inzerce, prodej, prodám, bazar

Mladí hřebci

Kategorie: Koně

Prodáme dva mladé hřebce:
Seladon C, nar.:8.6.2022, o: San Schufro, m:90/239 Troja po Clin d´Or a Sperare C, nar. 8.5.2022, o:San Schufro, m: 70/847 Gracie po Topas - 8. Kluci jsou krásně narostlí, pravidelná korektura kopyt, očkovaní. Momentálně 24/7 ven. Více na tel.:
Mladí hřebci
Podobné inzeráty
Pony klisna nar. 2010 - brezi po Zaval
Nabizim k prodeji pony klisnu CSP po hrebci Vidar, z matky Pepsi, narozenou v roce 2010, KVH 140cm. Klisna je vyuzivana jako chovna a na povozeni deti. Sama klisna byla intenzivne jezdena cca 1 rok, jinak vyuzivana na chov. Je velmi klidna, spolehliva, rodinny kun. Klisna ma praveho bratra, ktery dosahl ve sportu vykonnosti STP a dala jiz 5 hribat a nyni je opet brezi, po hrebci Zaval. Jeji nejstarsi potomek ma jiz dosazenou sportovni vykonnost STP**. 2 dcery (po Zavalovi) jsou zarazeny take do chovu. Jedna dcera dala letos krasneho hrebecka po hrebci Del Piero, ktery byl uspesny na prehlidce hribat CSP. Klisna nosi hribe, ktere je jiz z vyzkouseneho spojeni. Matka Pepsi byla bez puvodu, byla korektniho exterieru, vynikajiho charakteru a vse predala svym potomkum, a to vcetne skokovych schopnosti. Tato rodina je dostatecne proverena a dalsi generace jsou, pri spravnem zachazeni, vhodni do nejvyssiho pony sportu. Cena k jednani je 165.000,-, tel.: , prvni foto klisna, druhe foto nejstarsi syn po Diamant 424,,treti foto dcera po Zaval, ctvrte foto letosni vnuk po Del Piero.
Připouštění třemi hřebci Pura Raza Espaňola Perlino
Nabízím připouštění třemi hřebci PRE 1)Jaro Olivares Je překrásný, 165 cm vysoký barokní hřebec barvy Perlino (CrCr) se zelenýma očima. Potomkům vždy předá perlový gen. Genetika srsti: ggEEAACrCrNN Oliver je velice jemný dámský koník s ohnivým charakterem. Když na něm sedíte, máte pocit, že sedíte na kuličce dynamitu. Je strašně snaživý, horlivý kůň, který by se rozdal. Chce být lepší a lepší. Pro svého jezdce doslova rozdal. Začátečník se z něj posere strachy, protože je strašně citlivý, ale zkušený jezdec ocení jeho delikátnost. Je to přesně ten kůň u kterého stačí milimetrové tahy a vynese Vás do oblak. Vysoká akce nohou a naprosto famózní piaffa je pro něj samozřejmostí. Olíček je na ošetřování obrovský mazel, opravdu kůň, který Vám charakterem přiroste k srdci. Miláček, který zbožňuje Vaše doteky a užívá si každou vteřinu Vaší přítomnosti. Dá Vám přednost dokonce i před krmením. Je příkladem toho, kde se snoubila dokonalá morfologie společně se zlatým srdcem. 2)Albahaca Vinyet Je překrásný, 178 cm vysoký!!! čtyřletý hřebec barvy Perlino (CrCr). S modrýma očima. Potomkům předá vždy perlový gen. Genetika srsti:ggAaEeCrCrNN Albahaca je lehce jezditelný, strašně hodný a dobrosrdečný kůň. Má prostorné chody a velmi dobrý charakter. Vzhledem ke své velikosti by byl i pro těžšího jezdce. Je to kůň, který si nestěžuje. Je tak lehko jezditelný, až mě to zaráží. Albíček je strašně vnímavý a chytrý kůň. Doposud jsem nevěřila, že je možné toto vyšlechtit, ale ano. On je opravdu produktem prvotřídního výběru, tak aby bylo potěšeno nejen oko, ale i vaše prdel v sedle. Je to kůň, který začíná ukazovat velké kvality a já se opravdu těším, na to, co z něho bude za rok. 3)Despadas Embrujo Je pětiletý hřebec Perlino se vzácným perlovým genem CrPrl - zlatá barva srsti. Potomkům vždy předá perlový - zlatá barva srsti nebo krémový gen- perlová barva srsti. Expresivní hřebec 168 cm vysoký s ohnivým charakterem. V nabídce od června 2023. Všichni hřebci připouští pouze přirozeně, možno připustit klisny všech plemen. Lokalita Tábor. Klisny potřebují mít tato vyšetření: EVA ( Equinní virová arteritida) CEM IAE Cena připouštění klisen: 20.000,-Kč Více info telefonicky.
American Quarter Horse - připouštění
Nabízíme připouštění plemenným hřebcem American Quarter Horse ⚡ KAM KOKAIN FRECKLES ⚡ Po hřebci ZIPPIN FRECKLES po fenomenálním ⭐Colonel Freckles (Champion AQHA, Hall of Fame AQHA), dále v jeho původu najdeme ⭐Poco Bueno (Champion AQHA,Hall of Fame AQHA, spousta potomků po tomto hřebci se taktéž stali Champion AQHA) ⭐ZIPPO PINE BAR (Champion AQHA, Hall of Fame, taktéž spousta potomků se stalo světovými championy) Po matce SR HEROINE z ⭐Docs Hickory (po DOC BAR)- elitní hřebec 21Milion dollars, All time leading Cutting horse ROM Performance AQHA High Point Performance Horse Sired 5 AQHA World Champions Dále v původu matky najdeme legendy , které jsou taktéž uvedeny v síni slávy AQHA. ⭐Doc Bar- několikanásobný světový šampion, úspěšně TOP potomstvo. ⭐Doc O'Lena- Futurity Champion AQHA , potomci úspěšní taktéž World Champions. "KOKI" je velmi hodný, charakterní a jednoduše ovladatelný hřebec, na své potomstvo předává krásné osvalení, vyrovnanou povahu a super pohyb. Potomstvo vhodné do sportu nebo jako luxusní parťáci. Cena připouštění je 10 tis.Kč 6pannel negativní, možnost přirozené připouštění nebo inseminačně- chlazené dávky. Pro více info nás neváhejte kontaktovat
Připouštění Wpbr
Nabízíme připouštění plemennym hřebcem Welsh part-bred 878 Grey 27.3.1999???? Kvh-129cm V krásne plave barvě V roce 2021 zařazen do Hpk-Ap Pot.prověřené ve sportu pot.:(D:L,S:ZL) Grey vyniká skvělou mechanikou pohybu, příjemným temperamentem a úžasným charakterem.Deti ho jezdí pod sedlem a v zápřeži. V roce 2020 Chlumec nad Cidlinou 1.misto mladý vystavovatel do 18 let, 3.místo open klasik driving vozatajství s juniorem do 18 let NPS Opřetice 2020 1 místo wpbr hřebci a 4 místo open klasik driving. 2021 senior šampion a vícešampion wpbr Hradec Kralove. Vícešampion hřebci a valaši wpbr a vicešampion wpbr Olomouc. Hřebec působí v přirozené plemenitbě, cena za připuštění klisny 4000,- Kč.
Welsh pony B- po legendárním hřebci-poslední potomek
Hřebčín Karlen prodá letos dvouletého hřebečka welsh pony B z pracovně prověřených rodičů. POSLEDNÍ čistý welsh pony B po MOORKIEKER GAWAIN. Otec: legendární hřebec Moorkieker Gavain v AP KHV 137cm, prověřen pod sedlem v kočáře a na výstavách. Jezdil s dětmi parkury, pracoval na jízdárně (v terénu) společně s dalšími hřebci a klisnami. Měl neskutečný charakter, velice pracovitý kůň, který to vše předával svým potomkům. U nás možno vidět několik generací. Matka: Tenkshoeve Sonja KHV-134cm, pracuje s dětmi na jízdárně v terénu, spolehlivý pony se super charakterem. Silná mohutná klisna. Karlen Presley je hřebeček plně socializovaný, odchovaný ve stádě, nastupuje a v klidu jezdí ve vozíku. Sv. ryzák se světlou hřívou, jemně prokvetlí ve slabinách a nad ocasem, krásná a ušlechtilá štičí hlava. Fotky z léta jako roční, nyní mohutnější, nezávazná návštěva vítána- po dohodě. Cena na dotaz.
Prodej zamrazených inseminačních dávek
Nabízíme k prodeji zamrazené inseminační dávky našich fantastických chovných hřebců, kteří se prosadili na nejvyšší úrovni show jumpingu. Všichni naši hřebci jsou skvělou volbou pro chov díky úžasné povaze, snadné jezditelnosti a silné kondici. Všichni naši hřebci mají ty nejlepší skokové chovné linie. V naší nabídce najdete také sperma mladých nadějných hřebců, kteří jsou na začátku své sportovní kariéry. Již při schvalování hřebců prokázali velký potenciál. Dva z nich získali aprobaci hřebce BWP a aprobaci hřebce Zangersheide. Na emailu stallionsadamus@ Vám rádi poskytneme více bližších informací o hřebcích včetně fotek, historii a cen (od 450 €).