inzerce, prodej, prodám, bazar

Minolta SRT-101 + Rokkor 50/1,7

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Prodam kinofilmovou zrcadlovku Minolta SRT-101 spolecne s Rokkorem 50/1,7. Mechanicky naprosto v poradku, expozimetr je funkcni, opticky v peknym stavu - jen maly tukanec nahorena hranolu.
Minolta SRT-101 + Rokkor 50/1,7
Podobné inzeráty
Minolta SRT 101, MC 55mm/1,7
Predám kinofilmovú zrkadlovku Minolta SRT 101 z originálnym objektívom MC Rokkor-Pf 1:1,7 55mm a puzdrom. Je plne mechanická zo vstavaným expozimetrom TTL, čiže funguje aj bez baterky. Plátno nepresvitá, samospúšť, prevíjanie, expozimeter fungujú, blesk odpaľuje. Má kontrolu hĺbky ostrosti. Ma vymenené tesnenia a doraz zrkadla. Objektív je plne funkčný a čistý, ostrenie, clona bez problémov. Zasielam na dobierku zo službou Zásielkovňa. Pozri aj ostatné inzeráty.
Analogová zrcadlovka Minolta Dynax 5 s objektivem a bleskem
Analogová zrcadlovka Minolta Dynax 5 s objektivem AF 50mm 1.7, externím bleskem a kabelovou spouští. Analogová zrcadlovka Minolta Dynax 5 na 35mm kinofilm (v USA se prodávala pod jménem Maxxum 5 a v Japonsku α-Sweet II i). Jedna z posledních filmových zrcadlovek společnosti Minolta uvedená na trh v roce 2001. Fotoaparát má všechny funkce, které zrcadlovky za svou historii nabraly, široký rozsah časů závěrky, 30s to 1/4000s, automatické, poloautomatické a plně manuální režim, korekce expozice, manuální, automatické i kontinuální ostření, kontrola hloubky ostrosti, braketing, atd. Navíc se může pyšnit přídomkem nejmenší a nejlehčí filmové zrcadlovky, Takže všechno je v krásně kapesním provedení (127 x 87 x 60.5 mm, 335 g). Objektiv Minolta AF 50mm F1.7, základní padesátka pro Minolty s automatickým ostřením; malá, lehká, ostrá, klasické Minolta barvy, integrovaná sluneční clona. Navíc je tento kus po servisu, kdy byla očištěna clona a namazáno ostření. Blesk Minolta Program 2000i. Ideální doplněk vestavěnému blesku pro chvíle, kdy je potřeba něco lepšího a silnějšího. Plná automatika s TLL měřením je samozřejmostí. Kabelová spoušť Godox S1. Jako nová, ještě s původní krabičkou. Osobně jsem ji používal na noční fotografie s filmem Kodak Vision3 500T. Celý set funguje jak má, vyfotil jsem s ním nespočet filmů. Bohužel jej už nevyužívám tak často. Prostě těch systémů co mám doma je až až. Tak musí do světa. K dispozici v Brně, Kr. Poli, popřípadě jej zašlu přes Zásilkovnu. PS: Po domluvě mohu přidat i baterie a určitě najdu i nějakou vhodnou "retro" brašnu. Popřípadě i film do začátku.
Minolta XE + Minolta MC Rokkor PF 5řmm f1,7
Minolta XE v plně funkčním stavu. Expozimetr pracuje, časy ok, hledáček a matnice čisté . Soupitník Leicy R3 ( tehdejší spolupráce Minolta/Leica). Na hranolu šrám - bez vlivu na funkčnost fotoaparátu. Objektiv ve výborném stavu.
Minolta srt 101
Prodám fotoaparát Minolta srt 101 v dobrém funkčním stavu, ozkoušen s filmem. Časy odpovídají, expozimetr však neměří přesně. Včetně popruhu a kožené brašny.
Servisovaný kinofilmový set Minolta XE-1 + Rokkor-PF 58/1.4
Servisovaný kinofilmový set Minolta XE-1 + Rokkor-PF 58/1.4 • Baj. M/MD • Nové Baterie ----- ----- Jedná se o zajímavý sedmdesátkový maloformátový analogový set po kompletním servise hned dvěma techniky - tělo p. Vítkem (v podstatě kompletní repas, XE-1ky po letech pořádně nefungují téměř nikdy) - kompletně funkční vč. expozimetru, hranol čistý bez slepnutí. Objektiv servisován p. Adámkem - kompletní rozborka, drobné známky užívání, optika čistá bez závad - pár malých renonců, ale nic viditelného vyjma průhledu pod lampou, chod mechanických částí je pochopitelně zcela hladký. Zvláště tělo je vzhledově ve velice zachovalém až sbírkovém stavu. Prodej pouze coby komplet. Lokalita - MS kraj. Drobné příslušenství viz foto - popruh, hood, krytky, futrál... vše původní. O další výměnné M/MD objektivy a možná i adaptéry na digitál (mirrorless) k tomu si určitě můžete napsat.
Minolta X-700 + objektivy 28mm a 50mm
Prodám plně funkční fotoaparát Minolta x700 ve velice zachovalém stavu, viz foto. Sklo čisté. prodám i s objektivy Rokkor 28mm f/35 a Rokkor 50mm f/1,7, koženou brašnou a bleskem.