inzerce, prodej, prodám, bazar

MIRINDA K ADOPCI - 2 ROKY,ENERGICKÁ,DOBRÝ HLÍDAČ

Kategorie: Psi

Věk:2 roky.Datum narození: 10.3.2020. Mirinda je strážce tělem i duší. Štěká na každého, ochraňuje své území a má plno energie. Mirindu doporučujeme zejména na dvůr k rodinnému domu, nebo i do firmy na hlídání. Mirinda nevyžaduje extra kontakt s lidmi, je spokojená, když má pohyb na svém oblíbeném území a tam nikoho nepustí. Mirinda si umí zvyknout na lidi, kteří ji krmí. Není kámoška s jinými pejsky, ani fenkami.
Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku.
Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@
FB:
MIRINDA K ADOPCI - 2 ROKY,ENERGICKÁ,DOBRÝ HLÍDAČ
Podobné inzeráty
DOMINKO K ADOPCI - AKTIVNÍ, DOBRÝ HLÍDAČ
DOMINKO UŽ ČEKÁ V ÚTULKU 2 ROKY:-( ZATÍM NEDOSTAL ŠANCI UKÁZAT, JAK SKVĚLÝ PES JE. BUDE ÚŽASNÝ PARŤÁK PRO AKTIVNÍ LIDI. Věk: 2,5 roku. Datum narození: 10/2019. Odkaz na videa: Dominko je aktivní pes, vyžaduje hodně pohybu. Nejraději má volný pohyb, na vodítku táhne. Doporučujeme ho na zahradu k rodinnému domu, který umí perfektně pohlídat. Dominko hlídá ostošest, štěká a nepustí nikoho cizího. Je vhodný do rukou lidem, kteří již mají zkušenosti se psy. Není vhodný do rodiny s malými dětmi. Dominko má rád dobré jídlo, chutná mu nejvíce maso a masné konzervy. Není kamarád s jinými pejsky ani s fenkami, proto mu hledáme domov v rodině kde nemají jiného pejska. Pozor, z nudy šplhá po plotě. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@ FB:
BAK K ADOPCI - 3 ROKY, IHNED KAMARÁDSKÝ,VHODNÝ K DĚTEM
Věk: 3 roky. Datum narození: 1.11.2019 Bak je 3 letý pejsek, kterého jsme odchytili na ulici v obci na východním Slovensku. Bak je přátelský, milý a kontaktní pejsek. Má rád procházky, od první chvíle je kamarád i s cizími lidmi. Bak je středně aktivní, vhodný do rodinného domu, ale zvykl bys i v bytě. Je kamarád s fenkami, se samci si nerozumí dobře. Doporučujeme jej do rodiny s dětmi, k začátečníkům i k aktivním seniorům. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. U starších psů možnost snížení poplatku. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@ FB:
MAZIA K ADOPCI - 3 ROKY, MAZLIVÁ,MILUJE PROCHÁZKY
Věk: 3 roky.Datum narození: 1.5.2020 Mazia je 3 letá fenka, kterou jsme odchytili v obci na východním Slovensku. Mazi je od první chvíle milá, přátelská a kontaktní,společenská. Umí chodit na vodítku, má ráda dlouhé procházky. Je středně aktivní, vhodná do bytu i do rodinného domu. Mazi je vhodná do rodiny s dětmi, k začátečníkům i k seniorům. Mazi je snášenlivá s pejsky i fenkami, ale je trošku dominantní a žárlivá, nejraději by měla svého člověka jen pro sebe aby měla co nejvíce pozornosti a mazlení. Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. U starších psů možnost snížení poplatku. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@ FB:
XIKY K ADOPCI - 2 ROKY, PŘÁTELSKÝ, KONTAKTNÍ
Věk: 2 roky. Nar.: 08/2020. Video: Xiky je přátelský, milý a kontaktní pejsek. Je středně aktivní, vhodný do rodinného domu i do bytu. Xiky je v kotci se samci i fenkami stejné velikosti, ale nesedne si s každým pejskem stejně, je to individuální. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@ FB:
GUCIO K ADOPCI - AKUTNÍ
TENTO KRÁSNÝ VDĚČNÝ PES ČEKÁ UŽ SKORO 2 ROKY V ÚTULKU. VIDEO: Věk: 4 roky. Nar. 04/2018. Gucio je nenáročný a vděčný pejsek. Je přátelský k lidem, které zná, na cizí zpočátku štěká, ale rychle se skamarádí. Gucio je snášenlivý s fenkami stejné velikosti, se samci se kamarádit nechce. Gucio je aktivní, vhodný zejména na zahradu k rodinnému domu. Je vhodný do rodiny bez malých dětí. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@ FB:
GARITA K ADOPCI - 2 ROKY, CITLIVÁ, HRAVÁ
Věk: 2 roky. Datum narození: 1.3.2021 Garita je skoro dvouletá fenka, kterou jsme odchytili v romské osadě v našem městě. Garita v minulosti nezažila nic dobrého. Patřila k divoké smečce psů, které živořily na ulici. Neznala pohlazení, neměla žádný výcvik ani kontakt s lidmi. Garita se v naší péči osmělila, je již více kontaktní, ale při změně prostředí je možné, že se bude znovu ze začátku na novém místě bát. Garita potřebuje citlivý a laskavý přístup, když se osmělí, ráda si hraje se psími kamarády i s lidmi. Garita je malého vzrůstu, vhodná do rodinného domu i do bytu. Garitu doporučujeme k lidem, kteří již mají zkušenosti s pejsky, spíše k dospělým. Děti dělají rychlé pohyby a mohla by se jich bát. Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. U starších psů možnost snížení poplatku. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@ FB: