inzerce, prodej, prodám, bazar

Mobil 1 ESP 5W-30, 5 L

Kategorie: Příslušenství

Automobilové oleje Mobil vyvinutý odborníky k prodloužení živnotnosti a udržení účinnosti systému redukce emisí ve vašem automobilu. Jeho jedinečná formulace prvotřídních komponent je kompatabilní s částicovými filtry vznětových motorů a katalyzátorů motorů zážehových. Navržen tak, aby umožnil dosáhnout mimořádného výkonu a ochrany spolu s úsporou paliva. Má špičková schválení VW, Audi, BMW a Mercedes Benz.
Mobil 1 ESP 5W-30, 5 L
Podobné inzeráty
Mobil Delvac MX ESP 10W30 20L
K dispozici 60L Vysoce výkonný motorový olej pro použití v nízkoemisních moderních dieselových motorech se systémy zpětného odvodu výfukových plynů, a které jsou vybaveny filtry pevných částic a oxidačními katalyzátory pro dieselové motory. Současně zpětně kompatibilní s konvenčními dieselovými motory. Vhodný pro široké pole použití ve stavebnictví, hornictví, zemědělství atd. Mobil Delvac MX ESP 10W30 20L 15001661 MOBIL Vysoce výkonný motorový olej pro použití v nízkoemisních moderních dieselových motorech se systémy zpětného odvodu výfukových plynů, a které jsou vybaveny filtry pevných částic a oxidačními katalyzátory pro dieselové motory. Současně zpětně kompatibilní s konvenčními dieselovými motory. Vhodný pro široké pole použití ve stavebnictví, hornictví, zemědělství atd. SPECIFIKACE: API CJ-4/CI-4 PLUS/CI-4, API SM, ACEA E9/E7, Cummins CES 20081, CAT ECF-3, JASO DH-2, Mack EO-O Premium Plus, MAN M3575, Deutz DQC II-10 LA, MB 228.31, Volvo VDS-4/VDS-3, Renault RLD-3, API CG-4/CF Parametry a specifikace pro Mobil Delvac MX ESP 10W30 20L MOBIL 15001661 Specifikace 1 API CJ-4/CI-4 PLUS/CI-4 Specifikace 2 API SM, ACEA E9/E7 Specifikace 3 Cummins CES 20081 Specifikace 4 CAT ECF-3, JASO DH-2 Specifikace 5 Mack EO-O Premium Plus Specifikace 6 MAN M3575 Specifikace 7 Deutz DQC II-10 LA Specifikace 8 MB 228.31 Specifikace 9 Volvo VDS-4.5 Objem (litr) 20L
Držák na mobil do auta
Prodám držák na mobil do auta. Nový a nerozbalený
Držák na mobil Celly
Držák vhodný na mobil o výšce 13-14 cm. Čelisti jsou roztahovací - na pružině. Vhodný např. do Felicie, resp. aut, kde je přední sklo blízko řidiči. Do mého současného auta už nepasuje, koupil jsem si nový. Věnuji.
Držák na mobil 3 V1 nový 100 % stav
Prodám: Držák na mobil ( Tři v jednom ). Magnetický držák telefonu s řezačem bezpečnostních pásů a kladivkem na rozbití auta. Barva viz foto. Cena 99 Kč. Možnost odzkoušení i osobního předání Praha 10 Horní Měcholupy ( dle domluvy, napište na e-mail a domluvíme se ). Možno zaslat poštou ( kromě dobírky, mám špatně zkušenosti a je drahá, vyjde cca 160 Kč ). Jakékoli informace rád poskytnu. Prodávám zde mnoho věcí určitě koukněte, ceny opravdu symbolické, děkuji :-)
HIMS Auto držák na mobilní telefon, otočný o 360°
360° otočný a zatahovací držák na mobil 】Držák na zpětné zrcátko lze podle libosti otáčet a nastavit, základnu lze otáčet do každého úhlu pro nejlepší zorný úhel, otočný design usnadňuje skládání a skladování, délku paže lze nastavit na 0-5 cm, aniž by blokovala zornou linii, aby bylo zajištěno, že vy a vaše rodina cestujete bezpečněji. 【 Trvalá ochrana vašeho telefonu】 Držák na mobilní telefon Auto zrcátko je z vynikajícího materiálu ABS, který je lehký a silný, s dlouhou životností a nedeformuje se a po delším používání a pádu se nezlomí. Klip na mobilní telefon je z nano PU materiálu, který efektivně chrání zadní stranu mobilního telefonu a udržuje mobil stabilní a během jízdy neklouže. 【 Ovládání jednou rukou, široká použitelnost 】Během jízdy můžete mobilní telefon jednou rukou vyjmout a umístit, otočit zajišťovací kroužek rukojeti a kliparm nastavit tak, aby byl mobilní telefon chráněn horizontálně nebo vertikálně. Nastavitelná funkce více dílů je vhodná pro většinu aut a mobilních telefonů a je velmi vhodná pro hlavního řidiče a kopilota pro sledování navigace, sledování videí a volání. Prosím pište SMS nebo e-mail děkuji.
Držák na mobil
Prodám držák na mobil viz foto