inzerce, prodej, prodám, bazar

Mirko Juna-Tábor pod modrou hvězdou

Kategorie: Pro mládež

Dobrodružná kniha
Mirko Juna-Tábor pod modrou hvězdou
Podobné inzeráty
Foglar Jaroslav - knihy
Dobrý den, prodám níže uvedené knihy Jaroslava Foglara: Rychlé šípy (červené) 750,- Rychlé šípy (žluté) 750,- Stínadelská trilogie 500,- Chata v Jezerní kotlině 180,- Náš oddíl 100,- Tábor ve sluneční zátoce 500,- Přístav volá 200,- Když duben přichází 150,- Pod Junáckou vlajkou 200,- Modrá rokle 400,- Prodáno Tajemství velkého Vonta 380,- Stínadla se bouří 100,- Záhada hlavolamu 100,- Strach nad Bobří řekou 100,- Hoši od Bobří řeky 100,- Nováček Bubáček píše deník 180,- Dobrodružství v temných uličkách 300,- Tábor smůly 200,- Doprava: Osobní vyzvednutí Zásilkovna na výdejní místo: 85,- Zásilkovna na adresu: 115,- Česká pošta - Balíkovna 70,-
Zloděj čísel - Hayley Barker
Kniha je jednou ctena Hošiko a Ben jsou na útěku of chvile co, při poněkud výbušném závěru Posledního čísla spálili cirkus Silvia Sabatiniho na popel. Ale Benova matka se nezastaví před ničím, aby ho našla a pomstila se. Podaří se jí ho zahnat do kouta, kde je jako lapené zvíře nucený obětovat sám sebe, aby zachránil Hošiko a ostatní. Nejsmrtelnější číslo na světě povstalo z popela, a jestli si Ben myslel, že jako divák nahlédl do jeho nejtemnějších koutů, čeká ho překvapení. Skutečnou hrůzu toho, co leží pod povrchem, totiž zakusí na vlastní kůži, když se sám stane vystupující hvězdou nového cirkusu.
Prodám novou knihu Tábor zelené příšery - Jaroslav Foglar
Prodám novou a nečtenou knihu Tábor zelené příšery od Jaroslava Foglara.Stav 100 % - TOP stav. Cena 999 Kč + 79 Kč Zásilkovna, nebo osobně Praha. Inzerát platí do smazání !!!
Tábor zelené příšery
Dobrý den, prodám knihu Jaroslava Foglara Tábor zelené příšery. Jedná se o jediné vydání. Kniha je nová,nečtená. Možnost poslat Zásilkovnou nebo poštou 100,-. Při objednávce více knih platíte jedno poštovné.
Čarodějky z jezdecké školy
Čarodějky z jezdecké školy - Vzhůru na slet čarodějnic! Staň se čarodějkou z jezdecké školy a čaruj s kouzelnickou hvězdou! Tajemná sova dívkám doručila pozvánku od Velké rady čarodějnic na oslavu Valpuržiny noci. Při nočním nácviku vyjížďky jsou však přistiženy a té noci se navíc ztratí ze stájí drahocenná sedla. Dívky jsou v podezření a hrozí jim vyloučení ze školy. Jak se celá záležitost urovná? Jak nakonec obstojí před Velkou radou čarodějnic? Čarodějky z jezdecké školy - nová edice pro holky, kterým kouzla nejsou cizí.
Knížka staň se hvězdou tiktoku
Původní cena 200kč. Stav jako nová. 80.stran