inzerce, prodej, prodám, bazar

Měnič/nabíječ Victron Energy MultiPlus-II 48V/3000VA/35A-32A

Kategorie: Ostatní

prodám 3ks měniče: Victron Energy MultiPlus-II 48V/3000VA/35A-32A, rok v provozu, záruka
Měnič/nabíječ Victron Energy MultiPlus-II 48V/3000VA/35A-32A
Podobné inzeráty
Měnič Victron energy 3000VA, 48V
Prodám z důvodu změny projektu měnič Victron energy MultiPlus 48V, 3000VA, 230VAC, nabíječ, čistý sinus. Při rychlém jednání přidám zdarma Rozhraní MK3-USB. Je kupovaný loni na podzim. Je v záruce. Nebyl použitý. Pouze osobní předání. Cena 26.000,- - výkonný DC-AC střídač se sofistikovanou nabíječkou baterie - ultra rychlý přepínač smyčky napájení (bypassu) - dva AC výstupy, hlavní výstup schopný převzít bez přerušení (< 20="" ms)="" napájení="" připojených="" spotřebičů="" při="" výpadku=""> - tři jednotky stejného modelu lze konfigurovat pro třífázový výstup - PowerAssist – zamezení přetížení výkonově omezeného střídavého (AC) zdroje proudu - adaptivní nabíjení v závislosti na stavu baterie - napětí 48V
Měnič/nabíječ Victron Energy MultiPlus-II 48V/3000VA/35A-32A
MultiPlus-II je výkonný DC-AC hybridní měnič/nabíječ s čistě sinusovým výstupem, s integrovanou adaptivní nabíječkou baterií a ultra rychlým transferovým přepínačem zdroje napájení (baterie/ externí AC zdroj). Jedná se o nové nerozbalené zboží. Mám více kusů. Uvedená cena je bez faktury. S daňovým dokladem +21%. Prosím mailovou komunikaci. Odpovím obratem.
EasySolar 3000VA/24V Hybridní solár. jednotka Victron Energy
Prodám hybridní solární FVE jednotku EasySolar 3000VA/24V od špičkového výrobce Victron Energy. Jednotka je použivaná cca 4 roky k plné spokojenosti. Důvod prodeje - aktuálně instaluji nový výkonnější systém 3f/12kW. Jednotka má ještě asi půl roku tovární záruku, o prodloužení záruky např. na 12 měsíců se můžeme rozumně pobavit. Jednotka je zatím ještě zapojená v domě a do plného zprovoznění nového systému na ni jedu. Není problém vážnému zájemci předvést systém v reálném provozu. Zvládá bez problému rozběh spotřebičů s velkým počátečním proudem jako jsou stará lednice a starý marazák, čerpadlo ve studni. Trvalý výkon 3000VA, špičkový výkon 6000W. Pěkný popis jednotky např zde: nebo stránky výrobce Zájemci můžu dát přístup do portálu Victron k online datům a 4 leté historii této jednotky. Můžu předat i zkušenosti se zbytkem FV elektrárny a bateriemi (měl jsem 3 roky olovo a nyní mám LeFePo4). K jednotce je originální krabice s veškerým příslušenstvím a dokumentací.
Victron Energy MultiPlus-II 48V/3000VA/35A
MultiPlus-II je výkonný DC-AC hybridní měnič/nabíječ s čistě sinusovým výstupem, s integrovanou adaptivní nabíječkou baterií a ultra rychlým transferovým přepínačem zdroje napájení (baterie/ externí AC zdroj). Jedná se o nové nerozbalené zboží. Mám posledni 6 kusu. Mam dalsi zbozi jako regulator a cerbo gx
Střídač Victron Energy Multiplus II 48V/5000/70-50-nové.
Prodám měnič/střídač Victron Energy Multiplus II 48V/5000/70-50 - celkem mám 3 ks. Cena uvedena za kus. Nové, nerozbalené, záruka dle podmínek výrobce. Nelze uplatnit odpočet DPH. Lze zaslat kurýrem GLS.
Foodtruck Mercedes-Benz Sprinter
Dobrý den, Prodám nově postavený Foodtruck na podvozku Mercedes-Benz Sprinter 313CDI. Auto je vyrobené firmou KOV Velim. Jedná se o unikátní vůz, který je koncipován na vaření bez vnějších zdrojů. Auto bylo dokončeno a má za sebou pouze zkušební provoz ve firmě nástavbáře. Vůz má vytvořenou svoji vlastní značku BearChefTruck, nebyla nikdy propagována ani používána, vše je k vozu: web, ig, fb. Je tedy jen na novém majiteli jak se k tomu postaví. Specifikace podvozku: Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI - pro tento typ provozu jsem ho dlouho hledal je v absolutním základu. Bez AdBlue Atd. - 2.400km najeto - 1. Majitel - Rádio s couvaci kamerou - ALU disky s celoročním pneu - Zadní vzduchové odpružení - Přídavné zámky kabiny - Původní barva Bílá. -Tažné zařízení 3500kg Specifikace nástavby: -2x baterie 100ah AGM -6Kw Centrala Whisper Power (velmi tichá) -3kw měnič Victron Energy Phoenix -30A nabijecka Victron Energy -Přídavný alternátor pro nouzový běh nástavby -Automatické přepínání mezi síti a měničem Victron Energy -100L nádrž na plyn -260L nádrž vody -40L nádrž odpadní vody. -Horkovzdušné topení TRUMA COMBI 6 ( ohřev vody+ topeni, 6KW ) Venkovní přípojky / vývody nástavby: - Přípojka T / S voda pro venkovní kuchyň - Přípojka na venkovní zdroj Plynu - Přípojka na vodu z vodovodního řádu -Venkovní vývod sprcha -Venkovní vývod plyn pro venkovní gril -Venkovní vývod 230V -Venkovní sprcha Výbava Nástavby: -Kompletní informace a ovládání nástavby zevnitř na panelu -Protiskluzová podlaha -Tlakový vodovodní řád s regulací vnitřního tlaku vody -Nerezové umyvadlo včetně sprchy - přepínaní stálého proudu -LED osvětlení pracovní plochy + výklopné přední části -Kompletní tepelné odstínění zadní stěna za spotřebiči -Provedení v leštěném potravinářském nerezu -Výkonná audio soustava JBL/Pioneer -Pb Topeni/ohřev vody TRUMA COMBI 6 -Rezerva pro přídavné spotřebiče Pb/220v -Přední pult 2/3 chladicí, 1/3 ohřev -Plynová fritéza -Plynový vařič 2x -Kontaktní gril -Deskový gril - rovná plocha s kombinaci vroubků -Horkovzdušná trouba -2x Mrazák -1x Lednice -Digestoř se střešním odvětráváním -Venkovní pulty Cena: 2.850.000 Kč bez DPH 3.448.500 Kč s DPH Kontakt p.Kolář +420822222 kov.kolar@ Pro veškeré další informace mě prosím kontaktuje.