inzerce, prodej, prodám, bazar

Mediterran Danubia (antracit)

Kategorie: Stavební materiál

Dobrý den.
Prodám: Danubia antracit
15 ks taška koncová pravá.
100Kč za kus.
Mediterran Danubia (antracit)
Podobné inzeráty
Taška Mediterran Danubia Inova černá
Prodám betonové krytiny Danubia Terran se jedná o střešní tašky v černé barvě. Terran Danubia se vyrábí ze speciálního barevného betonu. Vynikají vysokou pevností a dokonale odolnou povrchovou úpravou Taška Mediterran Danubia Inova větrací černá - počet k prodeji 35 ks Cena: 49kč/ks Tašky jsou nové, nepoužité, jen zbyly po dodělání střechy. V případě odběru kompletního množství nechám i paletu.
Mediterran danubia inova antracit
Koupim střešní krytinu mediterran danubia inova antracit: - základní taška cca 600ks - větrací taška 16ks - hřebenače 90ks - koncové hřebenače 4ks - rozdělovaci hřebenače Y 2ks
Mediterran Terran Krajní tašky pravé
Prodám střešní tašky Mediterran danubia krajní pravé 20 ks Barva višňově červená. Zbytek ze stavby. Nepoužité.Cena 100 Kč kus.
Střešní tašky Mediterran
Nabízím 36ks střešních tašek Mediterran (asi antracit). Třeba se někomu bude hodit na opravy střechy nebo na boudu pro psa. Taška za 10,-, odběr možný pouze všech 36ks, tedy 360,-.
Prodám střešní krytinu Terran DANUBIA EVO
Výhodně prodám střešní krytinu značky Terran - typ DANUBIA EVO carbon - základní taška. Krytina je nová, dodaná na podzim 2022, realizace střechy 01/2023. Jedná se o dvě kompletní nerozdělané palety, celkem 504 ks. Rozměr 42x33cm. Více info o produktu na stránkách výrobce. Cena za kus 35,- Kč. V případě zájmu volejte na tel.: 120 992 Ihned k odběru.
Střešní taška - Terran DANUBIA EVO - Merlot/Višňově červená
Nabízím přebytky ze stavby. Terran DANUBIA EVO - taška základní a větrací - merlot/víšňově červená. Základních tašek je 126 ks, větraček 42 ks. Základní taška 22 Kč/ks Větrací taška 62 Kč/ks V případě zájmu psát SMS nebo Email.