inzerce, prodej, prodám, bazar

Meziřádková fréza do sadu, vinic TM 700.

Kategorie: Zemědělská technika

Meziřádková fréza do sadu, vinic TM 700.
vyrobeno v Evropě

Profi stroj!
Cena dohodou. V záruce. Sleva
Rotavátor, kypřič půdy.
Meziřádková fréza do sadu, vinic TM 700.
Podobné inzeráty
Vázací kleště Pellenc Fixion 2 do vinic a sadů
Prodám nepoužívané vázací kleště Pellenc Fixion 2 do vinic a sadů. Váha – 800 g, váha s integrovaným zásobníkem – 990 g. Výdrž baterie – až 15 000 úvazků. Průměr vázaného materiálu – až 25 mm. Více informací na dotaz.
Diskový podmítač do sadů a vinic Bomet PERSEUS - nový
Diskový podmítač do sadů a vinic značky BOMET o záběru 1,3 m (možnost i 1,5 m), disk 510 mm a úhlem čela kotouče 15˚, uvedené ceny jsou bez DPH.
Plečka nesená BOMET Nembus
Parametry stroje: Počet pracovních sekcí (ks) 2;3;4;5 Pracovní hloubka (cm) do 12 Rozteč řádků (cm) 65 - 90 Rozteč řádků k obdělávání (cm) 55 Šířka obdělávaného pásu (cm) 10 – 35 možnosti plecích sekcí stroje: - pracovní sekce s šípovými radličky - pracovní sekce s radličky a klecovým válcem - pracovní sekce s radličky a prutovou sekcí - pracovní sekce s šípovou radličkou a podřezávajícími noži Plečka Nembus s ručním vedením je určena k mechanickému hubení plevele v zelenině, jahodách a kukuřici. Vedení umožňuje obsluze ovládat dráhu stroje nezávisle na traktoru. Stroj tak může pracovat co nejblíže rostlinám, aniž by je poškodil. Standartní výbava: Základním prvkem plečky je pevný masivní rám, ke kterému jsou připevněny pracovní sekce. Rám umožňuje meziřádkovou vzdálenost od 65 cm do 90 cm, přičemž strojově zpracovaná meziřádková šířka je 55 cm. Výhodou plečky je velký volný prostor pod rámem až 60 cm, který umožňuje plečkování v pozdním vývoji plodin i u vysokých rostlin. Stroj je přizpůsoben pro agregaci s traktory vybavenými závěsnými systémy kategorie II nebo III. Dalším vybavením můžou být boční štíty, krycí disky a plecí hvězdice
Meziřádková rotační plečka do širokořádkových plodin
Nabízíme meziřádkové rotační plečky do meziřádek jahod. Pracovní záběr 180cm Tříbodový závěs kategorie I a II. Stroj je vybaven speciálními vnitřními přepážkami a čelními sítky, které chrání rostliny před poškozením rotujícími noži, kameny a rozdrcenou půdou. Pracovní hloubka se stanovuje posuvným rámem kolečka až na 18 cm hloubky. Šířka neobdělaného pásu 2 x 32,5cm Šířka obdělaného meziřádku (cm) 3 x 30 Počet nožů 36 ks Počet rotorů 6 ks Rozteč opěrných kol (cm) 127 Hmotnost 550kg Potřeba výkonu 45HP Odlišujícím prvkem je speciální konstrukce nožového hřídele. Nože lze připevnit k 10 kotoučům nožového hřídele pomocí speciálních kotoučů a distančních podložek. To umožňuje dosáhnout různé šířky zpracovávaných meziřádků a měnit vzdálenost mezi zpracovávanými meziřádky. Součástí stroje je kloubový teleskopický hřídel s přetěžovací spojkou. Cena a vypracování cenové nabídky na dotaz.
Sněhová fréza Trejon Optimal 2600 HD
Sněhová fréza Trejon Optimal 2600 HD Kvalitní fréza švédské výroby, vhodné pro traktory od 100 kW. Frézu je možné nést vepředu, vzadu nebo táhnout. Pracovní záběr : 260 cm Hmotnost: 1.290 kg Pracovní výška: 110 cm Odhazování: 5-40 m Průměr šneku: 50 cm Výkon: 14-20 m3/min Pohoh: náhonovou hřídelí Cena: 299.000 bez DPH Kontakt: MANATECH CZ s.r.o.
Rosič, postřikovač do sadů
Prodám cca před 3 lety používaný rosič, postřikovač do sadů. Byl pravidelně kontrolně testován, ale již pro něj nemáme využití. Nádrž je vyrobena z laminátu a nese ji robustní kovový podvozek s velkými koly, poradí si i s těžším terénem. Objem nádrže je cca 800 litrů. Rosič je připojitelný k zemědělské technice, traktoru, malotraktoru apod. U stroje doporučujeme provézt základní údržbu, kontrolu těsnosti hadiček, promazat, promazat zatuhlý kohout a dodat filtr. Byl odstaven v kryté hale. Součástí je i pár náhradních dílů. Vhodný do vinic, nebo sadů.