inzerce, prodej, prodám, bazar

mlhovka BOSCH

Kategorie: Příslušenství

Prodám pěknou mlhovku BOSCH cena 1500kč
mlhovka BOSCH
Podobné inzeráty
►Přídavné osvětlení kufru a pravá mlhovka - Fabia III.◄
Dodělání přídavného osvětlení kufru a pravé mlhovky na vůz Škoda Fabia 3. Rozšíření lampiček osvětlení z původní jen levé lampičky na pravou lampičku a poté na další dvě lampičky na 5. dveřích. Horní osvětlení na 5. dveřích je na vypínač, tudíž možno kdykoliv vypnout/zapnout dle potřeby. Standardní mlhovka vlevo je rozšířena také na pravou stranu. Sada obsahuje kompletní vybavení pro potřebnou montáž a funkčnost. - 4ks LED modul lampiček - Žárovka druhé pravé mlhovky - Vypínač ovládání lampiček 5.dveří - Kabeláž do konektoru na pravou mlhovku - Kabeláž na kompletní zprovoznění lampiček - Konektory a příchytky - ... a další drobný pomocný materiál Vše je Nové, Nepoužité, nepoškozené !! V ceně je započítán materiál i kompletní práce za montáž. Individuálně lze domluvit třeba jen druhou pravou lampičku bez horních lampiček nebo také jen druhou pravou mlhovku. Vše záleží jen na domluvě. Hodně praktická, komfortní a účinná věc, hlavně při nakládání třeba nákupu či nákladu v noci. Druhá pravá mlhovka pak pro vyšší bezpečnost při zhoršené viditelnosti na silnici !! Vhodné pro vozy Fabia III. 2015+ HB a Combi. Pro detailnější specifikaci vašeho vozu, mě nejdříve kontaktujte !! Pro další informace a foto, pište nebo volejte. Inzerát platný do smazání !
Mlhovka Opel Astra G
Nová práva mlhovka. Telefon nebo sms. Pošta zdarma při platbě předem.
Bosch kts 350 autodiagnostika
Prodám Bosch kts 350 je třeba zakoupit licenci na letošek. Diagnostiku již nevyužijeme (pořízení Bosch Fsa) stáří cca 2 roky stav dobrý. Při rychlém jednání dohoda na ceně.
Přídávná světla Bosch Scout
Prodám přídavná halogenová světla na automobil/traktor/autobus značky Bosch Scout. Světla nebyly nikdy nainstalovány na voze. Jsou úplně nové. Součást balení manuál , originální kabely , žárovky a držáky. Made in Sweden. ( viz. foto).Původní cena na krabici 1550kč. teďka 1100kč. Možná sleva v případě slušného jednání. Pište/volejte. Rád poskytnu více informací , fotek. auto, auto,přídavná světla,světla, halogen, Bosch, příslušenství, Škoda, Opel, Ford, Hyuindai, Kia, Mercedes,Suzuki, náhradní díly.
Analyzátor výfukových plynů emisní přistroj BOSCH BEA 750
Bosch BEA 750 Analyzátor bea 065 Obd čítačka KTS 515 Kouřomer opacimetr bosch Bea 070 100% technický stav. Nová kalibrácia, nový kyslíkový snímač, nové filtre. Merací sofware je BEA PC CZ. Video z merania:
Stěrače Bosch Aerotwin A 187S - Superb......
Prodám úplně nové stěrače Bosch Aerotwin A 187S (Bosch 3 397 007 187).Důvod-vybrali jsme si špatný typ.Foto ilustrační.Poštovné přes zásilkovnu 69,-Kč. Peugeot 308 II T9; Superb 08-15;Caddy,Touran;Ceed ED/FF2;i30 FD;