inzerce, prodej, prodám, bazar

MC pro výuku angličtiny

Kategorie: Ostatní

Prodám MC: Angličtina pro samouky (2MC), Angličtina pro 4. ročník základní školy Pupil´s Book, Angličtina pro 5. ročník základní školy Pupil´s Book. Cena je 20 Kč za kus.
MC pro výuku angličtiny
Podobné inzeráty
Výuka angličtiny
Prodám výuku angličtiny se 4 cd a knihou. Cena 200 kč. Frýdlant v Čechách
Robotická stavebnice, ARDUINO
Jde o sadu standardních elektronických modulů využívaných v současných robotických a automatizačních systémech. Lze ji tedy velmi výhodně používat pro výuku na základních, středních i vysokých školách pro výuku robotiky a automatizace, nebo pro vývoj a konstrukci prototypů různých zařízení. Lze sadu kombinovat se stavebnicí Merkur. Podle osazeného typu procesoru, lze programovat v PICAXE BASICu, PICAXE WJEC assembleru přímo. V Assembleru i jazyce C při použití speciálních programátorů pro použité procesory Microchip, Atmel, Motorola, HP apod. Vývojová prostředí pro PICAXE procesory umožňuje grafické programování pomocí bloků flowchatu, ale i klasickým zápisem programů. Obojí je zdarma. Další info na
Angličtina pro školáky
Využijte období, kdy děti nasávají znalosti jako houby a představte jim základy angličtiny. Při hře Lišácké učení ani nepostřehnou, že se vlastně vzdělávají. Zábavnou formou si zapamatují spoustu anglických slovíček a začnou také se skládáním jednoduchých vět. Pro efektivnější výuku je dobré, když hru vede dospělý nebo třeba starší sourozenec. Pravidla vám nabídnou dva typy her – Loto a Veselé místnosti. U obou využijete přikládací tabulky a čtvercové kartičky s obrázky a slovíčky. Hlavním principem je přiřazování předmětů k sobě a jejich správné pojmenovávání, jen vždy trochu jiným způsobem. V pravidlech nechybí ani tipy na obměnu a rozšíření her, aby vás nikdy nepřestávaly bavit. V případě zájmu mě kontaktujte na e-mail. Na SMS zprávy nereaguji. Děkuji.
angličtina- SLEVA - blesková akce do 12.3..
Krásný luxusní dárek !!! Nabízím revoluční výuku angličtiny pro začínající samouky a mírně pokročilé. Výhodou je, že se můžete učit vlastním tempem a vracet se k tématu kolikrát chcete. Praktická souprava v kožené vazbě - tudíž vhodný dárek. Revoluční angličtina TAXUS LEARNING je metoda založená na spojení podvědomí, cizího prostředí, doslovných překladů, podprahových záznamů a "hluchých časů" v době, kdy děláte něco jiného. Angličtina má 4113 slov, 7960 vět, 270 obrázků.14 hodin na 12 CD ve 2 barvách. Má 4 různé hlasy s jiným přízvukem z jiné oblasti. K tomu kniha v kroužkové vazbě s texty, Nejsou to žádná okopírovaná CD -Jsou to orig. a nové, ještě nehrané. Tato angličtina neobsahuje gramatiku, ale vytváří dlouhodobě cizojazyčné prostředí.(Pořizovací cena přes 6 tis.) Nyní v akci jen 3000 Kč (jakýkoliv kurz je dražší )
Doučování angličtiny
Nabízím doučování angličtiny pro děti ZŠ v Pardubicích - pomoc se zvládnutím školního učiva a vytvoření celkového přehledu v gramatice - individuální přístup. Mám zkušenosti s výukou i s doučováním.
Doučování němčiny,angličtiny a češtiny
Nabízím doučování němčiny,angličtiny a češtiny pro děti i dospělé.Jsem absolventka filozofické fakulty učitelství těchto předmětů.Doučuji online formou dle požadavků žáků.Telefon:462015,email:irena.dadova@