inzerce, prodej, prodám, bazar

"mikina" TNF Quest FZ - vel. XL/TG

Kategorie: Turistika, horolezectví

Nabízím mikinu The North Face, model Quest FZ v safírově modré barvě (mé foto barvu mírně zkresluje, proto přidávám i katalogové fotky). Americká velikost XL/TG je na chlapa cca 185/90-100kg. Skvělá letní / jarní zateplovací vrstva, prodyšná. Měl jsem na sobě jen párkrát, mikina je v top stavu. Osobní předání s vyzkoušením v OVA nebo FM. Mohu i poslat, ale na dobírku neposílám. Zájem a dotazy prosím pište do e-mailového formuláře, na SMS nereaguji - děkuji za pochopení.
"mikina" TNF Quest FZ - vel. XL/TG
Podobné inzeráty
Dámské pohorky Salomon Quest Prime GTX vel.38
Kvalitní trekové boty s Goretex membránou. Top stav, jen lehce použity. Stélky měří 24 cm. Pc.3500.- Tato ultralehká bota Quest Prime GTX® kombinuje legendární střih a tvar značky Salomon s tlumicí a ochrannou vrstvou. Je to sportovní treková obuv, která vám zajistí pohodlí na tisíce mil ve všech typech terénu. Quest Prime GTX® váží pouze 570 g a je tak jednou z nejlehčích bot v kategorii trekingové obuvi. Gumová ochrana špičky chrání chodidlo před všemi druhy nebezpečí. Membrána GORE-TEX® zajišťuje prodyšnou ochranu proti nepřízni počasí. Skvělé tlumicí účinky a pohodlí i na dálkových trecích.
Salomon Quest 4D GTX
Trekové boty Salomon Quest 4D, Gore-Tex, téměř nenošené. Velikost: UK 8, EUR 42, USA 9.5
THE NORTH FACE Base Camp L
Objem | 95 litrů Rozměry | 40,64 cm × 71,12 cm × 40,64  Původní cena: 3990 Cena: 1800
Lezečky / lezecké boty různé vel. 33 - 40
Prodám lezečky (lezačky, horolezecké boty) po našich dětech. Jsou v naprosté většině málo nošené a velmi zachovalé, některé dokonce zcela nové, nepoužité. Pokud mají prolezené špičky, je to uvedeno v popisu, dají se znovu podrazit, příp. použít jako startovací lezečky na vyzkoušení tohoto sportu (dá se v nich ještě normálně lézt). Saltic Speed žlutočerné, vel. 33, suchý zip, pouze párkrát použité, jako nové - 1000 Kč Ocún Cora modrošedé, vel. 36, suchý zip, NOVÉ nepoužité v originální krabici - 1200 Kč Rock Pillars béžové, vel. 36, šněrovací, jedna špička prolezená - 300 Kč Rock Pillars hnědé, vel. 36, šněrovací, obě špičky prolezené - 250 Kč Saltic Bongo zelenočerné, vel. 37, šněrovací, pouze párkrát použité, jako nové - 900 Kč Triop Orca modrošedé, vel. 37, šněrovací, zachovalé - 600 Kč Simond Rock šedozelené, vel. 37, suchý zip, zachovalé - 600 Kč Saltic Spirit modré, vel. 37,5, šněrovací, NOVÉ nepoužité v originální krabici - 900 Kč Rock Pillars Strike šedé, vel. 38,5, šněrovací, obě špičky lehce prolezené - 300 Kč Simond Rock šedozelené, vel. 40, suchý zip, pouze párkrát použité, jako nové - 800 Kč
Nová Dynafit mikina Tour Wool Thermal W Hoody blueberry vel.
Prodám novou dámskou mikinu Dynafit Tour Wool Thermal W Hoody blueberry vel. XXL Všestranná funkční mikina s dokonalou termoregulací a kvalitní vlnou značky Dynafit. Materiál mikiny velmi rychle schne a díky technologii 4-way stretch vám zabezpečí dokonalou mobilitu při každé aktivitě.
teplá mikina Regatta - vel. XL / TOP stav
Pánský svetr/mikina Regatta - vel. XL - vzhled vlněného svetru, rub zateplený, mohutná robustní tkanina. Barva neutrální šedá - pepř a sůl. 2 vnější kapsy na ruce bez uzávěru, dvě vnější hrudní kapsy na zip. Na sobě jen 1x, stav bezvadný, zánovní. Vhodné na zimu, jaro, na běžné nošení, turistiku, rekreaci, horské chaty i do města.Osobní předání s vyzkoušením v OVA nebo FM. Mohu i poslat, ale na dobírku neposílám. Zájem a dotazy prosím pište do e-mailového formuláře, na SMS nereaguji - děkuji za pochopení.