inzerce, prodej, prodám, bazar

Mini sekáček Desire Russell Hobbs

Kategorie: Potraviny

Prodám Mini sekáček Desire od Russell Hobbs, barva vínová/černá. Nový, nepoužitý, v originál krabici. Ovládání stiskem jednoho tlačítka pro výkon 200 W, skleněná mísa o objemu 1l pro 500 ml potravin, nože z nerezové oceli, včetně skladovacího víčka - díly vhodné do myčky nádobí.
Mini sekáček Desire Russell Hobbs
Podobné inzeráty
Damašková Sekera/Sekáček- Ruční Výroba
Dobrý den, Prodám tuto ručně vyrobenou sekeru/sekáček z vysoce kvalitní damaškové oceli. Tato sekera je krásným důkazem toho, čeho jsou lidské ruce schopny. Prostě krása. Je primárně určena pro krájení masa, ale lze s ním krájet prakticky cokoliv, co naleznete v kuchyni :) RYCHLÉ JEDNÁNÍ: SLEVA!!! Specifikace: -tvrdost oceli: 56-58 HRC -materiál: Čepel-nízko-legovaná uhlíková ocel 1095 kovaná niklovou ocelí 15N20 Rukojeť- rose wood(palisandr), velboudí kost Pouzdro- přírodní kůže + poutko na opasek -délka nože: 24.5 cm -délka rukojeti: 13 cm -délka čepele: 11.5 cm Vyrobeno: Velká Británie Dodatek: -na rukojeti je pár drobných škrábanců, které jsou v podstatě neviditelné a nemají na použití ani estetiku žádný vliv P.S: V případě zájmu mě kontaktujte na email nebo telefon, mohu poskytnout více foto, materiálu... Možnost osobního setkání!!! PRODÁVÁM Z DŮVODU KOUPĚ PODOBNÉHO KOUSKU. Přeji hezký den.
Sekáček na maso F.dick
Prodám řeznický sekáček F.dick celková délka je 40cm celkově v pěkném stavu.
Ruční sekáček nebo mixér Quick chopper
Zcela nový, ještě zabalený. Béžová barva. Balíkovna 65,-
Chytrá zahrádka pro pěstování microgreens
Prodám přístroj pro pěstování microgreens i s cca 20 kapslemi s bio semínky (různý mix). BIO microgreens vypěstujete kdykoli, aplikace v mobilu hlídá správný růst a hlásí sklizeň. Více o přístroji zde: PC je 3990 Kč, každá kapsle je v hodnotě 80 Kč. U některých kapslí je mírně odlepený vrchní kryt (takto to už přišlo), ale nemá to žádný vliv na úspěch pěstování, vyzkoušeno.
HENNESSY X.O COGNAC 0,05 L (5 cl)
HENNESSY XO COGNAC extra old 0,05 l ( 5 cl) mini lahvička vč. orig. krabičky. Pro nás to byl nevhodný dárek. Osobní předání v Praze, nebo možnost zaslání balikovnou, zásilkovnou.
Tradiční pravé hořické trubičky - ruční výroba
Tradiční pravé hořické trubičky plněné vaječným likérem, oříškovým,vanilka skořice nebo kakaovým krémem, volně ložené po 1ks nebo v krabičce 35 ks tenkých a 10ks tlustých. 35g MAXI cena 19,90Kč/ks 17g tenká Mini 12,90 Kč/ks Hořické trubičky sypané skořicí a cukrem, neplněné (vhodné i na naplnění šlehačkou nebo krémem) 15g …. 1ks na volno cena 11,90 Kč (karton po 35/80ks) odběr v Brně, odebrat minimálně najednou 50-100ks trvanlivost 3-5 měsíců objednávky na tel.č. nebo na email:h.bacikova@