inzerce, prodej, prodám, bazar

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA-PRODEJ ČINŽOVNÍHO DOMU.

Kategorie: Domy

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA-PRODEJ ČINŽOVNÍHO DOMU.
PŮVODNÍ CENA : 13,8 mil.


V PŘÍPADĚ ZÁJMU O INFORMACE, PIŠTE A ZANECHTE TEL.KONTAKT .

TATO NABÍDKA NEPLATÍ PRO RK .POPROSÍM REALITNÍ MAKLÉŘE ,ABY NEREAGOVALI. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA-PRODEJ ČINŽOVNÍHO DOMU.
Podobné inzeráty
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA-PRODEJ ČINŽOVNÍHO DOMU.
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA-PRODEJ ČINŽOVNÍHO DOMU. PŮVODNÍ CENA : 13,8 mil. V PŘÍPADĚ ZÁJMU O INFORMACE, PIŠTE A ZANECHTE TEL.KONTAKT . TATO NABÍDKA NEPLATÍ PRO RK .POPROSÍM REALITNÍ MAKLÉŘE ,ABY NEREAGOVALI. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ. PŮVODNÍ CENA : 13,8 mil. V PŘÍPADĚ ZÁJMU O INFORMACE, PIŠTE A ZANECHTE TEL.KONTAKT . TATO NABÍDKA NEPLATÍ PRO RK .POPROSÍM REALITNÍ MAKLÉŘE ,ABY NEREAGOVALI. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA-PRODEJ ČINŽOVNÍHO DOMU.
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA-PRODEJ ČINŽOVNÍHO DOMU. PŮVODNÍ CENA : 13,8 mil. V PŘÍPADĚ ZÁJMU O INFORMACE, PIŠTE A ZANECHTE TEL.KONTAKT . TATO NABÍDKA NEPLATÍ PRO RK .POPROSÍM REALITNÍ MAKLÉŘE ,ABY NEREAGOVALI. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
Prodej Činžovního domu zastavěná plocha 353 m2 se zahradou 3
Ev.č. 10624161 Nabízíme vám prodej zajímavě řešeného čtyřpodlažního činžovního domu v Praze 8 Libni, v horní části Zenklovy ulice, strategicky výborné lokalitě v těsné blízkosti Bulovky a Proseka, pod Pražskou Magistrálou. Jednotková plocha domu činí 435 m2, v domě je 5 bytových jednotek s dispozicemi 3+1, 2+1 a 1+1, velikosti bytů jsou od 40 m2 do 69 m2, dále jsou v podkroví domu 3 samostatné ubytovací pokoje se společným příslušenstvím a kuchyňkou o celkové rozloze 63 m2. V přízemí domu je velký nebytový prostor, který slouží jako prodejna se skladem a kanceláří, jeho celková rozloha je 85 m2. Dům je z části 24 m2 podsklepen. Přiložené plánky domu slouží k lepší orientaci budovy, od skutečnosti se mohou lišit. V současné době je vše plně pronajato, pro kupující nabízíme možnost převzetí Nájemních smluv. Nájemníci mají možnost využívání krásné zahrady s rozlohou 387 m2, která volně navazuje na nádvoří domu. Od domu je doslova pár minut pěší chůze k zastávce tramvají, se snadnou dostupností metra trasy C - stanice Kobylisy a B - stanice Palmovka. V dosahu několika minut jízdy autem je tunel Blanka. V této lokalitě je samozřejmostí veškerá občanská vybavenost. Pro více informací a prohlídku nemovitosti, kontaktujte prosím makléřku. Energetický štítek prozatím nedodán, proto uvádíme skupinu G. Cena: info v RK, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej činžovního domu, 1057 m2 - Praha 6 - Veleslavín
Ev.č. YS4 Rád bych Vám představil výjimečnou investiční příležitost - prodej činžovního domu v Praze 6 - Veleslavín. Dům s 16 bytovými jednotkami, v nabídce má byty o velikosti 1+kk, 1+1 a 2+kk (které jsou nejvíce poptávané k pronájmu) a 3 nebytovými prostory. Celková plocha domu je 1.057 m2. Vynikající poloha domu je jednou z jeho největších předností - objekt se nachází přímo u stanice metra "Nádraží Veleslavín" a v těsné blízkosti autobusové a tramvajové zastávky. Jízda metrem do stanice "Můstek" trvá průměrně 10 minut a autobusem se snadno dostanete na letiště Václava Havla za pouhých 15 minut. V okolí najdete také mnoho moderních kancelářských center, kaváren, restaurací a obchodů. Pokud hledáte stabilní zdroj příjmů z pronájmu a současně využití výhodné polohy v blízkosti centra města a letiště, tento dům je pro Vás ideální volbou. Průměrný roční zisk z dlouhodobého pronájmu je 3.696.000,-Kč a z krátkodobého pronájmu / Airbnb je průměrně 4.896.000,-Kč, což je velmi ekonomicky výhodné. ROI dosahuje 17,7%, což znamená vysokou rentabilitu investice. Obytná plocha - 734 m2; Nebytové prostory - 88 m2; Společné prostory - 114 m2; Plocha všech teras - 62 m2; Plocha všech sklepů - 59 m2; Plocha pozemku - 355 m2. V okolí se také nachází mateřské školky, základní školy a mnoho vysokých škol. Navíc jeden z největších pražských parků, Divoká Šárka, je vzdálen jen cca 500 metrů od domu. Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Exluzivní prodej činžovního domu v centru města Českého Těší
Exluzivní prodeji činžovního domu v centru města Český Těšín. Dům prošel částečnou rekonstrukcí a to nové plastové okna, voda v plastu, pravidelné opravy, nová fasáda, revize plynu, vyvložkování komínu.............. Vytápění zajištěno plynovým kotlem v každém bytě. Každý byt má své el. hodiny. Dům má zastavitelnou plochu 182 m2. Celý dům je celopodsklepený,kde jsou sklepní koje ( sklep je suchý cca 100 m2), v přízemí jsou 2 komerční prostory s výlohami tzn. každá prodejna má cca 45 m2,kde je nyní prodejna se zdravou výživou a vedle druhý komerční prostor připravený k pronájmu. V patře je byt 3+1 o výměře cca 100 m2. V bytě je obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, chodbička, koupelna a toaleta, balkon.Další patro má byt 3+1 opět obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj a sociální zařízení, balkon, a v posledním patře jsou dva byty a to 2+1 o výměře cca 70 m2 a 1+1 o výměře 40 m2. Každý byt má nově udělaná okna i se žaluziemi, dále své el. hodiny a vytápění plynovým kotlem. Výhodou je obrovská půda o výměře cca 100 m2, kde by šly vytvořit další prostorné bytové jednotky. K domů náleží zahrádka o výměře 102 m2 -možnost udělání parkování pro klienty a nájemníky domu. Vřele doporučuji,výhodou je centrum města, vynikající dostupnost a také výborná investice. ev.č.: 12828 třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: dobrý typ domu: patrový zastavěná plocha (m2): 182 užitná plocha (m2): 400 plocha parcely (m2): 102 počet podlaží objektu: 4 počet míst k parkování: 4
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA PRONÁJEM ZEMĚDĚLSKÉ USEDLOSTI STRAKONICE.
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA PRONÁJEM ZEMĚDĚLSKÉ USEDLOSTI STRAKONICE. .pronájmu zemědělskou usedlost s několika budovami a přilehlými pozemky, které mohou, ale nemusí být součástí pronájmu. Jedná se o pozemky o rozloze více než dva hektary určené převážně k chovu zvířat. Obec Úlehle se nachází v okrese Strakonice, v poklidné krajině, která je obklopena nádhernou přírodou a lesy. Tato nemovitost Vás rozhodně překvapí rozsahem možného využití. Obytná část je řešena jako RD o dispozici 4+1 a velikosti 116 m2. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s krbovými kamny, která mohou vytápět celý dům. Svým stylem Vás zaujme kuchyně, do které jsou zakomponovány prvky kamene. Netradičně řešená je i koupelnu s toaletou. V patře se nachází další 3 pokoje a sociální zařízení. V přilehlé části domu je v přízemí vybudován domácí minipivovar, je zde místnost na zpracování produktů z hospodářství, chladící box a sklad na ovoce a zeleninu. Ve stodole jsou prostory pro zvířata a dva boxy pro koně. Ve dvoře usedlosti je samostatný domek s keramickou dílnou s funkční průmyslovou pecí na keramiku. Dále pak klubovna s výčepem a sociálním zařízením. Nalezneme zde i dostatečně prostornou garáž s dílnou. Podmínkou pronájmu nemovitosti je její následný odkup do třech let, možný také formou měsíčních splátek nad rámec nájmu, které se poté odečtou od kupní ceny a složení rezervační zálohy ve výši 500 000 Kč. Obec Úlehle je malebná vesnička, kde naleznete opravdový klid a můžete se tak naplno věnovat farmaření, či agroturistice. Částečnou občanskou vybavenost - základní školu, mateřskou školku, lékařské zařízení, poštu a obchody naleznete v 6 km vzdálené Volyni. Veškerá občanská vybavenost se nachází v okresním městě Strakonice, které je vzdálené 15 km. Prohlídky možné v týdnu od 27. - 31.3. PŘÍPADĚ ZÁJMU O INFORMACE A PROHLÍDKU .PIŠTE A ZANECHTE TEL.KONTAKT.POPROSÍM REALITNÍ MAKLÉŘE ,ABY NEREAGOVALI .DĚKUJI.