inzerce, prodej, prodám, bazar

MEINDL Island Lady-nové trekové boty vel.41,5

Kategorie: Turistika, horolezectví

Nové dámské trekové boty Meindl Island Lady MFS A velikost EU 41,5, UK 7,5
Kožené, goretexové.
PC 6700Kč

kotníkové boty Island Lady MFS Active od výrobce Meindl nemají ve své kategorii B/C konkurenci. Jsou ideální na hrubé cesty a suťoviska, zpevnění nad kotníkem zajistí podporu i při nesení těžkého batohu. Tento model je vylepšen o bytelné háčky a oka, vyšší obsázku, vložku s měkčím došlapem, ale hlavně ve zdokonalené technologii AIR-ACTIVE, kde je unikátní kombinace vnitřních výstelek z pěny s mřížkovou strukturou a pěny s tvarovou pamětí MFS společně s použitými prodyšnějšími materiály na podšívku i svršek, činí tento model ještě pohodlnější. Na tuto botu se i při vysokém výkonu budete moci spolehnout.

Systém MFS (Memory Foam System) je pěna s tvarovou pamětí která působením tělesného tepla změkne a po vyzutí se opět vrátí do původního stavu. Dokonale se tak přizpůsobuje tvaru nohy.

Hlavní přednosti bot Meindl:
uživatelská kategorie obuvi: B/C
membrána Gore-Tex®
podešev Vibram®
pro náročnou turistiku v obtížných terénech
zpevnění nad kotníkem
kvalitní nubuková kůže
vložka AIR-ACTIVE SOFT PRINT drysole s měkčím došlapem a větší prodyšností
MEINDL Island Lady-nové trekové boty vel.41,5
Podobné inzeráty
Trekové boty meindl
Prodám nové trekové boty meindl.velikost 4.
Trekové boty Meindl Air Revolution 3.1 GTX vel. 42
Prodám trekingové pohorky legendární značky Meindl (obdoba Salewa, Garmont, Lowa, Hanwag, Mammut, La Sportiva) ve velikosti 42. Membrána už fungovat nebude, bude vhodné vyměnit tkaničky (roztřepení), ale jinak nachodí po horách ještě spousty kilometrů, viz stav Vibram podešve.
Meindl Island Goretex GTX
Prodám Meind Island vel.41. Boty jsem hned při koupi napustil a pak řádně udržoval. Nejsou nikde podřeené a jsou ve velmi pěkném stavu a málo chozené. Bohužel po úrazu jsou mi malé.
Turistické trekové boty, pohory, hanwag alaska lady 41,5
Aktuální! Prodám trekové boty, pohorky, pohory hanwag alaska lady o velikosti 41,5, 26,5 cm, jsou stále ve velmi dobrém stavu, vložky mam a krabici taky. Na léto i na zimu, opravdu nepromoknou ani při stání v potoce. Špatně zvolená velikost. Kompatibilní s reminkovymi mackami. Pevná robustní bota. Kůže ošetřována voskem na včelí bázi od grangers. Možnost vyzkoušet v Praze.
Prodám damské boty Meindl alta via gtx
Prodám dámské boty Meindl alta via gtx, málo nošené, vel. 38, bez vnitřních vložek.
Meind Island MFS ACTIVE XL, EU 48 1/2, UK 13
Prodám nové, nepoužité, kožené pohory, boty Meind Island MFS Active XL, barva Antracit, GTX - Goretex, vibram, velikost UK 13, EU 48 1/2., kategorie BC, včetně originál krabice. odkaz: