inzerce, prodej, prodám, bazar

Meliorační čistič Homburg Delta Extra

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám drenážní (meliorační) čistič za traktor od předního holandského výrobce Homburg typ Delta v extra výbavě: 300m speciální HPE hadice (27 mm x 3,5 mm), hydraulický posun hadice dvěma hydromotory a čtyřmi koly (4WD) s rychlostí 20-30m/min, čerpadlo Imovilli 135 s pracovním tlakem 35bar a dodávaným množstvím 70l/min při 350rpm, sací filtr, sací hadice 10m s nerezovým košem a plovákem, přepadová hadice 10m, hydraulicky ovládané rameno v šesti směrech s vícekladkovou koncovkou, dálkové bezdrátové ovládání, speciální koncovka ramene pro úzké šachty, kardan na vývodový hřídel. Příslušenstvím stoje je také detekční zařízení k vyhledání poškozených/ucpaných míst Tracka DTS - kope se potom přesně na místě, kde je meliorace poškozená. Je možné také čistit odpadní (kanalizační) potrubí. Stroj je nový, zatím nepoužívaný. Po domluvě případně možnost provedení služby. Více informací po telefonu.
Meliorační čistič Homburg Delta Extra
Podobné inzeráty
Dvoustupňový čistič oleje a paliva Zetor
Prodám kompletní dvoustupňový jednoduchý čistič oleje, kompletní sítka (nepoužité) na Zetor. Cena 3.000,-Kč Úplný čistič paliva. Cena 1.000,-Kč
Vysokotlakový čistič s 500L nádržou a motorom Briggs
Benzínový vysokotlaký čistič je sestrojen z nádrže na vodu o objemu 500 l a nádrže na čistící prostředek o objemu 15 l v kombinaci se 4-taktním tepelným motorem Briggs & Stratton namontovaným na pevném kovovém rámu a poskytuje nezávislost na napájení na zdroj vody a elektrických kabelů. Maximální průtok 14.0 l/min Maximální výstupní tlak 3200/220 PSI/bar Regulace tlaku Yes Počet koní 6.5 HP / 4.7 kW Typ motoru Briggs & Stratton XR950 Objem motoru (cm3) 208 Objem palivové nádrže motoru (L) 3,1 Čištění, komunální technika, zemědělství, agro výbava. Dodání zajištěno. Stroj se zárukou a servisem.
Čistič obili
Dobrý den prodám čistič obilí úplně funkci zachovali není nikde schnili je to 50 let starý je to bit do muzea nebo prozberatele nebo kdo využil prichlim jednání sleva
Zetor odstředivý čistič
Prodám kompletní odstředivý čistič oleje na z traktoru Zetor mám 2 kusy cenu nabídněte .
Prodám čistič paliva zetor
Prodám čistič paliva zetor.
CERVACOL EXTRA 5kg
Prodám Cervacol Extra 5kg - repelentní přípravek k zimní ochraně lesních kultur a okrasných dřevin proti okusu zvěří. Expirace 3/2024. Při odběru více ks dohoda možná.