inzerce, prodej, prodám, bazar

Merch Tary - PopSocket a propisky

Kategorie: Ostatní

Prodám PopSocket Color Tricks (79 Kč), propisku Tary (19 Kč) a propisku Stáňa ve tvaru rtěnky (25 Kč).
Úplně nové, nepoužité, krásný stav.

Popsocket je stylová vychytávka, která slouží k lepšímu uchycení telefonu. Využít ji lze především při focení, při držení telefonu, nebo jako stojan při sledování oblíbených videí na YouTube. Popsocket lze uchytit na jakýkoliv telefon či tablet pomocí lepící vrstvy.
Rozměry:
- průměr dolní lepící plochy: 3,5 cm
- průměr horní plochy s grafickým motivem: 3,9 cm
- možnost rozložení ("popnutí") ve dvou krocích: hloubka 1,4 cm / 2 cm
- hloubka v nerozloženém stavu: 0,5 cm
- materiál: plast
Zdroj: .

Při koupi s: sleva.

Kontaktujte mě emailem. Telefon je vymyšlený. (Popřípadě pošlu na vyžádání emailem.)
Osobní předání v okolí Zlína, nebo lze poslat přes zásilkovnu nebo poštu.
Podívejte se na mé další inzeráty, lze poslat více věcí za jedno poštovné.
Merch Tary - PopSocket a propisky
Podobné inzeráty
Popsocket
Barva : oranžová/ žlutá Možné zakoupit na eshopu: Platba na dobírku nebo osobně v Brně.
PopSocket nový držák na mobil selfie špuntík květiny - SLEVA
PopSocket nový držák na mobil selfie špuntík květiny. Špunt je zcela nový, ještě zabalený v dárkovém sáčku. Krásný motiv, třpytivá blýskavá kytice. Růžové kytičky potěší každou malou i velkou slečnu. Vzadu je kvalitní značkové pěnové lepidlo 3M, kterým se přilepí na obal nebo zadní stranu mobilu. Držátko lze snadno vysunout a po použití zase zaklapnout. Usnadňuje držení telefonu při běžném používání i při fotografování. Běžná cena držáku se pohybuje mezi 200-300 Kč. OBROVSKÁ SLEVA!!! Osobní převzetí či platba předem. Balíkovna 65,-Kč. Doporučený dopis 70,-Kč. Zásilkovna 80,-Kč. Penguinbox 60,-Kč. Na dobírku nezasílám. Telefon nefunguje! Prosím, odpovídejte jen přes formulář.
Držák Popsocket HOLLISTER
Prodám Držák na mobil Popsocket HOLLISTER. Nový. Nepoužitý. Originál. Dovoz z USA. Možné předání v Praze nebo Táboře. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Cena 130 Kč.
TARY náramky a knížka
Prodám podepsanou knížku TARY PŘÍBĚH PARKOURISTY 200kč. Dětské náramky široké 60kč (24mm a 20mm) a úzké 20kč (15mm), cena za kus. Obvod ruky cca 18cm. Osobní předání-dotazy emailem (červený a barevný široký = prodaný)
Prodej Firmy NeedleTattoo (tattoo a piercing)
Prodej zaběhnutého tetovacího studia Needletattoo v Praze na na Žižkově. Součástí prodeje je veškeré vybavení studia, originální logo, ochranná známka, přístup na sociální sítě a účty (Facebook, Instagram,Youtube, Tiktok, webové stránky) a merch. Známé a úspěšné studio provozuje služby: tetování, piercing, čištění šperků,merch, prodej šperků,pronájem prostorů na akce. Needle Tattoo studio je ojedinelé díky VIP klientům, spolupracuje s partnery jako např. Redbull, Molotow, CBD pero, Spiralsun. Prosperující studio bylo založeno v roce 2017 za účelem tetování, ale postupem času se ze studia stalo místo kulturních projektů pro začínající tatery a umělce z oblasti hudby a filmu. Studio prošlo v roce 2021 rekonstrukcí - podlahy, tapety, malování, nábytek a nová výloha. Další podrobnosti a informace budou vážným zájemcům samozřejmě k dispozici. Cena k jednání 1 800 000,- Kč. V případe zájmu nás kontaktujte na tel. +420
Merch Lea
Nabízím Lea merch, vše v top stavu: povlak na polštář : 180,- taštička na věci : 70,- mikina vel.S : 850,- plakát růžový s podpisem : 80,- plakát modrý : 60,-