inzerce, prodej, prodám, bazar

Mlhovky

Kategorie: Příslušenství

Prodám mlhovky viz foto. Včetně držáků. Bylo namontováno na Passatu B5 - do výztuhy, do bočních mřížek.

Pokud inzerát čtete, je aktuální. Po prodeji bude smazán.

V případě zájmu prosím volat. Nejsem SMSkový typ. Děkuji
Mlhovky
Podobné inzeráty
Prodám mlhovky na veterána
Prodám tyto mlhovky na veterána. Pokud je inzerát online, jesou mlhovky na prodej. Cena je za oba kusy. Mohu taky prodat samostatně. Zašlu také dobírkou.
Rline chrom na mlhovky Volkswagen PASSAT CC
VW R-line chrom dekor na mlhovky pre Volkswagen Passat CC. - cena je za 2 kusy - jednoduchá inštalácia - lepia sa pomocou 3M pásky, ktorá je na zadnej strane chrómových dekórov
Černé mračítka nad mlhovky Passat b8
Nové mračítka nad mlhovky Passat b8, černá lesklá barva, nepoužité, orig. zabalené.
►Přídavné osvětlení kufru a pravá mlhovka - Fabia III.◄
Dodělání přídavného osvětlení kufru a pravé mlhovky na vůz Škoda Fabia 3. Rozšíření lampiček osvětlení z původní jen levé lampičky na pravou lampičku a poté na další dvě lampičky na 5. dveřích. Horní osvětlení na 5. dveřích je na vypínač, tudíž možno kdykoliv vypnout/zapnout dle potřeby. Standardní mlhovka vlevo je rozšířena také na pravou stranu. Sada obsahuje kompletní vybavení pro potřebnou montáž a funkčnost. - 4ks LED modul lampiček - Žárovka druhé pravé mlhovky - Vypínač ovládání lampiček 5.dveří - Kabeláž do konektoru na pravou mlhovku - Kabeláž na kompletní zprovoznění lampiček - Konektory a příchytky - ... a další drobný pomocný materiál Vše je Nové, Nepoužité, nepoškozené !! V ceně je započítán materiál i kompletní práce za montáž. Individuálně lze domluvit třeba jen druhou pravou lampičku bez horních lampiček nebo také jen druhou pravou mlhovku. Vše záleží jen na domluvě. Hodně praktická, komfortní a účinná věc, hlavně při nakládání třeba nákupu či nákladu v noci. Druhá pravá mlhovka pak pro vyšší bezpečnost při zhoršené viditelnosti na silnici !! Vhodné pro vozy Fabia III. 2015+ HB a Combi. Pro detailnější specifikaci vašeho vozu, mě nejdříve kontaktujte !! Pro další informace a foto, pište nebo volejte. Inzerát platný do smazání !
Chrom mračítka nad mlhovky Passat b8
Nové mračítka nad mlhovky Passat b8, provedení ve chromu
Mlhovky na auto  moto
Přídavné mlhovky na auto. Lze použít i na moto. 12V, žárovka H3 - 55W. Včetně držáků.