inzerce, prodej, prodám, bazar

Medicína hlavy a krku - ORL

Kategorie: Ostatní

Prodám lékařské knihy z edice Medicína hlavy a krku
Knihy jsou ve velmi dobrém stavu - viz foto

Cholesteatom
Foniatrie - hlas - prodáno
Nádory parafaryngu
Zevní zvukovod
Krční metastázy
Mimojícnové projevy refluxní choroby
Záněty hltanu
Poruchy polykání

Cena za jednu knihu 250kč

Možnost osobního předání v Karlových Varech ev. mohu poslat např. zásilkovnou (poštovné hradí kupující)
Medicína hlavy a krku - ORL
Podobné inzeráty
Pluh obracák CZAGRO   ORL 5
Pluh obracák CZAGRO ORL 5 Prodám pluh pětiradličný, středně těžký typ, non-stop jistěný s možností přidání další sekce jistící pružin. Pluh CZAGRO machinery ORL 5 je se záběrem radlice od 28 do 45 cm, plně nastavitelný s kostkou paměti pro komfortní přetečení, radlice značky OFAS typu Kwerneland 18" ,rám pluhu je z oceli třídy S700 rozestup radlic 85 cm, světlá výška rámu od země je 80cm, váha 1500kg, potřebný výkon traktoru min.120PS. Masivní pluh špičkové kvality.Více informací na tel..
Kompresor ORLIK ORL 7,5 BE
Dobrý den, nabízíme k prodeji kompresor ORLIK ORL 7,5 BE. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Pluh obracak CZAGRO   ORL 4
Pluh obracak CZAGRO ORL 4 Prodám pluh čtyř radličný,středně těžký, non-stop jistěný CZAGRO machinery ORL4, záběr od 28 do 45 cm, plně nastavitelný s kostkou paměti, radlice OFAS typu Kwerneland 18" ,ocel ramu S355, rozestup radlic 85 cm, světlá výška radlic 80cm,váha 1100kg, potřebný výkon traktoru 100PS. Masivní pluh špičkové kvality.Více informací na tel..
Medicína - lékařské knihy ORL, Audiologie, Foniatrie
Prodám lékařské knihy z oboru otorinolaryngologie , TOP stav - viz foto Ušní, nosní a krční lékařství - Ivan Hybášek : 500kč Dětská otorinolaryngologie - Ivo Šlapák a kolektiv : 350kč Audiológia - Z.Kabátová, M.Profant a kolektiv : prodáno Foniatrie - O.Dlouhá, L.Černý : prodáno Akutní a chronický kašel - P.Čáp, V.Vondra a kolektiv : 100kč Možnost osobního předání v Karlových Varech či mohu poslat např. zásilkovnou (poštovné hradí kupující )
Cvičné kadeřnické hlavy
Kadeřnické cvičné hlavy - 1 Kadeřnické cvičné hlavy - 2 Cvičné kadernicke hlavy a stojany na hlavy, 50% přírodní a 50% umele vlasy, Cena 860 ( puvodne 2300kc kus ) 3 kusy Stojany za 180 - 190 kč ( původní cena 490 Kč)
REMS Závitnice Amigo set R 1/2-3/4-1-1 1/4"
Prodám málo používaný závitořez Rems. Je v bezvadném stavu, ale nevyužitý. Závitnice Amigo set R 1/2-3/4-1-1 1/4"" Nejmenší, nejlehčí, nejsilnější a nejrychlejší elektrický závitořez. Elektrická závitnice s rychlovyměnitelnými závitořeznými hlavami. Řezání závitů pro profesionální použití Robustní kvalitní nástroje pro vysoké nároky a dlouhou životnost. Výkonný, ruční elektrický nástroj pro řezání závitů s jedinečnou, patentovanou opěrnou vidlicí. Lze jej používat kdekoli, bez svěráku. Ideální pro opravy, renovaci, stavby. Určeno pro trubkové závity 1/8 ÷ 1 1/4"", 16 ÷ 50 mm, šroubové závity 6 ÷ 30 mm, 1/4 ÷ 1"". Pro pravé i levé závity. Pouze jeden druh rychlovyměnitelných závitořezných hlav. Osvědčené vysokovýkonné závitořezné hlavy s kvalitními nerezovými závitořeznými čelistmi. Stejné závitořezné hlavy lze používat pro elektrické ruční závitnice REMS Amigo, REMS Amigo 2, REMS Amigo 2 Compact a také pro ruční závitnice REMS eva. Pohonná jednotka s převody nevyžadujícími údržbu. Univerzální motor s vysokou tažnou silou 230 V, 50-60 Hz, 1200 W, bezpečnostní spínač, nárůst výkonu díky automatickému nastavování uhlíkových kartáčů při změně směru otáčení. Špičkový příkon až 1800 W. Pravý a levý běh, ochrana proti přetížení. Opěrná vidlice pro oba směry otáčení. Rychlovyměnitelné závitořezné hlavy REMS eva pro kónické trubkové závity ISO 7-1 (DIN 2999, BSPT) R pravé pří závity pro elektroinstalační trubky DIN EN 60423 M případně pro trubkové kónické závity Taper Pipe Thread ASME B1.20.1 pravé. Výhody: Velký rozsah řezání. Až do 1 1/4"" pouze jeden druh malých, kompaktních závitořezných hlav pouze s jedním druhem závitořezných čelistí. Hmotnost pohonné jednotky pouze 3,5 kg. Rychlovyměnitelné, osvědčené, nezničitelné kvalitní závitořezné čelisti REMS s optimální geometrií břitu zaručující lehké nařezávání, snadné řezání závitů a čistý závit. Jednoduchá a rychlá výměna hlav. Pouze jeden druh rychlovyměnitelných závitořezných hlav. Sety pro levé a pro pravé a levé závity a pro NPT-závity lze dodat. Příslušenství Pohoná jednotka Opěrná vidlice Závitořezné hlavy R1/2"",3/4"",1"",11/4"" V pevném kufru z ocelového plechu