inzerce, prodej, prodám, bazar

Míchačky různé

Kategorie: Stavební stroje

Dobrý den, prodám míchačky viz foto. Nutno vidět cena dohodou na místě v den převzetí.Pište prosím SMS ve všední dny do 14.hod. Diky
Míchačky různé
Podobné inzeráty
Míchačky
Nabízím k prodeji dvě stavební míchačky. Obě jsou funkční a k vyzvednutí v Jaroměři. Stav viz foto popřípadě další otázky pište.
Míchačka betonu Mammut - rakouská výroba
Prodám traktorové míchačky betonu Mammut. Různé velikosti - 240 až 1100 litrů. Výborné promíchání betonu - srovnatelné s betonem z betonárky! Hotový beton si převezete až na místo zpracování - rychlá, čistá a nenáročná práce. Vhodné i pro betonování velkých ploch a základových desek. Možnost pohonu elektromotorem. Za příplatek i samonakládací zařízení. Škrabky z materiálu Hardox 500. Zesílená míchací ramena, 36 měsíců záruka na převodovku. Mnoho možností další výbavy - samonakládací lopata, elektromotor, hydromotor, spalovací motor, škrabka stěn, podvozek... Doprava ZDARMA! Více informací na níže uvedeném kontaktu.
ND pro stavební výtahy, vrátky, míchačky
Prodám náhradní díly ke stavebním výtahům VS5, VS 60.01, VS 65, WBT 5/600, vrátkům SV, EL, míchačkám 125 lt,trakařovým s rukojetí, výklopným malým míchačkám.Reverzní přepínače VS 16 třífázové cena 150,-Kč za kus, nové. Míchací ramena ke 125 lt míchačce.
buben k míchačce
koupím neraději nový buben ke staršímu typu míchačky/trakařové konstrukce/..může být i s původním litinovým šnekovým převodem,obrázek je jen informativní,,,ozubený segment tam nepatří
Míchačka betonu s pneudopravou hadicí- jako Mixokret
Na elektromotor 32 A, Československá výroba, objem míchačky 200 litrů, plně funkční, ideální na zalévání ztraceného bednění, možno plnit minybagrem, výkon cca 1m3/hod, frekvenční měnič, obsluha 2 lidé. Cena 69000.-Kč Už mám zabetonováno.
Prodej stavební míchačky
Prodám stavební míchačku v dobrém a funkčním stavu. Obsah je 3-4 kolečka. Má brzdu vyklápění, lze zastavit v jakékoliv poloze. Má podvozek a dá se lehce převézt dle potřeby. Přívodní kabel je asi 10 m dlouhý, má nový vypínač a kabel k motoru.