inzerce, prodej, prodám, bazar

Miminko 0 - 12 měsíců chlapec (cca 110 ks)

Kategorie: Body, dupačky a overaly

Prodám oblečení pro miminko (chlapec) od 0 - 12 měsíců. Sada obsahuje dupačky, 2x overal na zimu, mikiny, čepice, bodýčka, tepláčky, kabátky, capáčky, polštářek a peřinka do kočárku, povijan + vložka, 2x mantinel do postýlky.
Miminko 0 - 12 měsíců chlapec (cca 110 ks)
Podobné inzeráty
Mix věcí chlapec,od narození do vel 92
Mix věcí chlapec,od narození až do vel 93,pres 100ks,nenarocne mamince jiste poslouží...(dlouhé kalhoty,kratasy,body krátký a dlouhý rukáv, overaly,ponozky,triko dlouhý a krátký rukáv..)odběr vlastní či možno dovézt do Jaromere
Prodám balík oblečků pro miminko 4-6 měsíců, vel. 68
Prodám balík oblečení na miminko ve velikosti 68 (cca 4-6 měsíců). Body, dupačky, šaty, kalhoty, pyžamka, trička, ponožky. Celkem 42 věcí + 24 párů ponožek. Cena celkem 450 Kč při odběru všeho. Možno rozprodat i po kusech. Cena za obleček 10 Kč. Cena ponožek 5 Kč/pár. Popřípadě domluva. Osobní odběr nebo zaslání. Kontakt email nebo sms, nevolat.
Oblečení pro miminko 3-12 měsíců
Prodám tři plné velké tašky oblečení pro miminko od 3 do 12 měsíců - body s krátkým a dlouhým rukávem, trika s krátkým a dlouhým rukávem, tílka, kalhoty, dupačky, polodupačky, mikiny, čepičky, ponožky.
Body pro miminko vel.56,62
Body pro miminko (5ks) a čepičky pro miminko (3ks).
Overal na miminko
overal na miminko do cca 6 mesicu, do kocaru
Sada oblečení - chlapec, vel. 56-74
Prodám oblečení pro chlapce. Ideálně jako celek, ale lze se domluvit i na určité části. Pyžama F&F do 1 měsíce Body H&M, Sinsay, Lupilu vel. 62,68 Svetřík F&F do 3 měsíců Pyžama letní vel. 74 Tepláková souprava Lupilu vel.56 Osobní předání Plzeň, Zasilkovna, Balíkovna.