech 11,5x3,7m. Skládá se z centrálního obývacího pokoje, kuchyňského koutu, 3 loznic, 2 koupelen se sprchovým koutem a toaletou. Vytápění a ohřev tuv je zajištěno plynovým kotlem Protherm Panter. K mobilheimu je i 10 stavitelných podstavců na podložení. V případě zájmu je možné domluvit si návštěvu.
mobilní dům 2+kk
Dobrý den, nabízíme k prodeji mobilní dům. Celková plocha domu činí 30m2 a jeho výška je 2,8 metrů. Pokoje mají šikmé stropy. Součástí domu je společný obývací pokoj spojený s kuchyní, ložnice a koupelna s WC. Dům je na kolečkách a lze jej tak snadno převážet. Rozměry ve smontovane poloze - š x d x v - 254cm x 540cm x 280cm. Hmotnost domu společně s plošinou, která je pod ním je 3,48 tuny. Díky tomu je dostatečně kompaktní s možností snadného přesunu pro každého, kdo vlastní řidičský průkay sk. B+E a vlastní automobil, který snadno utáhne náklad o hmotnosti do 3,5 t (například SUV nebo transporter). Po rozložení je dům perfektně izolovaný. Díky přírodním materiálům, ze kterého je vyroben, jsou jeho stěny prodyšné a dům je tak vhodný pro celoroční bydlení. Vytápění a chlazení je řešeno klimatizací. Na přání zákazníka je možné vybavit kuchyň lednicí, pečící troubou, varnou deskou, digestoří, myčkou, pračkou a bojlerem. Stěny domu jsou obloženy dřevěnými obklady s vnitřními a vnějšími rozměry 14 a 19 mm. Mezi ně jsme umístili konopnou izolační vlnu, která má mimořádné tepelně izolační a akumulační vlastnosti. Střecha a podlaha jsou kombinací vysoce kvalitního importovaného termopanelu, dřevěného obložení kvality A/B od rakouského výrobce, dřevěných palubek, konopné izolační vlny od českého výrobce a trapézového plechu, který má vynikající izolační vlastnosti a k tomu skvělý vzhled. Dům má 7 hliníkových oken vyrobených pomocí sytému ALTEST ESKIMOS, které disponují tepelným mostem zabraňujícím tvorbě kondenzace. Dvojté zasklení oken, tzv. 4 sezóny přispívá k zvýšení energetické účinnosti a zajišťuje dostatek světla v místnostech. Mobilní dům lze zakoupit i bez platformy. Zejména výhodné je to pro ty, kteří nemusí nebo neplánují dům často převážet. V případě montáže bez platformy není potřeba žádný betonový základ. Nabízíme službu montáže, demontáže a přepravy po celé Evropě. Dům je vhodný jako letní chata a může být umístěn i v kempu. Můžete jej také použít jako dům pro hosty na svém dvoře nebo kdekoliv budete chtít. Mobilní dům je ve fázi dokončování. V uvedené ceně není zahrnuto kuchyňské vybavení. Na přání lze dovzbavit dle vašeho vkusu a požadavků. Cena 890000czk bez DPH + platforma 92000czk bez DPH
Hluk, mobilheim 3+kk, 44m2, zařízený – mobilheim
Ev.č. V3363B010 Nabízíme vám ke koupi prostorný, kompletně vybavený Mobilheim o dispozici 3+kk a velikosti 44 m2. Mobilní dům se prodává kompletně vybavený, s nábytkem a spotřebiči. Skládá se z obývacího pokoje společně s kuchyňským koutem, ložnice, pokoje, koupelny se sprchovým koutem a toaletou a samostatného WC. Vytápění zajišťuje plynový kotel k němuž se napojí plynová bomba.. Dvojitá skla ve všech oknech domu. Mobilheim se momentálně nachází v obci Hluk, ve zlínském kraji. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. S financováním Vám rádi pomůžeme. Cena: včetně provize.
Mobilní dům, mobilheim, tiny house
Nechce se Vám čekat na stavební povolení a chcete bydlet ihned? Nechcete platit majlant za energie v této těžké době? Anebo hledáte klidné místo k odpočinku, práci, k vodě na ryby nebo pro návštěvy? Nabízíme Vám designový baráček se střechou z modřínového šindele, který je ihned ke koupi. Kvůli své velikosti se baráček jednoduše a rychle vytopí, a díky kompletní izolaci se teplota v baráčku dlouho drží. Baráček byl postaven tak, aby mohl být celoročně užíván a na kvalitě materiálu jsme opravdu nešetřili, aby baráček dlouho vydržel v jakýchkoliv podmínkách. Baráček je vhodný pro nenáročné žití, a můžete si jej vybavit podle svých představ. Rozměr: * Celkem 9m2(4 x 2,2m) Hmotnost: * Cca. 2t Rám: * Ocelová konstrukce 40x40x2mm Opláštění: * Překližka 13mm, ošetřena fasádní barvou * Nesamované prkna - tloušťka 22mm, natřený lazurolem (barva kaštan) Střecha: * Střecha domku je obložena ručně štípaným, modřínovým šindelem, který je známý svou životností a odolností proti povětrnostním vlivům * Modřín je také oblíbený díky jeho tepelně-izolační vlastnosti, a v našich podmínkách vydrží přes 60 let * Jednoduché překrytí modřínového šindele * Překližka 13mm * Samolepící asfaltový pás je umístěn pod dřevěným šindelem, jako hlavní hydroizolační vrstva Dveře: * Kompletně zaizolované * Tloušťka dveří: 7cm * Dveře jsou opálené a na vnější straně dveří je ruční kování * Uprostřed dveří je termoizolační dvojsklo * Kování a mříže přes okno slouží jako designový prvek a zesilňují bytelnost dveří * Dozický zámek Okna: * 2x PVC okna * Termoizolační dvojsklo * Meziskelní mřížka * Odstín: bahenní dub, ladí s dveřmi Podlaha: * Domek je krytý ze spodu překližkou 6mm, která je napuštěna olejem * Poté izolace 3cm polystyrén * Vyztužena jeklem 40x40x2mm * Podlahové palubky 24x146x4000, kvalita AB * Opálená a ošetřená tvrdým voskovým olejem Vnitřek: * Vnitřní pokrytí domku: sádrokarton * Kompletně zateplený: dveře, včetně termoizolačního skla, podlaha, okna, stěny, strop * Stěny a strop 40mm polystyren Elektrika: * Venkovní přípojka na 230V * 3x vnitřní zásuvka * 1x vypínač na vnitřní světlo * 1x vypínač na venkovní světlo * Vnitřní světlo: 3. bodové světlo, seřiditelné 175 000 Kč bez dopravy. Dopravu lze zařídit za příplatek. Mobilheim, mobilheim, mobilni dum, tiny house, zahradni dum, zahradni domek, baracek, domek, chatka