inzerce, prodej, prodám, bazar

Minerva učebnice střihů a šití

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Minerva - přesné střihy snadno a rychle, učebnice střihů a šití. Vydání 30. léta- není přesně datováno. Kniha je ve velmi dobrém stavu, součástí je kartonový obal, střihy i číselníky jsou kompletní a rozstříhané minimálně. Cena pevná. Lze zaslat poštou, nebo zásilkovnou. Neposílám na dobírku. Osobní předání v Plzni.
Minerva učebnice střihů a šití
Podobné inzeráty
Učebnice střihů a šití z roku 1930
Dobrý den, prodám Učebnici střihů a šití pro domácnost i řemeslo z roku 1930. Cena dle nabídky + poštovné.
Symetra učebnice střihů a šití
Prodám tuto knihu střihů z roku 1930. Číselníky jsou kompletní, vazba v pořádku, celkově je v moc hezkém stavu s ohledem na stáří a používanost. Lze zaslat přes českou poštu, nebo přes zásilkovnu. Na dobírku nezasilám.
Šití jako životní styl
Prodám knihy Petra Davídková: Šití jako životní styl. Včetně všech střihů (jsou nepoužité). Převzetí v Plzni nebo po platbě předem možné zaslat přes zasilkovnu(+79kč)
Hobby knihy a příručky
Mindful deník - inspirativní zápisník pro zklidnění - 50,- (NOVÝ) Alena Vondrušková & Ludmila Kaprasová - Šikovné ruce aneb malá škola textilních technik, Mladá fronta 1989 - 30,- Nejkrásnější doplňky z provázků, IKAR 1998 - 45,- Doplňky z provázků, IKAR 1998 - 45,- Kniha šití krok za krokem - Základní postupy a techniky - 60,- Kniha šití krok za krokem - Módní tašky a kabelky - 60,- Šité doplňky nejen pro náctileté 60,- Alena Hanzlíková - Abeceda šití, Mladá fronta 1970 (edice JAK?) - 30,- R. Coufal - Dřevěné obklady, SNTL 1984 - 30,- Jan Simonides - Recepty na útulný byt, Mladá fronta 1974 (edice JAK?) - 25,- Radomír Měšťan - Dekorativní úpravy v bytě, SNTL 1986 - 30,- kolektiv autorů - Rozum do kapsy, Albatros 1988 - 50,- kolektiv autorů - Příručka pro svépomocné práce, SNTL 1984 - 50,- R.Čavojský, J. Petřivý - Bývanie, OBZOR 1983 - 30,- J.Kadlec a kol. - Ložnice, SNTL 1988 - 30,- Knihy jsou většinou nové nebo skoro jako nové, podrobnější stav na doptání mailem. Poštovné od 31,- podle váhy a typu zásilky.
Vzory pro ruční pletení, Škola šití
Abeceda šití, Škola šití a Vzory pro ruční pletení Cena za všechny tři knihy.
Kratinova kniha dámských střihů
Dobrý den, prodám Kratinovu knihu dámských střihů. Stav odpovídá stáří - cca stoletá kniha...ale kompletní, nepomačkaná.