inzerce, prodej, prodám, bazar

Mikina DUCATI CORSE,

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám mikinu Ducati Corse s kapucou, zapínání na zip, vel M, minimálně nošená, jednou praná. Možnost os. převzetí v Praze 10, nebo Balíkovna 89,- po platbě předem.
Mikina DUCATI CORSE,
Podobné inzeráty
Textilni bunda Ducati vel.44
Prodám úplně novou textilni bundu Ducati Dainese. Velikost 44.
Textilní bunda Ducati Corse Tex C5
Pánská textilní bunda Ducati Corse Tex C5 (velikost 52) včetně chrániče páteře Dainese Manis G2. Koupeno 9/2022, takže v záruce. Bunda je v perfektním stavu bez poškození. Použita pouze 2x na malé projížďce kolem komína. Cena pevná.
Moto bunda Ducati Corse
nabízím koženou originální bundu DUCATI Corse vel.56 stav jako nová.....
Ducati Fighter C2-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná
moto kombinéza, velikost 52-L(poslední foto rozměry), Bunda od Dainese navržena Drudi performance výhradně pro Ducati. Moderní a agresivní design je umocněn kombinací kůže a technické tkaniny, hliníkových chráničů na ramenou a červených detailů ve stylu Ducati. Vyrobeno z měkké hovězí kůže a technické tkaniny S1, má na zadní straně vzduchové průduchy a zip pro připojení odpovídajících kalhot,chránič páteře,Kalhoty Sport C3 určené k této bundě. Určeny pro sportovní jízdu na silnici se specifickým střihem zajišťujícím pohodlí v jízdní poloze,hovězí kůže a vložky z bi-elastické látky S1 na rozkroku a nohou. Kompozitní chrániče na kolenou. Měkké zesílení na bocích, zip podél pasu umožňuje spojení kalhot s jakoukoli bundou Ducati.Cena nového velmi vysoká poslední foto.Tato kombinéza je ve stavu nové bez žádných kosmetických vad.Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet. Krásná záležitost, prohlédnout.Vhodná na Ducati Streetfighter nebo Panigale.
Moto kombineza  Dainese Ducati  52 L
nabízím velmi zachovalou kombinezu po jedné sezoně DUCATI CORSE Dainese vel.52 L prsa....102-106 cm pas..... 90-94 cm vyška...176-186 cm
Dvoudilna kožená kombineza Ducati Daineze
Dobý den, prodám dvoudílnou kombinezu Ducati corse. Kalhoty vel.52 s budou vel.54 jsou v pase spojitelné zipem. Vše ve velmi pekném stavu bez poškozeni. Na případné další dotazy odpovím po telelefonu.