inzerce, prodej, prodám, bazar

Misky pro Vaše mazlíčky s vlastní fotkou a textem

Kategorie: Psi

Má Váš mazlíček misku s vlastní fotkou, nebo jménem? Pokud nemá, tak Vám ji mohu vyrobit. Misky jsou možné v různých velikostech, je možné si nechat vyrobit jen nápis, nebo jen foto. Vše je o dohodě. Do konce roku je akce na psí známku k misce s nápisem a fotkou ZDARMA. Cena se odvíjí od velikosti misky a gravírování a začíná od 499kč za set. Pokud máte zájem, neváhejte mne kontaktovat na čísle .
Misky pro Vaše mazlíčky s vlastní fotkou a textem
Podobné inzeráty
Pet bary pro domací mazlíčky
Dobrý den, rádi bychom vám nabídli naše ručně vyráběné pet bary pro domácí mazlíčky. Váš domácí mazlíček si zaslouží mít krásné prostředí na krmivo, které zmenší nepořádek. Pet bary přispívají ke zdraví vašeho mazlíčka, snižují tlak na klouby. vyrábíme pro vás 2 základní rozměry: 1: 550x170x160mm Průměr misky: 130 mm cena - 1 600,- 2: 550x300x250mm Průměr misky: 250 mm cena - 1 800,- JE MOŽNÉ VYROBIT BAR PŘÍMO DLE PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA A POTŘEB VAŠEHO MAZLÍČKA. (jméno domácího mazlíčka, vzor, nebo jakýkoliv další váš nápad) S veškerými otázkami se na nás nebojte obrátit, jsme tu pro vás a vaše mazlíčky. Spokojený mazlíček spokojený páníček ;)
Dřevěný stolek na misky
Nádherný dřevěný vyvýšený stolek s otvorami pro misky pro krmení menších a větších plemen psů. Stojan je výborná prevence proti torzi žaludku a také jako pěkný doplněk. Ručně vyráběný dřevěný stojan na misky pro psy, ale i kočky, velkého i malého vzrůstu. ROZMĚRY XS 50 cm x 20 cm, výška 12 cm // 12,5cm - 420kč S 50 cm x 20 cm, výška 20 cm // 16 cm - 580kč M 50 cm x 30 cm, výška 25cm // 18 cm - 680kč L 60 cm x 30 cm, výška 30 cm // 21 cm - 780kč XL 60 cm x 30 cm, výška 40 cm // 21 -25cm - 880kč Barva přírodní, bíla , hněda , opalovaný. nebo podle přáni. Vyvýšená poloha napomáhá zdravému křupání jídla, které lépe strávíš a nenamáhaš jsi tak krční páteř (zejména u dlouhonohých). Kromě našeho zdraví, páníčkové stojany na misky zahánějí i kvůli designu a čistotě v kuchyni. Nejenom že perfektně udrží misky na místě, navíc pomohou udržovat kuchyň čistou. Příplatek za gravírování jména pejska 50kc.
HUHUBAMBOO taška pro domácí mazlíčky tyrkysová. TOP STAV
Prodám pouze párkrát použitou tašku pro domácí mazlíčky HUHUBAMBOO pro domácí mazlíčky v tyrkysové barvě. Taška je jako nová. Jedná se o velikost S. Taška je z odolného, nepromokavého a snadno omyvatelného materiálu, takže se dobře udržuje a v případě potřeby lze vyprat v pračce. Pro větší pohodlí uživatele tašky je taška vyztužená a měkce polstrovaná a na dně má vložku, která má z jedné strany příjemný kožíšek, z druhé nepromokavý materiál, takže lze podle potřeby otočit. Osobní převzetí v Brně či zaslání přes Zásilkovnu.
Identifikační známky pro Vaše mazlíčky
Nabízím výrobu originálních identifikačních známek pro Vaše mazlíčky. Je možnost různých tvarů a velikostí. Je možné si nechat vygravírovat jména, adresu, obrázek, tel. Číslo, vše dle přání majitele mazlíčka. Kontaktovat mne můžete zde přes zprávy, nebo na tel. .
Stylové teepee pro vaše mazlíčky - NOVÉ
Teepee pro vaše mazlíčky v černo-bílé kombinaci je ideální místo na ležení. Vyjímatelný oboustranný polštář Konstrukce ze 4 dřevěných tyčí Rozměr: výška - 54 cm šířka - 44 cm
Stojan na misky 2x1,8l
Prodám úplně nové stojany na misky. Černý stojan na dvě misky 1,8l. Misky jsou součástí balení. Nastavitelný stojan. Cena 220 Kč