inzerce, prodej, prodám, bazar

Mechanické zabezpečení řazení SUPERB II., CONSTRUCT

Kategorie: Příslušenství

Prodám nové originální mechanické zabezpečení Construct. Určeno pro vozy Škoda Superb 2 s automatickou převodovkou.
Mechanické zabezpečení řazení SUPERB II., CONSTRUCT
Podobné inzeráty
Škoda - Yeti, OCTAVIA II - mechanické zabezpečení zpátečky
Originální příslušenství Škoda - CONSTRUCT mechanické zabezoečení zpátečky pro vozy Škoda YETI (2009-2018) OCTAVIA 2 (do 2012) Pro vozy s automatickou převodovkou. Vše nové s veškerými manuály, návody,montážním materiálem, kódy, 2x klíči, kartou CONSTRUCT, samolepkami Škoda. Naviják na klíče pro pohodlné odemykání zámku s klíči v zapalování.
Zámek pedálů Bullock Excellence
Bullock Excellence je mechanické zabezpečení na pedály pro vozidla s manuální převodovkou. Toto zabezpečení je ideální doplněk k zámku řazení Construct, Defend nebo Mister lock. Bullock Excellence je vyroben z karbonitridové oceli, která se vyznačuje špatnou vodivostí tepla. To se projeví při řezání bruskou (kotouč se ohřeje a není možné řezat) nebo při použití zkapalněných plynů (neprokřehne a po úderu nepraskne). I při použití profesionálního nářadí a dílenského prostředí je nejkratší doba na odstranění Bullocku cca. 17 minut! Jako nový, jeden klíč.
Mechanické zabezpečení spojky - Octavia I.generace
Nabízím robustní mechanické zabezpečení spojky pro vůz Octavia I. generace. Použito na voze s benzin. motorem 1.6. Vlastní výroba. FAB je možné libovolně vyměnit.
►►►Construct DSG yeti,Octavia 2►►►
Mechanické zabezpečení zamykání DSG Octavia 2 Skoda yeti Kompletní s klíčema a kartou a návodem. Dostal jsem to k autu nevyužiju. Mohu zaslat za 79kc zásilkovnou při platbě předem na účet.
BEZPEČNOSTNÍ ZÁMEK ŘADÍCÍ PÁKY
Nabízím - Bezpečnostní ZÁMEK ŘADÍCÍ PÁKY - zn. Construct - Mechanické zabezpečení - použitelné pro většinu osobních a užitkových vozidel i pro automatickou převodovkou - Karta + 3K klíče - Nepoužité - cena 500 Kč -
zámek DAC 061 003A  CONSTRUCT na škoda octavia 1
Nový nevybalený zámek řadící páky construct na škoda octavia 1.