inzerce, prodej, prodám, bazar

Mírové využití atomové energie

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Vilém Santholzer
Melantrich 1949
Mírové využití atomové energie
Podobné inzeráty
Úvod do molekulové a atomové fysiky
Zdeněk Horák-Úvod do molekulové a atomové fysiky SNTL Praha 1955 Zásilkovna
Sedláček, Tůma: Atom skrývá naději
Zdůvodnění vhodnosti využití atomové energie v různých systémech. Naše vojsko 1987 Jen za cenu poštovného.
Elektrotechnika a energetika
Elektrické pohony-Poliak Elektrotechnika-Hraško Elektrotechnika a silnoproudá elektronika-Vladař Konstrukce elektrických strojů-Wiedemann Meranie v tepelnej energetike-Rajniak Nové zdroje elektrické energie-Celinski Otázky a odpovede z elektrotechniky 1-Meluzin Prenos elektrickej energie 2-Verebely Silnoprúdové zariadenia-Balák Svet hľadá energiu-Tölgyessy Teoretické základy elektrotechniky 2, Teória striedavých prúdov-Kalantarov Teorie elektrických strojů-Bašta Výroba a rozvod elektrické energie 1+2-Matěna Základní kvalifikační učebnice elektrotechnika silnoproudá-Klepl Základy elektrotechniky I pre SOU-Voženílek Základy využívania slnečného žiarenia-Kittler Nabízím knihy z elektrotechniky, silnoproud, energetika. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Minecraft Příručka
Minecraft Průvodce k využití Ruditu Další veledůležitá knížka od Mojangu - oficiální Průvodce k využití ruditu! Oficiální Průvodce k využití ruditu vám pomůže vytvářet ruditové obvody, budovat chytré stavby a zdokonalovat své okolí. Spolu s doplňujícími informacemi a tipy od expertů z Mojangu jde o nejlepší příručku ke stavbě obvodů v Minecraftu. Kniha ve výborném vstavu skoro jako nová Odeslání přes Zásilkovnu do pobočky a nebo na vaší adresu. Případně osobní odběr v Myslívě (okr. Klatovy). Poštovné 75,- Kč Česká pošta a nebo 90,- Kč doručení na pobočku Zásilkovny.
Energie a globální oteplování
Energie a globální oteplování
POUŽIŤIE ELEKTRICKEJ ENERGIE
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - POUŽIŤIE ELEKTRICKEJ ENERGIE - Karel Jarolím, František Desort a Slavoj Kondrys Kniha, ktorá vyšla len v náklade 800 kusov Rok vydania - 1965 Jazyk - slovenský Vydavateľstvo - Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry Bratislava Tvrdá väzba, 334 strán Stav - výborný Cena - 593 Kč - nova cena - 438 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email Ďakujem Popis - Kniha podáva prehľad o elektrických pohonoch, elektrickej trakcii, o elektrickom svetle a teple, o použití elektriny v poľnohospodárstve a v lekárstve. Vysvetľuje účel, princíp a činnosť príslušných elektrických zariadení a oboznamuje žiakov s ich navrhovaním, výrobou a údržbou. Kniha je určená ako učebný text pre priemyselné školy elektritechnické 216 obrázkov, 35 tabuliek Kniha, ktorá vyšla len v náklade 800 kusov